RT-AX86 Series(RT-AX86U/RT-AX86S)

AX5700 dual-band WiFi 6 gaming-router, PS5 compatible, Mobile Game Mode, levenslange gratis internetbeveiliging, Mesh WiFi-ondersteuning, 2.5G-poort*, Gaming-poort, Adaptive QoS, Port Forwarding
  • Nieuwe generatie WiFi 6 - Profiteer van ultrahoge snelheden tot 5700Mbps met de nieuwste WiFi 6 (802.11ax) en 160MHz kanalen
  • Mobile Game Mode - Minimaliseer vertraging en latentie tijdens mobiel gamen met slechts een tik op de ASUS Router-app
  • Echte 2Gbps bekabelde en draadloze snelheden - Geaggregeerde 2Gbps WAN-verbindingen, bekabelde 2.5Gbps-poort* en WiFi 6
  • ASUS AiMesh ondersteuning - Creëer een flexibel, naadloos mesh-netwerk voor de hele woning met AiMesh-compatibele routers
  • Thuisnetwerkbeveiliging van zakelijk niveau - Levenslang gratis ASUS AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, met WPA3 en geavanceerd ouderlijk toezicht om uw huis te beschermen
RT-AX86 Series(RT-AX86U/RT-AX86S)
RT-AX86U front view, tilted 45 degrees
Awards
Video reviews
Media reviews

De winnende keus
voor mobiel gamen!

Profiteer met de ASUS RT-AX86-serie dual-band WiFi 6 routers van de snelste, soepelste wifi-gaming-verbindingen ooit. Het levert ultrahoge wifi-snelheden tot 5700Mbps** en zit vol met geavanceerde technologie, waaronder een Mobile Game Mode voor een vertragingsvrije, mobiele gaming-ervaring met lage latentie.

Bekijk de video*

Ultrakrachtige WiFi 6

Lagere latentie Hogere snelheden

Energiezuinig Langer bereik

De RT-AX86-serie biedt alle voordelen van WiFi 6 (802.11ax), en werkt perfect met alle aanwezige wifi-apparaten! ***

Wat is WiFi 6?

*

*

Geef een boost aan mobiel gamen

Minimaliseer vertraging en latentie tijdens mobiel gamen met slechts een tik op de ASUS Router-app

*

Grenzeloos gamen

Prioriteer via Gaming-poort

Prioriteer via Gear Accelerator

Elimineer wifi-congestie

Prioriteer via Gaming-poort

Prioriteer via Gear Accelerator

Elimineer wifi-congestie

*

De speciale gaming-poort op de RT-AX86-serie geeft automatisch prioriteit aan elk bekabeld apparaat dat erop is aangesloten. Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij.

Met Gear Accelerator zijn apparaten draadloos te prioriteren via het online bedieningspaneel van de RT-AX86-serie. Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte.

Laat apparaten verbinding maken met de 5GHz-band en vermijdt de vaak overvolle 2.4GHz-band, en profiteer tegelijkertijd van tot 5,6x zo hoge wifi-snelheden. Bovendien ontsluit de optionele Dynamic Frequency Selection (DFS) maximaal 15 van de minst drukke kanalen op de 5GHz-band om nog meer bandbreedte te geven voor gaming.***

GeForce NOW is NVIDIA's cloud-gebaseerde gaming-dienst die real-time GeForce-aangedreven gameplay rechtstreeks vanuit de cloud naar alle apparaten levert. GeForce NOW kan verbinding maken met winkelaccounts en een gamesbibliotheek streamen, of favoriete free-to-play games spelen die beschikbaar zijn op de dienst. De door GeForce NOW aanbevolen routers zorgen ervoor dat tot 90% van de wifi-bandbreedte aan gaming wordt besteed en ondergaan strenge tests om de best mogelijke ervaring en de laagste latentie voor cloud-gaming te leveren.
*Kijk hier voor meer informatie over de GeForce NOW-serverstatus
**Deze functie is alleen beschikbaar op de RT-AX86U

Razendsnel
2Gbps internet

De RT-AX86-serie is ontworpen om alle barrières te doorbreken die het gamen kunnen vertragen. Het ondersteunt maximaal een 2Gbps internetverbinding, om het volledige potentieel van hogesnelheidsnetwerken te ontsluiten voor zowel bekabelde als wifi-verbindingen.

Hoe wordt de internetsnelheid ontsloten?

Internet zonder grenzen

De RT-AX86-serie kan tot 2Gbps aan internetbandbreedte ontsluiten door twee afzonderlijke 1Gbps internetdiensten samen te voegen via de WAN-poort en een 1Gbps LAN-poort, waardoor de maximale internetverbindingssnelheid wordt verdubbeld tot 2Gbps! Deze enorme internetbandbreedte kan vervolgens worden gedeeld via WiFi 6 of via de 2.5Gbps bekabelde netwerkpoort. Voor extra veelzijdigheid kan de 2.5Gbps-poort* worden gebruikt voor zowel WAN- als LAN-verbindingen.

Verwijder knelpunten in het netwerk

Met Adaptive QoS (Quality of Service) blijft het netwerk soepel draaien door prioriteit te geven aan netwerkverkeer. Geef prioriteit aan toepassingen zoals het streamen van video of surfen op het web, maar ook aan gamen. Het is de perfecte bondgenoot om in de hele woning wifi met lage latentie te leveren.

Gamen in de hele woning

Router met dode wifi-hoeken? De RT-AX86-serie ondersteunt ASUS AiMesh, een unieke mesh-netwerktechnologie die een netwerk voor de hele woning creëert met behulp van meerdere ASUS-routers. Met eenvoudige centrale bediening en naadloze roaming kunnen zelfs niet-experts het configureren met alle aanwezige AiMesh-capabele routers. Zeg maar dag tegen dode wifi-hoeken!

Beveiliging op bedrijfsniveau
voor thuis

Beveiliging van het thuisnetwerk is cruciaal wanneer meerdere apparaten zijn aangesloten, en nog meer wanneer er apparaten zijn zonder antivirusmogelijkheden, zoals IoT-apparaten. De RT-AX86-serie wordt geleverd met levenslange gratis AiProtection Pro, inclusief het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol en geavanceerd ouderlijk toezicht. Met de RT-AX86-serie is elk apparaat beschermd en kan alles wat er op het netwerk gebeurt in de gaten worden gehouden via de handige mobiele app.

AiProtection Pro

WPA3-beveiligingsprotocol

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Meer info

Versterkte frontlinie netwerkbeveiliging

De RT-AX86-serie is voorzien van AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, om het netwerk te beschermen tegen aanvallen van buitenaf, met automatische en regelmatige updates. AiProtection Pro werkt met WPA3, het nieuwste wifi-beveiligingsprotocol, en houdt veiligheidsdreigingen buiten de deur voordat deze apparaten kunnen bereiken, inclusief apparaten die geen antivirussoftware kunnen installeren - zoals smartphones en spelconsoles.

Meer info

Blokkeer toegang tot
schadelijke websites

Infectie detectie
en blokkering

Bescherming tegen
aanvallen

Geen abonnementskosten

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Geavanceerd ouderlijk toezicht biedt alles wat nodig is op één plek: het is supereenvoudig om de beveiligingsinstellingen van elk van de apparaten van gezinsleden te bekijken of te wijzigen, zodat kinderen veiliger kunnen internetten!

Internetactiviteit Dashboard

Kindveilige voorinstelling

Blokkeertijd inplannen

Content Filter

Bekijk de internetactiviteit van elk gezinslid op een duidelijk grafisch dashboard dat de piektijden in gebruik toont en het soort content dat ze bekijken. Groepeer apparaten van de kinderen om geaggregeerde gegevens te bekijken en geplande blokkeertijden en contentfilters toe te passen met slechts een paar tikken.

Vink het selectievakje aan bij het bewerken van een apparaat en profiel, en de voorinstelling past automatisch filters toe voor ongepaste inhoud op al hun apparaten.

Reserveer waardevolle tijd voor het gezin of help de kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door geplande periodes te selecteren om internettoegang op specifieke apparaten te blokkeren.

Blokkeer specifieke categorieën mobiele apps en websites, en pas deze instellingen toe op alle apparaten van de individuele gezinsleden. Het geavanceerde filter integreert Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI) engine om niet alleen te filteren op de URL van de website, maar ook op de internetpakketten zelf. Dit betekent dat het niet alleen content filtert die wordt bekeken in een web browser, maar ook binnen mobiele apps op apparaten.*

Gemakkelijk beheer via mobiele app

Traffic Analyzer (Verkeeranalyse)

Grafische controle van real-time verkeer.

Network Diagnostics (Netwerkdiagnostiek)

Bepaal exact netwerkproblemen met slechts één tik.

Guest WiFi (Gasten-wifi)

De gemakkelijke manier om wifi veilig te delen zonder moeilijke wachtwoorden.

Traffic Analyzer (Verkeeranalyse)

Grafische controle van real-time verkeer.

Network Diagnostics (Netwerkdiagnostiek)

Bepaal exact netwerkproblemen met slechts één tik.

Guest WiFi (Gasten-wifi)

De gemakkelijke manier om wifi veilig te delen zonder moeilijke wachtwoorden.

Disclaimer:
*Deze functie is alleen beschikbaar op de RT-AX86U
** Daadwerkelijke gegevensdoorvoer en wifi-dekking zullen variëren naar gelang de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, met inbegrip van de hoeveelheid netwerkverkeer, bouwmateriaal/constructie en netwerk-overhead, resulterend in lagere daadwerkelijke gegevensdoorvoer en draadloze dekking.
*** Om te kunnen profiteren van WiFi 6-functies moet de wifi-client geschikt zijn voor WiFi 6.
**** De snelheid wordt berekend op basis van de combinatie van de datasnelheid over zowel de 2.4GHz als de 5GHz band.In dit geval is dat respectievelijk 861 Mbps en 4804 Mbps.Merk op dat sommige DFS-kanalen in sommige landen niet beschikbaar kunnen zijn als gevolg van lokale regelgeving.

comparison icon
Compare (0)