Intel® H610 (LGA 1700) micro-ATX moederbord, DDR5, PCIe 4.0, M.2-slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMI™, VGA, USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, COM-header, RGB-header
 • Intel® LGA 1700 Socket: klaar voor 13e en 12e generatie Intel® processors
 • Ultrasnelle connectiviteit: PCIe 4.0, 32Gbps M.2-slot, Realtek 1 Gb Ethernet en USB 3.2 Gen 1
 • Uitgebreide koeling: PCH-koellichaam en Fan Xpert 2+
 • 5X Protection III: meerdere hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
PRIME H610M-K
background decoration background decoration background decoration PRIME-moederbord productafbeeldingASUS Prime-serie moederborden zijn deskundig ontworpen om het volledige potentieel van 13e en 12e generatie Intel® processors te ontsluiten. Met een robuust voedingsontwerp, uitgebreide koeloplossingen en intelligente tuningopties biedt de Prime H610 gebruikers en pc-zelfbouwers een scala aan opties voor het tunen van de prestaties via intuïtieve software- en firmwarefuncties.


Core i9-processor pictogram, Intel H610-chipset pictogram, Windows 11 pictogram
PRIME-moederbord productafbeelding PRIME-moederbord productafbeelding
 • 2 x USB 2.0-poort

 • HDMI™-poort

 • VGA-poort

 • 2 x USB 3.2 Gen 1-poorten

 • 2 x USB 2.0-poort

 • Realtek 1Gb Ethernet

 • 3 x Audio-aansluiting

 • Uitbreidingsslots
  ・1 x PCIe 4.0 x16 SafeSlot Core
  ・1 x PCIe 3.0 x1

 • 1 x RGB-header

 • 8-pins voedingsconnector

 • 2 x DDR5

 • LGA1700 Socket

 • 2 x USB 3.2 Gen 1 aan voorkant

 • 32Gb/s M.2 ondersteuning
  (PCIe 3.0 x4-modus)

 • Intel® H610-chipset

 • 4 x SATA 6Gb/s

 • 2 x USB 2.0 aan voorkant

FLEXIBILITEITUitgebreide regelaars staan aan de basis van de ASUS Prime-serie. Het Prime H610-moederbord bevat flexibele tools om elk aspect van uw systeem te tunen, zodat u de prestaties zodanig kunt tweaken dat ze perfect passen bij de manier waarop u werkt, om de productiviteit te maximaliseren.
background decoration background decoration

Intelligent Controlbackground decoration background decoration
EPU pictogram

Allround energie-efficiëntie

De Energy Processing Unit (EPU) optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert energiebesparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door ongebruikte I/O-controllers uit te schakelen.
Fan Xpert 2+ afbeelding

Flexibele koelingregelaars

Prime 600-serie moederborden bieden volledige controle over systeemventilatoren, via de meegeleverde Fan Expert 2+ software. De Auto-Tuning Mode configureert alle parameters op intelligente wijze met één klik.
Digi+ VRM Control afbeelding

Nauwkeurige digitale stroomregeling

De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) zorgt voor real-time controle over het spanningsverval, door automatisch te schakelen tussen frequentie- en vermogensefficiëntie-instellingen. Het stelt u ook in staat om de CPU te fine-tunen voor ultieme stabiliteit en prestaties.

* Specificaties verschillen per model.

UEFI BIOSHet gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat nodig is voor het configureren, tweaken en afstellen van het systeem. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.
background decoration

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakersEen intuïtieve, via het UEFI aangeboden Advanced-modus geeft volledige controle. Een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om opties te vinden, en diverse geavanceerde functies maken het mogelijk om op intelligente wijze genuanceerde aanpassingen aan te brengen, zodat u de prestaties precies zo kunt afstellen als u dat wilt.

Zoekfunctie


Vind snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling.

ASUS User Profile (Gebruikersprofiel)


Verstuur configuratie-instellingen tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

Snelle en gemakkelijke configuratieDe EZ-modus geeft vitale instellingen en statistieken weer en biedt ook geleide wizards, slepen-en-neerzetten-functionaliteit en één-klik toepassing van belangrijke instellingen - dit alles om u te helpen uw installatie in een mum van tijd aan de praat te krijgen.

Intuïtieve grafische ventilatorregeling


Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

EZ XMP


verbeter DRAM-prestaties met één klik.

KOELING


background decoration background decoration

Koeler ontwerpDe Prime H610-serie is voorzien van uitgebreide koelingregelaars, configureerbaar via de Fan Xpert 2+-software of via het UEFI BIOS.
Prime-moederbord Prime-moederbord met meerdere temperatuurbronnen afbeelding Prime-moederbord met slimme bescherming afbeelding Prime-moederbord met 4-pins PWM/DC ventilator afbeelding

Meerdere temperatuurbronnenElke header kan dynamisch verwijzen naar drie thermische sensoren. Met Fan Xpert 2+ kunt u de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten in kaart brengen om de koeling te optimaliseren voor GPU- en CPU-intensieve taken.

Slimme beschermingEen speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen oververhitting en overstroom.

4-pins PWM/DC-ventilatorElke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

PRESTATIESDe Prime H610-serie is gebouwd om overweg te kunnen met de extra cores en grotere bandbreedte van 13e en 12e generatie Intel® processors. ASUS H610-moederborden bieden alles wat essentieel is om de dagelijkse productiviteit te verhogen, zodat uw systeem klaar is voor actie met stabiel vermogen, intuïtieve koeling en flexibele overdrachtsopties.
DDR5

GeheugenDDR5 prestatiesUitgebreide opties voor geheugen-tuning zijn de hoeksteen van PRIME-moederborden. Met de PRIME H610M-K kunt u al het potentieel uit uw DDR5-modules halen, of ze nu uit een extreem snelle kit komen of uit een instapset die anders zou worden geblokkeerd. Voor degenen die voorbij de standaard DDR5-snelheden willen razen, is de PRIME H610M-K klaar voor liefhebber-kits, dankzij Intel® Extreme Memory Profile (XMP) ondersteuning. Doorgewinterde veteranen kunnen de prestaties verder tweaken via de uitgebreide reeks instellingen in het UEFI.
background decoration background decoration

OpslagM.2-slot (tot 32Gbps)De PRIME H610M-K biedt één M.2-slot dat gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps ondersteunt via PCIe 3.0, wat snellere opstart- en app-laadtijden mogelijk maakt met besturingssysteem- of applicatieschijven.


* Daadwerkelijke transmissiesnelheden zullen lager zijn dan de theoretische maximumsnelheid.

M.2-slot

Connectiviteit

PCIe 4.0 afbeelding

PCIe 4.0

Prime H610-moederborden zijn specifiek ontworpen voor 13e en 12e generatie Intel® Core™ CPU's en bieden PCIe 4.0 connectiviteit voor GPU's. De grote bandbreedte en supersnelle transmissiesnelheden stellen u in staat om functierijke builds te maken die moeiteloos hoge belastingen aankunnen.
Afbeelding USB 3.2 Gen 1 poorten

USB 3.2 Gen 1 Type-A

De talrijke USB-poorten ondersteunen high-end machines die volgepakt zijn met randapparatuur, inclusief achterpaneel USB Type-A connectoren met snelle USB 3.2 Gen 1-connectiviteit voor compatibele behuizingen.
background decoration

MAATWERKDe Prime H610-serie voegt genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, van exclusieve codecs die voor zuivere audiokwaliteit zorgen tot intuïtieve RGB-verlichtingsregelaars waarmee u uw systeem kunt aanpassen om een unieke persoonlijke uitstraling te creëren.

Audio

Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau


Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren een geluidskwaliteit anders dan alles wat u ooit hebt meegemaakt.

Audio-afscherming


Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.

Speciale audio PCB-lagen


Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.

Hoogwaardige audiocondensatoren


Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid.

Personalisatie

background decoration background decoration

Armoury Crate


Binnen een enkele intuïtieve interface biedt Armoury Crate moeiteloos aangepaste instellingen voor elk compatibel apparaat in uw arsenaal, plus bedieningselementen voor een steeds groter wordende familie ASUS-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren. Armoury Crate integreert ook productregistratie en een nieuwsfeed, zodat u nooit updates mist die van belang zijn voor de ASUS-community.
NU DOWNLOADEN

DHZ-vriendelijk

background decoration

Q-LED Core


Het Q-LED Core-display produceert lichtpatronen via power LED tijdens de Power-On Elf-Test (POST), die gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van mogelijke problemen.
Geen DRAM gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Snel knipperend

4 Hz (0,25s)

Geen VGA gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Langzaam knipperend

1/2Hz (2s)

Geen opstartapparaat gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Zeer traag knipperend

1/8Hz (8s)

Installatie voltooid
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Continu verlicht
Overspanningbescherming pictogram
Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om het moederbord te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.
RVS I/O-achterpaneel pictogram
RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid.
Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.
LANGuard pictogram
LANGuard

Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie
ASUS LANGuard is een netwerkbeschermingsfunctie op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om de doorvoer te verbeteren en een meer betrouwbare verbinding te waarborgen.

1000+
compatibele apparaten en componenten


De Prime H610-serie biedt superieure compatibiliteit met duizenden componenten en onze Qualified Vendor List (QVL) identificeert geheugencompatibiliteit, waardoor u meer keuzemogelijkheden heeft voor zorgeloze pc-zelfbouwervaringen.

8000+
validatie-uren


Elk ASUS-moederbord wordt onderworpen aan ruim 8000 uur aan strenge tests, waaronder inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstesten om de duurzaamheid ervan te bevestigen. De betrouwbaarheid van ASUS overtreft de industrienormen, om te waarborgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
Temperatuur- en vochtigheidstesten pictogram
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten pictogram
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten pictogram
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten pictogram
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten pictogram
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen pictogram
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen pictogram
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktesten indien niet in gebruik pictogram
Stoottesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten pictogram
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten pictogram
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten pictogram
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten pictogram
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
comparison icon
Compare (0)