[Notebook] Asus Toetsenbord sneltoetsen - Introductie

Index

Inleiding - ASUS-toetsenbord-sneltoetsenfunctie

ASUS-toetsenbordsneltoetsen kunnen gebruikt met de Fn-toets om snelle toegang te bieden tot bepaalde functies en tussen bepaalde functies te schakelen. U kunt de sneltoetsfunctie activeren door   in combinatie ingedrukt te houden met de sneltoetsen (F1~F12).

Voor een nieuwe versie van de functietoets, zie hieronder. (Neem als voorbeeld UX325JA)

+: Zet de luidspreker aan of uit

+ : Zet het luidsprekervolume lager

: Zet het luidsprekervolume hoger

: Verlaagt de helderheid van het scherm

: Verhoogt de helderheid van het scherm

: In- of uitschakelen van het  touchpad

:  Past de helderheid aan voor het verlichte toetsenbord

: Togglet de weergavemodus (Opmerking: zorg ervoor dat de tweede weergave is aangesloten op uw notebook)

:  Activeert het vergrendelscherm

: Zet de camera aan of uit

+ : Activeert tool voor schermopname

: start MyASUS

Opmerking: sneltoetsfunctie kan verschillen in verschillende modellen  ;raadpleeg de Gebruikershandleiding .

Fn + ESC Het schakelen tussen functietoetsen/sneltoetsen wordt niet op alle modellen ondersteund.  We kunnen snel beoordelen of er een LED rechtsboven op de [Fn]-toets staat.

Neem X570UD als voorbeeld voor de oude versie, de sneltoetsen kunnen de volgende opdrachten activeren:

+:Zet de notebook in de slaapstand.

+ : Schakelt de vliegtuigmodus in of uit

Opmerking: Wanneer  de Vliegtuigmodus is eingeschakeld,  het schakelt alle draadloze verbindingen uit.

+ :Verlaag de helderheid van het verlichte toetsenbord (Op geselecteerde modellen)

+ : Verhoog de helderheid van het verlichte toetsenbord (Op geselecteerde modellen)

+ : Verlaag de helderheid van het scherm

+ : Verhoogt de helderheid van het scherm

+:  Zet het beeldscherm aan of uit

+ :  Togglet de weergavemodus (Zorg ervoor dat het tweede scherm is aangesloten op uw notebook)

+ :  De touchpad in- of uitschakelen

+ : Zet de luidspreker aan of uit

+ : Zet het luidsprekervolume lager

+: Zet het luidsprekervolume hoger

Opmerking: sneltoetsfunctie kan verschillen in verschillende modellen  ;raadpleeg de Gebruikershandleiding .

Er zijn ook twee speciale Windows-toetsen op uw notebook-toetsenbord:

: Start het menu Start

: Geeft het vervolgkeuzemenu weer

Houd er rekening mee dat er geen pauze/pauze is  en Scroll Locktoets op het toetsenbord voor nieuwe notebooks.

Als u deze functies wilt gebruiken, kunt u als volgt te werk gaan:

: Pauze

: Pauze

: Scroll Lock

Inleiding - ASUS Keyboard Hotkeys AP

Deze toetsen kunnen worden omgeschakeld tussen "Sneltoetsfunctie" en "F1 - F12" werken zoals hieronder weergegeven. Hun standaardinstelling is Sneltoetsen.

Invoer “Asus Keyboard Hotkeys” in de zoekbalk. Klik er dan op.

Door de optie Sneltoetsen te selecteren, krijgt u sneltoetsfuncties door op te drukken F1-F12. Je hebt ook nog steeds toegang tot de F1-F12-functies door op Fn en F1 te drukken - F12.

Door de F1-F12-optie te selecteren, kunt u F1- F12-functies door op F1-F12 te drukken. U hebt nog steeds toegang tot de sneltoetsfuncties door in te drukken Fn en F1-F12.

ASUS-toetsenbordsneltoetsen verkrijgen

ASUS-toetsenbordsneltoetsen zijn vooraf geïnstalleerd in ASUS-notebooks. Je kunt het ook downloaden van de Asus-website door de stappen in de onderstaande link te volgen:

https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1035376/

Zoek “Asus Keyboard Hotkeys” in Hulpprogramma's. Klik op “DOWNLOAD”.

Als u de "Asus Keyboard Hotkey(ATK Package)" in het hulpprogramma is deze functie geïntegreerd in MyASUS.

Je gaat naar de Microsoft-winkelpagina door op “Naar APP” te klikken.

Klik op “Ophalen”, log in op uw Microsoft-account om de applicatie te downloaden. Volg de aanwijzingen om te installeren.

ASUS-toetsenbordsneltoetsen verwijderen

Als u de app wilt verwijderen, raadpleeg dan de onderstaande link:

https://www.asus.com/nl/support/faq/1013598

Als u de ASUS Keyboard Hotkeys-app niet kunt vinden op uw laptop, kunt u deze instellen in de MyASUS-app. Voor meer gedetailleerde bediening kunt u de onderstaande link raadplegen.

https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1045651

Voer a.u.b. "MyASUS" in in de zoekbalk van het Startmenu om de MyASUS Windows-app te vinden.

Windows 11-besturingssysteem

Klik op de [Zoeken] pictogram op de taakbalk en typ de naam (of een trefwoord daaruit) in het zoekvak, zie je resultaten onder [Beste match]. Daarom kunt u de toepassingen, bestanden of instellingen vinden voor snelle toegang.

Windows 10-besturingssysteem

Klik op de [Zoeken] pictogram op de taakbalk en typ de naam (of een zoekwoord ervan) in het zoekvak, je ziet resultaten onder [Beste match]. Daarom kunt u de toepassingen, bestanden of instellingen vinden voor snelle toegang.

Je kunt het instellen  zoals hieronder getoond (Ondersteunt alleen de laptop met ASUS System Control Interface V2 en later dan V2) .

Toetsenbordsneltoetsen:

【sneltoetsen】--Druk op F1-F12 om de gespecificeerde sneltoets functie

te starten

【F1-F12】--Druk op F1-F12 om de F1-F12-functie gedefinieerd door uw systeem of een specifieke app.

*Als we sneltoets gebruiken  fn + esc  om te schakelene instellingen, worden de instellingen van de MyASUS-sneltoets synchroon gewijzigd.

Download MyASUS nu om perfecte service te ervaren. KLIK HIER!