TUF GAMING B760M-BTF WIFI

TUF GAMING
TUF GAMING
TUF GAMING

TUF GAMING
B760M-BTF WIFI

De TUF GAMING B760M-BTF WIFI neemt alle essentiële elementen van de nieuwste Intel® processors en combineert ze met game-ready functies en bewezen duurzaamheid. 'BTF' betekent 'Back To (the) Future' en staat voor een nieuw tijdperk voor alle pc-zelfbouw gamers; de BTF-serie verbergt al z'n aansluitingen aan de onderkant van het moederbord, voor opgeruimd kabelbeheer en een minimalistisch uiterlijk van de build.
Dit moederbord is ontworpen met componenten van militaire kwaliteit, een verbeterde voedingsoplossing en een uitgebreid koelsysteem, zodat het boven verwachting kan presteren en marathon gaming kan leveren.

logo van Intel Core logo van Intel B760
TUF Gaming-moederbord foto

SPECS OVERZICHT

SPEC - Prestaties

1

Intel® Socket LGA1700 voor 13e gen. Intel® Core™ processors

2

Uitbreidingsslots
» 1 x PCIe 5.0 x16 SafeSlot Core+
» 1 x PCIe 4.0 x16 (max. @x4)
» 1 x PCIe 4.0 x1

3

12+1 DrMOS vermogensfasen

4

4 x DIMM
» DDR5
» Dual-channel
» OptiMem II

5

2 x M.2 2280 PCIe 4.0 X4

6

Intel® B760 chipset

INTELLIGENT CONTROL

TUF GAMING B760M moederborden bevatten flexibele tools om elk aspect van je systeem te tunen, zodat prestatie-tweaks deskundig aansluiten bij de manier waarop je speelt.

Allround energie-efficiëntie

De Power Saving-functie bevat verschillende instellingen om het stroomverbruik moeiteloos te optimaliseren en de energiebesparing te maximaliseren. Je kunt een CPU-vermogenslimiet inschakelen, de Aura-verlichting verduisteren en het ventilatorprofiel instellen op een energiebesparende modus. Ook kun je schakelen naar het in Microsoft Windows ingebouwde energiebesparende schema.

Energiebesparing

UEFI BIOS

Het gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat nodig is voor het configureren, tweaken en afstellen van het systeem. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, en uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakers

Een intuïtieve, via het UEFI aangeboden Advanced-modus geeft volledige controle. Een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om opties te vinden, en diverse geavanceerde functies maken het mogelijk om op intelligente wijze genuanceerde aanpassingen aan te brengen, zodat je de prestaties precies zo kunt afstellen als jij dat wilt.

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakers

Zoekfunctie

Vind snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling.

ASUS User Profile (Gebruikersprofiel)

Zet configuratie-instellingen over tussen verschillende BIOS-versies , of deel ze met vrienden.

Armoury Crate

De ASUS-exclusieve Armoury Crate-software centraliseert de controle over alle ondersteunde gaming-producten. Een enkele intuïtieve interface laat je de RGB-verlichting aanpassen voor alle compatibele apparaten en ze aan Aura Sync koppelen voor uniforme verlichting. Het toont ook informatie van en maakt controle mogelijk over een groeiend hardware-ecosysteem. Armoury Crate maakt zelfs eenvoudige productregistratie mogelijk, en bevat een nieuwssectie om je in contact te houden met de gaming-gemeenschap.

Download Armoury Crate hier
01.
TUF GAMING

Uiterst solide prestaties

Met bijgewerkte vermogensafgifte en uitgebreide koelopties om de nieuwste Intel CPU's aan te sturen, plus ondersteuning voor DDR5-geheugen en PCIe 4.0 opslag, is de TUF GAMING B760M-BTF WIFI de perfecte basis voor je volgende Intel gevechtsmachine.

DrMOS vermogensfasen

12+1 vermogensfasen combineren high-side en low-side MOSFET's en drivers in één pakket om vermogen, efficiëntie en stabiele prestaties te leveren voor alle compatibele Intel-processors.

Vermogensfasen
02.
TUF GAMING

Eenvoudige pc-zelfbouw

De TUF GAMING-lijn biedt eenvoudige installatie voor alle bouwers. Het TUF GAMING Alliance-ecosysteem zorgt voor compatibiliteit, terwijl Armoury Crate beschikt over Fan Xpert 2+, hardware info, Two-Way AI Noise Cancelation, RGB-opties en randapparatuurinstellingen. Dit platform heeft intuïtieve tools om droominstallaties te bouwen en te optimaliseren.

Geoptimaliseerd kabelbeheer

Het ontwerp met verborgen aansluitingen kan ideaal zijn voor beginnende bouwers, omdat dit het kabelbeheer vereenvoudigt en het uiterlijk van de build verbetert doordat de interne onderdelen er netjes en schoon uitzien.

*Dit moederbord is compatibel met specifieke behuizingsmodellen.

Geoptimaliseerd kabelbeheer
03.
TUF GAMING

Meeslepende gaming

TUF GAMING B760M moederborden bieden een krachtig presterend gaming-pakket boordevol functies. Met ultrasnelle netwerkmogelijkheden voor meer vloeiende online gameplay, zuivere audio met positionele signalen voor FPS-gaming, en on-board RGB-verlichting die synchroniseert met aangesloten apparatuur om je gaming-sfeer te personaliseren.

WiFi 6

De Intel WiFi 6-module is compatibel met de 802.11ax-standaard en pusht de theoretische piekbandbreedte naar een ongelooflijke 2.4Gbps*. Misschien nog wel belangrijker voor power users, is het bovendien geoptimaliseerd voor efficiëntere werking op drukbezette netwerken met veel concurrerend verkeer. Combineer het moederbord met ASUS WiFi 6-routers om het netwerkpotentieel van WiFi 6 volledig te ervaren.

* Werkelijke snelheid is afhankelijk van omgevingsomstandigheden.

WiFi-connectiviteit

MyASUS

MyASUS biedt een verscheidenheid aan ondersteuningsfuncties om je te helpen contact op te nemen met de klantenservice, problemen op te lossen en productprestaties te optimaliseren. Je kunt MyASUS ook gebruiken om de WiFi SmartConnect-functie in te schakelen om automatisch verbinding te maken met de draadloze router met het beste signaal.

Meer info over MyASUS

MyASUS

Adresseerbare Gen 2 RGB-header

Drie adresseerbare Gen 2 RGB-headers ondersteunen tot 500 LED's op Gen 2 RGB-apparaten, zodat Aura Sync automatisch lichteffecten op maat kan maken voor je hele systeem. De nieuwe headers bieden ook volledig achterwaartse compatibiliteit met bestaande Aura Sync-uitrusting.

Adresseerbare Gen 2 RGB-header
04.
TUF GAMING
AMD Precision Boost Overdrive
AMD Precision Boost Overdrive (PBO) drijft het stroom- en voltagebudget van de CPU op om de prestaties opportunistisch te kunnen verhogen. Door de PBO-parameters agressief af te stellen, kan AMD's algoritme de robuuste vermogensoplossing van het moederbord benutten om de prestaties nog verder op te voeren.
AI Overclocking
Wat is er nieuw aan AI Overclocking?
Dit is de eerste keer dat AI Overclocking wordt toegepast op een AMD-architectuur. De set parameters is aanzienlijk gewijzigd, maar spanning en kloksnelheid zijn nog steeds de primaire doelstellingen voor aanpassing.
De voorspellende instellingen in het hulpprogramma zijn ontworpen om samen te werken met Precision Boost Overdrive (PBO), maar ze gaan nog een stap verder door de waarden voor EDC, TDC en PPT te verbeteren en de curve-optimalisator af te stellen.
Tot slot zorgt AI Overclocking, door de Dynamic OC Switcher in te schakelen, ervoor dat de CPU de ideale instellingen gebruikt bij single- of multi-threaded werklasten.

USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®

Uitgebreide USB-ondersteuning verzekert je van verbindingen met een breed scala aan externe apparaten. Dit TUF GAMING-moederbord is op het I/O-achterpaneel uitgerust met een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® poort, die gegevensoverdrachten tot 20Gbps levert.

PCIe 5.0

PCIe 5.0 biedt een twee keer zo hoge gegevensoverdrachtssnelheid als PCIe 4.0, wat het robuust genoeg maakt om nieuwe gegevensintensieve taken aan te kunnen. PCIe 5.0 brengt ook andere voordelen met zich mee, zoals elektrische wijzigingen om de signaalintegriteit te verbeteren, achterwaarts compatibele CEM-connectoren voor insteekkaarten, en achterwaartse compatibiliteit met eerdere versies van de PCIe-bus.

PCIe 5.0 vergeleken met PCIe 4.0 in gegevensoverdrachtssnelheid

Front USB 3.2 Gen 2 Type-C®

Een volledige reeks USB-poorten ondersteunt high-end installaties volgepakt met randapparatuur, waaronder een frontpaneel USB 3.2 Gen 2 Type-C® connector die gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbps biedt.

Thunderbolt™(USB4®) ondersteuning

De TUF GAMING B760M-serie is via een on-board header voorzien van Thunderbolt 4 ondersteuning. Met een Intel-gecertificeerde ASUS ThunderboltEX 4-uitbreidingskaart* kan dit moederbord bidirectionele snelheden tot 40Gbps mogelijk maken via een enkele kabel. Bovendien heeft deze kaart een doorlusfunctie voor aansluiting van meerdere schermen en ondersteunt het schermen tot 8K resolutie. Het kan ook tot 100 watt stroom leveren om apparaten snel op te laden.

* ASUS ThunderboltEX 4 uitbreidingskaart wordt afzonderlijk verkocht.

Thunderbolt™ (USB4®) vergeleken met Gen 2x2

USB 3.2 Gen 1 Type-C®

Uitgebreide USB-ondersteuning verzekert je van verbindingen met een breed scala aan externe apparaten. Dit TUF GAMING-moederbord bevat een USB 3.2 Gen 1 Type-C® poort op het I/O-achterpaneel die overdrachtssnelheden tot 5Gbps levert.

USB 3.2 Gen 2 Type-C®

Uitgebreide USB-ondersteuning verzekert je van verbindingen met een breed scala aan externe apparaten. Dit TUF GAMING-moederbord bevat een USB 3.2 Gen 2 Type-C® poort op het I/O-achterpaneel die overdrachtssnelheden tot 10Gbps levert.

comparison icon
Compare (0)