Xonar U7 MKII

Xonar U7 MKII 7.1 USB-geluidskaart met hoofdtelefoonversterker, 192kHz/24-bit HD-geluid, 114dB SRV
  • Echte 7.1-kanaals 192kHz/24-bit HD surround sound met 114dB SRV uit een compact, USB-gevoed apparaat
  • Geïntegreerde hoofdtelefoonversterker versterkt geluid en onthult muzikale details
  • Speciale hoofdtelefoon en microfoon volumeregelingen maken directe audio-aanpassingen mogelijk, voor betere gaming- en media streaming-ervaringen
  • Klikbare volumeregelingknop voor gemakkelijk schakelen tussen hoofdtelefoon en luidsprekerweergave
  • Sonic Studio softwaresuite met intuïtieve, single-screen interface en Sonic Radar Pro voor het in kaart brengen van vijandelijke locaties in first-person shooters
Xonar U7 MKII


Geniet van verbluffend gedetailleerde audio met deze plug & play USB-geluidskaart

De Xonar U7 MKII is ontworpen om de beste audio-ervaring te bieden voor pc-gaming en media streaming. Hij levert verbluffend helder en indrukwekkend geluid bij het luisteren via hoofdtelefoon of luidsprekers en overtreft veruit de on-board pc audio hardware. Dankzij de handige USB-connectiviteit levert de Xonar U7 MKII direct een upgrade in geluidskwaliteit, zonder de pc-behuizing te hoeven openen om een interne geluidskaart te installeren. Het USB-ontwerp zorgt er ook voor dat geen aparte voeding meer nodig is; sluit gewoon één kabel aan en begin te luisteren.

Krachtig geluid uit een compact en draagbaar apparaat

De techniek van de Xonar U7 MKII rekent af met de ruimte- en stroomtoevoerbeperkingen van andere externe USB-gebaseerde audioapparaten, om nauwkeurige en meeslepende 7.1-kanaals surround te bieden. Geluidsverwerking gebruikt 192kHz/24-bit natuurgetrouwheid voor echte high-definition uitvoer, met behoud van kwaliteit voor alle surround-kanalen.

114dB signaal-ruisverhouding (SNR: Signal-to-Noise Ratio)

Tot 16x zo heldere audio vergeleken met de SNR ratio's van doorsnee on-board audio.

Hyper Grounding-technologie

Exclusieve ASUS Hyper Grounding PCB-fabricage zorgt voor sterke signaalisolatie om vervorming en interferentie te verminderen, ook wel bekend als component overspraak.

Digitaal naar Analoog Converter (DAC)

Hoogwaardige Cirrus Logic® CS4398 DAC (digitaal-naar-analoog converter) brengt helderheid met een uitstekende signaal-ruisverhouding (SNR) en lage totale harmonische vervorming (THD)Geïntegreerde hoofdtelefoonversterker brengt elk geluidsdetail naar boven


Aangezien veel gamers ervoor kiezen om anderen niet te storen terwijl ze wel de beste geluidskwaliteit willen, integreerden de Xonar-teams een hoofdtelefoonversterker op de Xonar U7, om gamers nog beter op te laten gaan in het geluid uit hun hoofdtelefoon.

Ontworpen voor gaming en media streaming


Speciale hoofdtelefoon en microfoon volumeregelingen

Speciale hoofdtelefoon en microfoon volumeregelingen maken directe audio-aanpassingen mogelijk, zonder een spel te hoeven pauzeren of door softwaremenu's te navigeren, zodat ongestoord kan worden genoten van gaming en media streaming ervaringen.

Snel en eenvoudig schakelen tussen hoofdtelefoon en luidspreker weergave

De hoofdtelefoon volumeknop fungeert tevens als klikbare outputselectie, om direct en gemakkelijk te kunnen schakelen tussen luisteren via hoofdtelefoons of luidsprekers.

Plug & Play USB-gemak

Dankzij het USB-ontwerp zorgt de Xonar U7 MKII voor een dramatische upgrade in de audioprestaties van de pc door hem eenvoudig aan te sluiten. Stroomtoevoer komt direct via de USB-poort, zodat er geen aparte stroomadapter nodig is. Dankzij het compacte ontwerp is er altijd wel een plekje voor te vinden en is hij gemakkelijk mee te nemen met een laptop, om ook onderweg te kunnen genieten van geweldige audio.
Totale audiocontrole


Volledige audiocontrole met Sonic Studio

De Xonar U7 MKII bevat de nieuwste Sonic Studio softwaresuite, voor volledige controle over elke geluidstechnologie; van equalizer (EQ) tot 7.1-luidsprekers niveaubalans. Sonic Studio heeft een enkele navigatiepagina die alles direct toont, met een intuïtieve wijs-en-klik interface om vooraf audioprofielen in te stellen voor verschillende audiowensen.

Behaal voordeel in games met Sonic Radar Pro!

Start je favoriete spel en Sonic Radar Pro toont een 'radar' HUD (heads-up display) die in-game acties aangeeft relatief aan je positie — zodat je precies weet waar je bent op het slagveld en wat er om je heen gebeurt!

Werkt perfect met Windows 10

De Xonar U7 MKII is volledig compatibel met Windows 10, zodat zonder gedoe kan worden genoten van de ultieme audio-ervaring.

comparison icon
Compare (0)