ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO

De ASUS Dual GeForce RTX™ 2060 EVO 12GB GDDR6 heeft twee krachtige Axial-tech ventilatoren voor AAA-gaming prestaties en ray tracing.
 • NVIDIA TURING™ GPU-architectuur en het geheel nieuwe RTX-platform leveren tot 6x de prestaties van vorige generatie videokaarten en brengen de power van real-time ray tracing en AI naar games.
 • DirectX 12 maakt nieuwe visuele effecten en renderingtechnieken mogelijk, voor meer levensechte gaming.
 • NVIDIA Shadowplay™ Opnemen en met vrienden delen van hoge kwaliteit gameplay video's, screenshots en livestreams.
 • Het Axial-tech ventilatorontwerp heeft een kleinere ventilator-hub die langere bladen mogelijk maakt en een barrièrering die de neerwaartse luchtdruk verhoogt.
 • 2.7-slots ontwerp breidt het koeloppervlak uit om optimaal gebruik te maken van de twee krachtige Axial-tech ventilatoren.
 • 0dB-technologie laat je in relatieve stilte genieten van lichte gaming.
  ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO

  2x zoveel ventilator. 2x zoveel plezier.

  De ASUS Dual GeForce RTX™ 2060 EVO levert de nieuwste NVIDIA Turing™ gaming-ervaring in zijn puurste vorm en combineert prestaties en eenvoud als geen ander. De Dual, die gebruik maakt van geavanceerde koeltechnologieën afgeleid van de paradepaardjes onder de videokaarten, gaat voor substantie boven stijl, en is daarmee de perfecte keus voor een goed uitgebalanceerde build. Riemen vast en gaan voor baanbrekende gaming-vaardigheid.

  KOELING

  Axial-tech ventilatorontwerp

  Beter, sneller, krachtiger

  Deze ventilatoren zijn recent ontworpen voor de nieuwste generatie topkwaliteit ROG-videokaarten en hebben een kleinere hub die plaats biedt aan grotere bladen, en een barrière ring om de neerwaartse luchtdruk te verhogen.
  Een ventilator draait en komt tot stilstand als de temperatuur 50 graden Celsius is.

  0dB-technologie

  Stille intelligentie

  Een geavanceerde on-board controller brengt de ventilator tot stilstand wanneer de kerntemperatuur van de GPU onder 50 graden Celsius is, zodat in relatieve stilte kan worden genoten van lichte gaming. Zodra de temperaturen boven de drempelwaarde komen, starten de ventilatoren weer automatisch op.
  ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO koellichaamontwerp.

  2.7-slots ontwerp

  Alle warmte eruit

  De Dual GeForce RTX 2060 EVO maakt gebruik van een 2.7-slots ontwerp om meer koellichaamoppervlak te verkrijgen. De extra thermische speling verhoogt het overklokpotentieel en zorgt ervoor dat ventilatoren in lichte scenario's op nog lagere snelheden kunnen draaien.
  Dubbele kogel ventilatorlagers binnenin de Axial-tech ventilator uitgelicht.

  Dubbele kogel ventilatorlagers

  2x langere levensduur

  Verschillende lagertypes hebben unieke voor- en nadelen. Kogellagers blinken uit in duurzaamheid en kunnen tot twee keer zo lang meegaan als ontwerpen met glijlagers.

  Techniek

  Auto-Extreme technologie
  afspelen

  Auto-Extreme technologie

  Precisie-geautomatiseerde productie

  Auto-Extreme technologie is een geautomatiseerd productieproces dat nieuwe standaarden zet in de industrie door ervoor te zorgen dat alle soldeerwerkzaamheden worden voltooid in één werkgang. Dit vermindert de thermische belasting op componenten en vermijdt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder impact op het milieu, lager stroomverbruik bij de productie en een in zijn totaliteit betrouwbaarder product.
  ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO videokaart achterplaat.

  Beschermende achterplaat

  Keihard de beste!

  De printplaat is versterkt met een aluminium achterplaat die structurele stijfheid toevoegt, waardoor buigen van de PCB wordt voorkomen en componenten en tracepaden worden beschermd tegen beschadiging.

  RVS beugel

  Ga voor staalhard

  De montagebeugel van de Dual GeForce RTX 2060 EVO 12GB is versterkt met 304 RVS dat harder is en beter bestand tegen corrosie.

  Software

  GPU Tweak II-interface.

  GPU Tweak II

  Bewaken, tweaken en tunen

  Het ASUS GPU Tweak II-hulpprogramma tilt tuning van de videokaart naar het volgende niveau. Het laat je cruciale parameters aanpassen, waaronder GPU-core kloksnelheden, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te bewaken via een aanpasbaar on-screen display. Geavanceerde ventilatorregeling is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om het beste uit de videokaart te helpen halen.
  QuantumCloud-interface.

  QuantumCloud

  Profiteer van GPU-vermogen

  QuantumCloud is een veilige en gebruiksvriendelijke toepassing die je moeiteloos extra geld laat verdienen door de rekenkracht van je videokaart te delen. De verdiensten zijn toegankelijk via je PayPal- of WeChat-account, en QuantumCloud ondersteunt ook meerdere inwisselmethoden, waaronder Steam. Bovendien verzamelt QuantumCloud geen persoonlijke gegevens, zodat je privacy beschermd blijft. Ga meteen aan de slag met slechts één klik!

  Meer info over QuantumCloud   >

  Ervaring

  Nvidia G-Sync HDR-scherm voorbeelden.

  NVIDIA® G-SYNC™ technologie

  Soepele werking

  Deze videokaart ondersteunt NVIDIA® G-SYNC™ weergavetechnologie voor een supervloeiende variabele verversingssnelheidervaring. Geniet van AAA-games zonder de irritatie van screen tearing of haperingen.
  144-uurs validatieprogramma zegel.

  144-uurs validatieprogramma

  "Uitgebreid" is misschien te zacht uitgedrukt

  Alle kaarten moeten voldoen aan strenge prestatie- en betrouwbaarheidsnormen voordat ze worden verzonden. Er worden uitgebreide prestatie- en stresstests gedraaid met de allernieuwste, best lopende titels, zoals Fortnite, League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds. Ook voeren we betrouwbaarheidsproeven uit zoals een 144 uur durende stabiliteitstest en een reeks 3DMark-benchmarksessies om te waarborgen dat de kaart goed presteert wanneer de grenzen ervan worden opgezocht.
  Verlichte lichtstrip bovenop de ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO videokaart.

  Subtiele verlichting

  Een beetje verlicht

  De buitenmantel is voorzien van een subtiel verlichte strook die een stijlvol accent toevoegt aan elke build.
  comparison icon
  Compare (0)