OVER

Over de ASUS ProArtist Awards

Door de jaren heen heeft ASUS uitgebreid samengewerkt met ontwerpers en kunstenaars wereldwijd om belangrijke inzichten te verzamelen, zich te verbinden met de makersgemeenschap, en, het allerbelangrijkste, terug te geven aan de makersgemeenschap. We weerspiegelen waar we in geloven door doordacht ontworpen maker hardware en uitstekende service te bieden. Dat is ook de reden waarom we de ASUS ProArtist Awards organiseren, een jaarlijkse gratis toegankelijke, wereldwijde creatieve wedstrijd. We hopen dat deze wedstrijd een wereldwijd platform kan zijn voor makers om hun creativiteit de vrije loop te laten, en wereldwijd gezien en erkend te worden.

MEER INFORMATIE
About ASUS and ASUS ProArtist Awards
MEER INFORMATIE

Over ASUS
Missie en visie

ASUS is gepassioneerd door technologie en gedreven door innovatie. We dromen, we durven en we streven naar een moeiteloos en vreugdevol digitaal leven voor iedereen. We zijn altijd op zoek naar ongelooflijke ervaringen, en we zetten ons ook in voor een duurzame toekomst bij alles wat we doen. We hebben een duurzaamheidsstrategie aangenomen die ervoor zorgt dat in elk besluitvormingsproces rekening wordt gehouden met milieu- en sociale factoren, zodat onze concurrentievoordelen gericht blijven op duurzaamheid.

Over ProArt

ProArt is een submerk opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van professionele creatieven in alle sectoren. ASUS verwerkt innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën in elk ProArt-product, niet alleen om een ongeëvenaarde esthetiek te creëren, maar ook om krachtige prestaties en een uitstekende gebruikerservaring te bieden.

Pro is een stabiel, professioneel platform dat de basis vormt voor creativiteit. Wij nemen elke drempel voor creatieve experts weg en maken gebruik van geavanceerde technologie in het streven naar werkelijk inspirerende prestaties.

Kunst ontstaat wanneer je jezelf tot het uiterste drijft. Kunst heeft eindeloze mogelijkheden: elk idee, elke inspiratie, elke verbeelding is het potentiële zaadje van een baanbrekend meesterwerk. Droom het onmogelijke, en creëer het onvoorstelbare.

ProArt is de fusie van Pro en Art, gemaakt door makers, voor makers. Het is de uitgebreide professionele kracht die je creatieve vlam aanwakkert, de vonken van je inspiratie opvangt en je het ongeschapene laat creëren in onontgonnen werelden.

MEER INFORMATIE
play video video poster
MEER INFORMATIE