7.1 PCIe gaming-geluidskaart met 192kHz/24-bit hoge resolutie audiokwaliteit, 150 ohm hoofdtelefoonversterker, hoge kwaliteit DAC en exclusieve EMI achterplaat
  • 192kHz/24-bits hoge resolutie audio en 7.1-kanaals, 150 ohm hoofdtelefoonversterker
  • Hoge kwaliteit ESS DAC met 110dB signaal/ruisverhouding (SRV)
  • Exclusieve EMI achterplaat biedt ruisafscherming voor uitzonderlijk heldere audio
  • Sonic Studio maakt volledige audiocontrole mogelijk via een intuïtieve interface op één pagina
  • Perfect Voice-technologie rekent af met achtergrondgeluiden, voor duidelijke in-game communicatie
Xonar AE


De Xonar AE is een PCIe gaming-geluidskaart, gebouwd met hoge kwaliteit onderdelen voor gamers die uitzonderlijk geluid eisen voor de beste gaming- en multimedia-ervaringen. De Xonar AE levert 7.1-kanaals, 192kHz/24-bit hoge resolutie audio-output met een hoge 110dB signaal/ruisverhouding (SRV). De kaart wordt geleverd met een ingebouwde 150 ohm hoofdtelefoonversterker die rijk, gedetailleerd geluid en goed gedefinieerde bassen biedt. Een exclusieve EMI achterplaat schermt statische ruis af, voor ongelooflijk heldere audio.Meeslepende, voor gaming geoptimaliseerde audio


Geniet van 192kHz/24-bit hoge resolutie audio in filmische, 7.1-kanaals surround

Met tot 7.1-kanaals output en ondersteuning voor 192kHz/24-bits hoge resolutie audio laat de Xonar AE gebruikers genieten van echt bioscoopgeluid tijdens het gamen, films kijken en muziek luisteren.

Verwisselbare operationele versterkers - til de audiobeleving naar het volgende niveau

De Xonar AE beschikt over een verwisselbare operationele versterker (op-amp), voor het gemakkelijk aanpassen van de luisterervaring — geen solderen nodig!


110dB signaal/ruisverhouding (SRV)

Een hifi-kwaliteit ESS 9023P DAC levert een ongeëvenaard, jitter-vrij audiosignaal met een 110dB signaal/ruisverhouding (SRV), voor 12 keer zo helder geluid als bij de gemiddelde on-board audiochips.

Geïntegreerde hoofdtelefoonversterker brengt elk geluidsdetail naar boven

Aangezien veel gamers ervoor kiezen om te spelen met een hoofdtelefoon op, is de Xonar AE uitgerust met een hoge kwaliteit 150 ohm hoofdtelefoonversterker die gedetailleerd, meeslepend geluid met pittige, goed gedefinieerde bassen levert.ASUS-exclusieve geluidsisolatietechnologie


Hyper Grounding-technologie

Exclusieve ASUS Hyper Grounding PCB-fabricage zorgt voor sterke signaalisolatie om vervorming en interferentie te verminderen, ook wel bekend als component overspraak.

Exclusieve EMI achterplaat

De Xonar AE is gebouwd met een ASUS-exclusieve EMI achterplaat die statische ruis blokkeert, om gebruikers te voorzien van de zuiverste audio-ervaringen.

Totale audiocontrole


Volledige audiocontrole met Sonic Studio

De Xonar AE bevat de nieuwste Sonic Studio softwaresuite, voor volledige controle over elke geluidstechnologie; van equalizer (EQ) tot 7.1-luidsprekers niveaubalans. Sonic Studio heeft een enkele navigatiepagina die alles direct toont, met een intuïtieve wijs-en-klik interface om vooraf audioprofielen in te stellen voor verschillende audiowensen.

Perfect Voice-technologie

Sonic Studio bevat besturingselementen voor Perfect Voice, ruisonderdrukkingstechnologie die een eind maakt aan ruis, voor duidelijke in-game communicatie.Werkt perfect met Windows 10


Xonar AE is volledig compatibel met Windows 10 en biedt ondersteuning voor Windows Hardware Quality Labs (WHQL), wat een geweldige audio-ervaring waarborgt met minieme installatierompslomp.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)