PRIME N100I-D D4-CSM

Energiezuinig ventilatorloos moederbord voor Intel® processor N100, met PCIe 3.0, DisplayPort/HDMI™/VGA, USB 3.2 Gen 2-poort, M.2 wifi-slot, SATA 6Gbps, LPT-header, COM-poort, COM-header, Q-LED Core
 • Ultrasnelle connectiviteit: PCIe 3.0 x1-slot, 16Gbps M.2-ondersteuning, USB 3.2 Gen 2 achter, USB 3.2 Gen 1 voor en 1Gb Ethernet
 • Uitgebreide koeling: CPU-koellichaam
 • Betere onderhoudsvriendelijkheid: COM debug-header om bouw- en ondersteuningsprocessen te vergemakkelijken
 • ASUS Control Center Express: real-time IT-bewakings- en beheersoftware voor betere gegevensbescherming
PRIME N100I-D D4-CSM
kv_background_light kv_background_light kv_background_dark De PRIME-serie biedt gebruikers en pc-zelfbouwers een reeks opties voor het tunen van de prestaties via intuïtieve software en firmwarefuncties.

PRIME N100I-D D4-CSM

N100I-D D4-CSMASUS Prime-serie moederborden zijn deskundig ontworpen om het volledige potentieel van Intel® processor N100 te ontsluiten. De PRIME N100I-D D4-CSM biedt gebruikers en pc-zelfbouwers dankzij een robuust voedingsontwerp, uitgebreide koeloplossingen en intelligente tuning-opties een reeks prestatieoptimalisaties via intuïtieve software- en firmwarefuncties.


icon-intel
Alle specs van het PRIME N100I-D D4-CSM moederbord Alle specs van het PRIME N100I-D D4-CSM moederbord
 • 2 x USB 3.2 Gen 1-poorten
 • 2 x USB 2.0-poort
 • Realtek 1Gb Ethernet
 • 2 x USB 3.2 Gen 2-poorten
 • 1 x HDMI™ poort
 • 1 x DisplayPort
 • 1 x VGA-poort
 • 1 x COM-poort
 • 3 x Audio-aansluiting
 • 1 x PCIe 3.0 x1-slot
 • 1 x COM-header
 • 1 x USB 2.0 header aan voorkant
 • 1 x Front USB 3.2 Gen 1-header
 • 1 x SO-DIMM DDR4
 • M.2 2280(PCIe 3.0 x2-modus)
 • Intel® processor N100
 • Alleen M.2-slot (Key E) (CNVi, PCIe)
 • 1 x SPI TPM header (14-1pin)
 • 1 COM debug-header
 • 1 x SATA 6Gb/s
 • 1 x LPT-header

ASUS Corporate Stable ModelASUS Corporate Stable Model (CSM) is een commercieel programma dat is ontworpen om stabiele en betrouwbare moederborden te leveren. Het biedt tot 36 maanden productlevenscyclus ondersteuning en een 6 maanden end-of-life aankondiging om uw organisatie voldoende aanlooptijd te geven om u klaar te maken voor productovergangen. Bij elke aankoop van een ASUS CSM-moederbord wordt ASUS Control Center Express meegeleverd - IT-beheersoftware van serverniveau.


* Levenscyclusondersteuning, programma-aanbod en leveringsstatus kunnen per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.


Meer info over het ASUS CSM-programma
decoration_arrow

ASUS Control
Center Express

ASUS Control Center Express is geïntegreerde IT-monitoring- en beheersoftware, ontworpen om sneller te kunnen implementeren, IT-bewerkingen te vereenvoudigen en de productiviteit te verbeteren met uitgebreide controle en gebruiksvriendelijke functies. ASUS Control Center Express is compatibel met meer dan 100 ASUS-moederborden om een kwalitatief hoogwaardige, TCO-geoptimaliseerde oplossing te bieden voor uw zakelijke behoeften.


Meer info over ASUS Control Center Express
decoration_arrow

Optimaliseer IT-eindpuntbeheer


Ontworpen om IT-medewerkers te helpen bij het toezicht houden op en bedienen van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken en voor het vergemakkelijken van inventariscontrole op afstand op meerdere locaties


Automatiseer IT-onderhoud


Laat IT-medewerkers automatische updates inplannen van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma's voor specifieke of alle apparaten tijdens daluren, om zo de systeemstabiliteit en de operationele flexibiliteit van IT te verbeteren


Veilig beheren van alle eindpunten


Veilig beheren van eindpuntconfiguratie, toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen, door de mogelijkheid te geven groepsregels te creëren op individuele apparaten.

KOELING


De Prime N100I-D D4-CSM is ontworpen met een on-board koellichaam en een behuizingsventilatorheader om ervoor te zorgen dat uw installatie koel en stabiel blijft onder intense werklasten.

Koellichaam

CPU-koellichaam en thermische padHet CPU-koellichaam en de thermische pad verbeteren de warmteoverdracht van de CPU's, voor betere koelprestaties.
Prime-moederbord met CPU-koellichaam afbeelding
background decoration background decoration

Koeler ontwerpPrime-moederbord met 4-pins PWM/DC ventilator afbeelding

Meerdere temperatuurbronnenElke header kan dynamisch verwijzen naar drie thermische sensoren. Met Fan Xpert kunt u de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten in kaart brengen om de koeling te optimaliseren voor GPU- en CPU-intensieve taken.

4-pins PWM/DC-ventilatorDe behuizingsventilatorheader ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

PRESTATIESHet ASUS N100-moederbord biedt alle basiselementen om de dagelijkse productiviteit een boost te geven, zodat uw systeem klaar is voor actie met stabiele voeding, intuïtieve koeling en flexibele opties voor gegevensoverdracht.

Geheugen

Ondersteunt DDR4

DDR4-ondersteuning


Verbeteringen in het ontwerp van de trace-routing voorzien de nieuwste Intel® processors van verbeterde toegang tot geheugenbandbreedte. ASUS-technologie brengt de signaalpaden van het geheugen over de verschillende PCB-lagen zorgvuldig in kaart om de padafstand te verkleinen, en voegt afschermingszones toe die overspraak aanzienlijk verminderen.
background_decoration background_decoration

OpslagM.2 (tot 16Gbps)De PRIME N100I-D D4-CSM biedt één M.2-slot dat gegevensoverdrachtssnelheden van 16Gbps ondersteunt via x2 PCIe 3.0 bandbreedte, wat snellere opstart- en app-laadtijden mogelijk maakt met OS- of applicatiestations.


*Daadwerkelijke transmissiesnelheden zullen lager zijn dan de theoretische maximumsnelheid.

Ondersteunt één M.2-slot

Connectiviteit

Ondersteunt USB 3.2 Gen 2

USB 3.2 Gen 2-poorten

De talrijke USB-poorten ondersteunen high-end machines die volgepakt zijn met randapparatuur, inclusief USB Type-A poorten op het achterpaneel met snelle USB 3.2 Gen 2 voor transmissiesnelheden tot 10Gbps.

M.2-slot (Key E)

Het PRIME N100I-D D4-CSM moederbord wordt geleverd met een M.2-slot (Key E) dat een type 2230 Wi-Fi/BT- en Intel® CNVi-module (geïntegreerde Wi-Fi/BT) kan ondersteunen

* De Wi-Fi/BT-module dient apart te worden aangeschaft.

ASUS ReliantZorgt voor consistente prestaties met de beste componenten
RVS I/O achterzijde

RVS I/O achterzijde3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid.Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.


OverspanningbeschermingCircuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasseEen exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade, veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.
Overspanningbescherming

ESD GuardsBescherming tegen elektrostatische ontladingASUS ESD Guards voorkomen schade als gevolg van elektrostatische ontlading, tot +/-10kV voor luchtontlading en +/-6kV voor contactontlading, geplaatst in een actief beschermend circuitontwerp dat de levensduur van componenten verlengt.
Bescherming tegen elektrostatische ontlading

LANGuardOpgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau die gebruik maakt van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensatoren, voor een betrouwbaardere verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor grotere tolerantie voor statische elektriciteit en verbeterde bescherming tegen piekspanningen.
LANGuard
background_decoration

AANPASSINGDe PRIME N100-serie voegt genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, en laat u uw systeem aanpassen om een unieke persoonlijke look te creëren. Vergemakkelijkt het assemblageproces en maakt efficiënte probleemoplossing mogelijk.

Uitmuntende audio

TWO-WAY AI NOISE CANCELATION


Dit hulpprogramma maakt gebruik van een enorme deep-learning database om achtergrondgeluiden van de microfoon en inkomende audio te verminderen terwijl tegelijk spraak behouden blijft. Dit verwijdert afleidend toetsenbordgerammel, muisklikken en andere omgevingsgeluiden, zodat u tijdens het gamen of in gesprekken kristalhelder kunt horen en gehoord worden.

*Een audiosplitter (3,5 mm audioaansluiting Y-kabel) is noodzakelijk bij gebruik van een 3,5 mm headset.

500M

Deep-learning database

Audio

Input/output

High

Fidelity

Minimaal

Prestatie-impact

Hoor het verschil

Achtergrondgeluid

Overige menselijke stem

Menselijke spraak

Realtek codec en unieke ontwerpfuncties voor ongerepte, krachtige audio

logo s1220a
De unieke S1220A audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek, biedt ongerepte audiokwaliteit via een ongekende signaal-ruisverhouding (SRV) van 120 dB voor de stereo line-out en een SRV van 113 dB voor de line-in. Een impedance-sensing circuit past ook de versterking aan voor een optimaal hoofdtelefoonvolume.
DTS:X logo
DTS:X® Ultra voegt een ruimtelijke audiofunctie toe om hoofdtelefoons en luidsprekers een boost te geven voor verbeterde gaming, VR en extended-reality ervaringen. DTS:X Ultra ondersteunt geluid op basis van kanalen, scènes en objecten om een diepere sonische onderdompeling in ingeschakelde content mogelijk te maken. Het biedt ook post-processing verbeteringen en tuning op apparaatniveau voor DTS® codecs.

Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau


Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren een geluidskwaliteit anders dan alles wat u ooit hebt meegemaakt.

Audio-afscherming


Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

Hoogwaardige audiocondensatoren


Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid.

DHZ-vriendelijk

background_decoration

Q-LED Core


Het Q-LED Core-display produceert lichtpatronen via power LED tijdens de Power-On Elf-Test (POST), die gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van mogelijke problemen.
Geen DRAM gedetecteerd
Q-LED Core Q-LED Core
Snel knipperend

4 Hz (0,25s)

Geen VGA gedetecteerd
q_led q_led2
Langzaam knipperend

1/2Hz (2s)

Geen opstartapparaat gedetecteerd
q_led q_led2
Zeer traag knipperend

1/8Hz (8s)

Installatie voltooid
q_led q_led2
Continu verlicht

ASUS COM Debug-header


Deze 6-1-pins COM debug-header maakt het mogelijk om moederbordproblemen sneller en efficiënter op te lossen. IT-beheerders kunnen fout- en debugcodes bekijken om een beter idee te krijgen van de initialisatie- en herstelprocessen wanneer ze verbinding maken met een debugkaart*.


*Debugkaart van derden wordt apart verkocht.

Met COM Debug-header
Meer info

1000+
compatibele apparaten en componenten


De Prime-serie biedt superieure compatibiliteit met duizenden componenten en onze geheugenondersteuningslijst identificeert geheugencompatibiliteit, waardoor u meer keuzemogelijkheden krijgt voor zorgeloze pc-zelfbouwervaringen.

8000+
validatie-uren


Elk ASUS-moederbord wordt onderworpen aan ruim 8000 uur aan strenge tests, waaronder inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstesten om de duurzaamheid ervan te bevestigen. De betrouwbaarheid van ASUS overtreft de industrienormen, om te waarborgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Stoottesten indien niet in gebruik
Stoottesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
 • SafeSlot Core afbeelding
 • SafeSlot Core afbeelding
comparison icon
Compare (0)