PRIME H610M-A WIFI

Intel® H610 (LGA 1700) mATX-moederbord met DDR5, PCIe 4.0, twee M.2-slots, Intel® 1Gb Ethernet, WIFI 5, DisplayPort, HDMI™, VGA, USB 3.2 Gen 2 poorten, adresseerbare Gen 2 headers en Aura Sync
 • Intel® LGA 1700 Socket: klaar voor 13e en 12e generatie Intel® processors
 • Ultrasnelle connectiviteit: PCIe 4.0, twee M.2-slots, Intel® 1Gb Ethernet ,WIFI 5 en USB 3.2 Gen 2 ondersteuning, front USB 3.2 Gen 1 Type-C®
 • Uitgebreide koeling: VRM-koellichaam, PCH-koellichaam en Fan Xpert 2+
 • Aura Sync RGB-verlichting: on-board adresseerbare Gen 2-headers en Aura RGB-header voor RGB LED-strips, moeiteloos te synchroniseren met Aura Sync-geschikte hardware
PRIME H610M-A WIFI
background decoration background decoration background decoration PRIME-moederbord productafbeeldingASUS Prime-serie moederborden zijn deskundig ontworpen om het volledige potentieel van 13e en 12e generatie Intel® processors te ontsluiten. Met een robuust voedingsontwerp, uitgebreide koeloplossingen en intelligente tuningopties biedt de Prime H610 gebruikers en pc-zelfbouwers een scala aan opties voor het tunen van de prestaties via intuïtieve software- en firmwarefuncties.


Core i9-processor pictogram, Intel H610-chipset pictogram, Windows 11 pictogram
PRIME-moederbord productafbeelding PRIME-moederbord productafbeelding
 • PS/2

 • HDMI™-poort

 • VGA-poort

 • DisplayPort

 • 2 x USB 2.0

 • 1 x USB 3.2 Gen 2

 • 2 x USB 2.0

 • Intel® 1Gb Ethernet

 • 1 x Wi-Fi Module

 • 3 x Audio-aansluiting

 • Uitbreidingsslots
  • 1 x PCIe 4.0 x16-slot
  • 1 x PCIe 3.0 x1-slot

 • 2 x Aura RGB-headers

 • 3 x adresseerbare Gen 2-headers

 • 2 x DDR5

 • Intel® Socket LGA1700 voor 13e en 12e generatie
  Intel® processors

 • 1 x USB 3.2 Gen 1 header

 • 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C® poort

 • 2 x M.2-slots
  • 1 x M.2 2280 (PCIe 3.0 x4)
  • 1 x M.2 2280 (PCIe 3.0 x2)

 • Intel® H610-chipset

 • 4 x SATA 6Gb/s-poorten

 • 2 x USB 2.0 headers

FLEXIBILITEITUitgebreide regelaars staan aan de basis van de ASUS Prime-serie. Het Prime H610-moederbord bevat flexibele tools om elk aspect van uw systeem te tunen, zodat u de prestaties zodanig kunt tweaken dat ze perfect passen bij de manier waarop u werkt, om de productiviteit te maximaliseren.
background decoration background decoration

Intelligent Controlbackground decoration background decoration
EPU pictogram

Allround energie-efficiëntie

De Energy Processing Unit (EPU) optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert energiebesparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door ongebruikte I/O-controllers uit te schakelen.
Fan Xpert 2+ afbeelding

Flexibele koelingregelaars

Prime 600-serie moederborden bieden volledige controle over systeemventilatoren, via de meegeleverde Fan Expert 2+ software. De Auto-Tuning Mode configureert alle parameters op intelligente wijze met één klik.
Digi+ VRM Control afbeelding

Nauwkeurige digitale stroomregeling

De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) zorgt voor real-time controle over het spanningsverval, door automatisch te schakelen tussen frequentie- en vermogensefficiëntie-instellingen. Het stelt u ook in staat om de CPU te fine-tunen voor ultieme stabiliteit en prestaties.

* Specificaties verschillen per model.

UEFI BIOSHet gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat nodig is voor het configureren, tweaken en afstellen van het systeem. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.
background decoration

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakersEen intuïtieve, via het UEFI aangeboden Advanced-modus geeft volledige controle. Een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om opties te vinden, en diverse geavanceerde functies maken het mogelijk om op intelligente wijze genuanceerde aanpassingen aan te brengen, zodat u de prestaties precies zo kunt afstellen als u dat wilt.

Zoekfunctie


Vind snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling.

ASUS User Profile (Gebruikersprofiel)


Verstuur configuratie-instellingen tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

Snelle en gemakkelijke configuratieDe EZ-modus geeft vitale instellingen en statistieken weer en biedt ook geleide wizards, slepen-en-neerzetten-functionaliteit en één-klik toepassing van belangrijke instellingen - dit alles om u te helpen uw installatie in een mum van tijd aan de praat te krijgen.

Intuïtieve grafische ventilatorregeling


Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

EZ XMP


verbeter DRAM-prestaties met één klik.

Aura aan/uit-modus (Stealth)


Zet de Aura RGB-verlichting of elke on-board LED moeiteloos aan of uit, voor een meer ingetogen esthetiek.

KOELING


De Prime H610-serie is ontworpen met meerdere on-board koellichamen en een reeks van hybride ventilatorheaders om ervoor te zorgen dat uw installatie koel en stabiel blijft onder intense werklasten.

KoellichamenVRM-koellichaam en thermische padHet VRM-koellichaam en de thermische pad verbeteren de warmteoverdracht van de MOSFET's en spoelen, voor betere koelprestaties.
Prime-moederbord met VRM-koellichaam afbeelding
background decoration> background decoration>

Koeler ontwerpDe Prime H610-serie is voorzien van uitgebreide koelingregelaars, configureerbaar via de Fan Xpert 2+-software of via het UEFI BIOS.
Prime-moederbord Prime-moederbord met meerdere temperatuurbronnen afbeelding Prime-moederbord met slimme bescherming afbeelding Prime-moederbord met 4-pins PWM/DC ventilator afbeelding

Meerdere temperatuurbronnenElke header kan dynamisch verwijzen naar drie thermische sensoren. Met Fan Xpert 2+ kunt u de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten in kaart brengen om de koeling te optimaliseren voor GPU- en CPU-intensieve taken.

Slimme beschermingEen speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen oververhitting en overstroom.

4-pins PWM/DC-ventilatorElke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

PRESTATIESDe Prime H610-serie is gebouwd om overweg te kunnen met de extra cores en grotere bandbreedte van 13e en 12e generatie Intel® processors. ASUS H610-moederborden bieden alles wat essentieel is om de dagelijkse productiviteit te verhogen, zodat uw systeem klaar is voor actie met stabiel vermogen, intuïtieve koeling en flexibele overdrachtsopties.
background decoration background decoration

OpslagDubbele M.2-slots (tot 32Gbps)De PRIME H610M-A WIFI biedt twee M.2-slots die gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps ondersteunen via PCIe 3.0, wat snellere opstart- en app-laadtijden mogelijk maakt met besturingssysteem- of applicatieschijven.


* Daadwerkelijke transmissiesnelheden zullen lager zijn dan de theoretische maximumsnelheid.

Afbeelding twee M.2-slots

Connectiviteit

PCIe® 4.0 afbeelding

PCIe® 4.0

Prime H610-moederborden zijn specifiek ontworpen voor 13e en 12e generatie Intel® Core™ CPU's en bieden PCIe® 4.0 connectiviteit voor de nieuwste GPU's. De grote bandbreedte en supersnelle transmissiesnelheden stellen u in staat om functierijke builds te maken die moeiteloos hoge belastingen aankunnen.
Afbeelding USB 3.2 Gen 2 poorten

USB 3.2 Gen 2-poorten

De talrijke USB-poorten ondersteunen high-end machines die volgepakt zijn met randapparatuur, inclusief USB Type-A poorten op het achterpaneel met snelle USB 3.2 Gen 2 voor transmissiesnelheden tot 10Gbps.

Wi-Fi 5

De PRIME H610M-A WIFI heeft 802.11ac wifi met 1x1 2.4/5GHz-antennes voor overdrachtssnelheden tot 433,3Mbps* om ervoor te zorgen dat elke verbonden gebruiker de beste draadloze en online snelheden ervaart!


* Werkelijke snelheid varieert en hangt af van netwerkomstandigheden.

Afbeelding Wi-Fi 5
Afbeelding Intel® 1 Gb Ethernet

Intel® 1 Gb Ethernet


Intel® Ethernet Connection I219-V vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer, voor snellere, meer vloeiende gegevensoverdracht.
Lagere CPU-werklast
Hoge TCP- & UDP-doorvoer
background decoration

MAATWERKDe Prime H610-serie voegt genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, van exclusieve codecs die voor zuivere audiokwaliteit zorgen tot intuïtieve RGB-verlichtingsregelaars waarmee u uw systeem kunt aanpassen om een unieke persoonlijke uitstraling te creëren.

Audio

Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau


Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren een geluidskwaliteit anders dan alles wat u ooit hebt meegemaakt.

Audio-afscherming


Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

Speciale audio PCB-lagen


Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

Hoogwaardige audiocondensatoren


Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid.


Two-Way AI Noise Cancelation


Dit hulpprogramma maakt gebruik van een enorme deep-learning database om achtergrondgeluiden van de microfoon en inkomende audio te verminderen terwijl tegelijk spraak behouden blijft. Dit verwijdert afleidend toetsenbordgerammel, muisklikken en andere omgevingsgeluiden, zodat u tijdens het gamen of in gesprekken kristalhelder kunt horen en gehoord worden.

500M

Deep-learning database

Audio

Input/output

High

Fidelity

Minimaal

Prestatie-impact

Hoor het verschil

Personalisatie

background decoration background decoration

Aura Sync


Outshine the Competition

Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-verlichtingsregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel de ingebouwde RGB LED's als voor strips en apparaten die worden aangesloten op de on-board RGB-headers - en alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte hardware.

Meer info
Statisch pictogram

Statisch

Ademend pictogram

Ademend

Strobe pictogram

Strobe

Regenboog pictogram

Regenboog

Kleurencyclus pictogram

Kleurencyclus

Sterrenhemel pictogram

Sterrenhemel

Muziekeffect pictogram

Muziekeffect

Slim pictogram

Slim

Donker pictogram

Donker

Adaptieve kleur pictogram

Adaptieve kleur

Prime-moederbord productafbeeldingAfbeelding adresseerbare Gen 2-headers

Adresseerbare Gen 2-headers


Drie adresseerbare Gen 2-headers zijn nu in staat om het aantal LED's op tweede-generatie adresseerbare RGB-apparaten te detecteren, zodat de software automatisch verlichtingseffecten kan aanpassen aan specifieke apparaten. De nieuwe headers bieden ook achterwaartse compatibiliteit met bestaande Aura RGB-uitrusting.

RGB-balk

Armoury Crate


Armoury Crate is een nieuw softwarehulpprogramma dat is ontworpen om gecentraliseerde controle te geven over ondersteunde producten. Vanuit één intuïtieve interface laat Armoury Crate gebruikers eenvoudig de RGB-verlichting en effecten aanpassen voor elk compatibel apparaat in hun arsenaal. De software biedt ook controle over de instellingen voor een almaar toenemend aantal ASUS-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren. Armoury Crate biedt zelfs speciale productregistratie en nieuws om u contact te helpen houden met de ASUS-gemeenschap.
NU DOWNLOADEN

DHZ-vriendelijk

background decoration

Q-LED Core


Het Q-LED Core-display produceert lichtpatronen via power LED tijdens de Power-On Elf-Test (POST), die gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van mogelijke problemen.
Geen DRAM gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Snel knipperend

4 Hz (0,25s)

Geen VGA gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Langzaam knipperend

1/2Hz (2s)

Geen opstartapparaat gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Zeer traag knipperend

1/8Hz (8s)

Installatie voltooid
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Continu verlicht
Overspanningbescherming pictogram
Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om het moederbord te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.
RVS I/O-achterpaneel pictogram
RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid.
Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.
LANGuard pictogram
LANGuard

Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie
ASUS LANGuard is een netwerkbeschermingsfunctie op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om de doorvoer te verbeteren en een meer betrouwbare verbinding te waarborgen.

1000+
compatibele apparaten en componenten


De Prime H610-serie biedt superieure compatibiliteit met duizenden componenten en onze Qualified Vendor List (QVL) identificeert geheugencompatibiliteit, waardoor u meer keuzemogelijkheden heeft voor zorgeloze pc-zelfbouwervaringen.

8000+
validatie-uren


Elk ASUS-moederbord wordt onderworpen aan ruim 8000 uur aan strenge tests, waaronder inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstesten om de duurzaamheid ervan te bevestigen. De betrouwbaarheid van ASUS overtreft de industrienormen, om te waarborgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
Temperatuur- en vochtigheidstesten pictogram
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten pictogram
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten pictogram
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten pictogram
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten pictogram
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen pictogram
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen pictogram
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktesten indien niet in gebruik pictogram
Stoottesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten pictogram
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten pictogram
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten pictogram
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten pictogram
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
comparison icon
Compare (0)