ASUS ZenWiFi

Overal wifi-dekking. Altijd veilig.

Dekking voor de hele woning

Het ZenWiFi XD6-serie systeem bestaat uit een stel ASUS AX5400 WiFi 6-routers, uitgerust met unieke technologieën die supersnelle, betrouwbare en veilige wifi-verbindingen bieden - binnen of buiten de woning!

400 m2
4+ kamers
225 m2
3+ kamers
400 m2
4+ kamers
225 m2
3+ kamers

Slimme en flexibele backhaulconfiguratie

De ASUS ZenWiFi XD6-serie biedt alternatieve backhaul-opties: Ethernet en wifi. De router kiest op intelligente wijze de meest betrouwbare methode voor u op basis van de kwaliteit van de verbinding. Als u wilt, kunt u ook handmatig het type backhaulverbinding kiezen.

WiFi 6

Echte 8K streaming

De ZenWiFi XD6-serie zet wifi in de hoogste versnelling! Met een totale bandbreedte tot 5400Mbps is het tot 2,2x sneller* dan WiFi 5 routers**.

* De 160MHz-bandbreedte is in sommige regio's/landen als gevolg van wettelijke beperkingen mogelijk niet beschikbaar op de 5Ghz-band.
* Compatibel WiFi 6-apparaat vereist.
** De data vergelijken de snelheid van 4x4 11ax op 5GHz 160MHz bandbreedte met 1024QAM-modulatie met een snelheid van 4x4 11ac op 5GHz 80MHz met 256QAM-modulatie.
*** De snelheid wordt berekend met een datasnelheid van 2.4GHz en 5GHz, respectievelijk 574 en 4804 Mbps. Verder worden de DFS-kanalen in sommige landen mogelijk niet ondersteund vanwege de lokale regelgeving.

De meest vloeiende wifi voor alle apparaten

WiFi 6 (802.11ax) is ontworpen om meerdere apparaten aan te kunnen, dus zelfs als de woning vol zit met wifi-apparaten, kan er nog steeds worden geprofiteerd van snelle wifi. WiFi 6 maakt ook gebruik van speciale Target Wake Time-technologie die het stroomverbruik van aangesloten apparaten met tot wel 7x vermindert, waardoor de accuduur wordt verlengd*.

* Compatibel WiFi 6-apparaat vereist

Werkt met elk wifi-apparaat

WiFi 6 is volledig compatibel met alle wifi-generaties, zodat u elk apparaat kunt aansluiten op de ZenWiFi XD6, ongeacht of het gebruik maakt van 802.11ac, 802.11n of andere eerdere wifi-standaarden.

Flexibele netwerknaamgeving

Uniek is dat ZenWiFi u een naam laat kiezen voor uw wifi-netwerken: één naam voor alles, of aparte namen voor elke frequentieband. Aan u de keus!

Gemakkelijker dan ooit te installeren

3-staps installatie met de ASUS Router app

=

1

Zet ZenWiFi XD6-serie producten aan

2

Maak een wifi-netwerknaam en een beheerdersaccount aan

3

Wacht enkele minuten, en klaar!

Wat maakt het configureren van de ZenWiFi XD6-serie zo eenvoudig?

  • Eenmalige installatie, met automatische synchronisatie voor alle hubs in elk pakket
  • Probleemloos: elke unit kan werken als de hoofdrouter of als een extender node
Maak het internet
veiliger voor iedereen

AiProtection Pro met geavanceerd ouderlijk toezicht is levenslang gratis. Dit geeft totale gemoedsrust en laat gebruikers alles wat er op het netwerk gebeurt in de gaten houden via de mobiele app.

Beveiliging op zakelijk niveau
Ouderlijk toezicht
Meer info
Geen abonnementskosten

Sommige routers bieden slechts 3 jaar bescherming; ASUS AiProtection levert bescherming gedurende de levensduur van het product.

Bescherming tegen aanvallen

Intrusion Prevention System (IPS) blokkeert alle veelvoorkomende internet-gebaseerde aanvallen.

Blokkeer toegang tot schadelijke websites

AiProtection gebruikt Trend Micro’s officiële database om bekende kwaadaardige sites te identificeren en te blokkeren, en voorkomt zo infectie nog voordat erop wordt geklikt.

Infectie detectie en blokkade

Zelfs als een reeds geïnfecteerd apparaat wordt verbonden met de ZenWiFi, voorkomt AiProtection dat persoonlijke gegevens op het apparaat in gevaar komen.

Stabielere wifi met bekabelde verbindingen tussen ZenWiFi hubs

Als u Ethernetpoorten in de muren heeft, kunt u de ZenWiFi AX Mini ook instellen op het gebruik van Ethernet-backhaul. Hiermee reserveert u alle wifi-banden voor draadloze apparaten, voor nog stabieler en betrouwbaarder netwerken.

Geavanceerd ouderlijk toezicht

AiProtection heeft alles wat men nodig heeft op één plek: het is supereenvoudig om de beveiligingsinstellingen van elk van de apparaten van gezinsleden te bekijken of te wijzigen, zodat de kinderen veiliger kunnen internetten!

Internetactiviteit Dashboard

Bekijk de internetactiviteit van elk gezinslid op een duidelijk grafisch dashboard dat de piektijden in gebruik toont en het soort content dat ze bekijken. Groepeer apparaten van de kinderen om geaggregeerde gegevens te bekijken en geplande blokkeertijden en contentfilters toe te passen met slechts een paar tikken.

Eenvoudige kindveilige bescherming

Kies de voorinstelling die past bij de leeftijdsgroep van uw gezinsleden, en er worden tijdschema's voor internettoegang en inhoudsfilters voor al hun apparaten voorgesteld.

Blokkeertijd inplannen

Reserveer waardevolle tijd voor het gezin of help de kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door geplande periodes te selecteren om internettoegang op specifieke apparaten te blokkeren.

Content Filter

Blokkeer specifieke categorieën mobiele apps en websites, en pas deze instellingen toe op alle apparaten van de individuele gezinsleden. De geavanceerde filtermogelijkheden integreren Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI) engine om niet alleen te filteren op de URL van websites, maar ook op de internetpakketten zelf. Dit betekent dat het niet alleen content filtert die wordt bekeken in een web browser, maar ook binnen mobiele apps op uw apparaten.

Meer privacy, overal

Instant Guard geeft met één klik veilige internettoegang via de ZenWiFi XD6-serie, vanaf waar ook ter wereld, dankzij de versleutelde data-tunneling VPN-technologie. Met de ZenWiFi XD6 kunt u uw thuisnetwerk overal mee naartoe nemen - en afscheid nemen van webgebaseerde VPN's van derde partijen!

Download de ASUS Instant Guard-app

Strak uiterlijk voor slimme woningen

De ZenWiFi XD6-serie werkt perfect met smart-home diensten - inclusief Alexa skills.

Verder lezen

Ruimtebesparende wandmontage


Het iconische ontwerp wordt geleverd met een wandmontageset. Hang het aan de muur of plaats het ergens anders, aan u de keus!

*Muurbevestigingsset is mogelijk niet in alle regio's/landen verkrijgbaar. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod.

AiMesh-technologie

Eenvoudige installatie. Flexibel beheer.

Zelfs niet-experts kunnen de AiMesh-technologie snel instellen, terwijl meer ervaren gebruikers de uitgebreide geavanceerde netwerkfuncties zullen waarderen.

Hoe breid ik mijn netwerk uit?

Flexibele en schaalbare draadloze netwerken

Wanneer meer dekking of nieuwe functionaliteit nodig is, is het op elk gewenst moment mogelijk om een andere compatibele router toe te voegen aan het AiMesh-netwerk.

Meer info over AiMesh
comparison icon
Compare (0)