[Wireless] Hoe verander ik mijn draadloze wachtwoord?

      [Opmerking] Over het algemeen raden we u aan om "WPA2-Personal" voor Verificatiemethode, en "AES" voor WPA-codering. Dit is momenteel de veiligste authenticatiemethode.

 

Stap 1. Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router in URL http://www.asusrouter.com naar de WEB GUI.

         

            Raadpleeg a.u.b. Hoe toegang krijgen tot de instellingenpagina van de router (Web GUI) (ASUSWRT)?  voor meer informatie. 

 

Stap 2.Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in om in te loggen.

         

Opmerking:Als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord bent vergeten, herstelt u de router naar de standaard fabrieksinstellingen en -status.

          Raadpleeg [Draadloze router] Hoe reset ik de router naar de fabrieksinstellingen? voor het herstellen van de router naar de standaardstatus.

 

Stap 3: Ga naar [Draadloos] > [Algemeen], en vul het wachtwoord in dat u wilt gebruiken bij [WPA Pre-Shared Key]. Klik op [Toepassen] om voltooi de instellingen.

   Het veld vereist een wachtwoord van 8 ~ 63 tekens (letters, cijfers of een combinatie) of 64 hexadecimale cijfers om het coderingsproces te starten. Als u dit veld leeg laat, wordt het standaardwachtwoord [00000000] toegewezen als uw wachtwoord.

 

Veelgestelde vragen

 1. Waarom kan ik de "WPA Pre-Shared Key" niet zien opties?

  • Als u Open System instelt, hoeft u geen draadloos wachtwoord in te voeren om verbinding te maken met het draadloze netwerk.

 

 

 

 

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma / firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan dit link.