VEELGESTELDE VRAGEN

Q : Kom ik in aanmerking om mee te doen aan de ASUS ProArtist Awards?
A :

Of u nu een casual creator bent of een creatieve professional, deze wedstrijd is voor alle leeftijden en er zijn geen kosten aan verbonden. Als u echter jonger bent dan de wettelijke leeftijd van uw land, moet u bewijsmateriaal over uw wettelijke voogden en de toestemming van deze voogden voor uw deelname aan de Awards alsmede ander noodzakelijk materiaal aan ASUS verstrekken om te controleren of een prijs is gewonnen. Meld u aan als ASUS-lid en stuur uw werk nu in!

Q : Hoeveel inzendingen kan ik per categorie doen? Kan ik aan meer dan één categorie deelnemen?
A :

Eén persoon kan één account gebruiken om voor elke categorie een ander werkstuk in te zenden, maar u kunt aan meerdere categorieën deelnemen met verschillende werken.

Q : Welk soort werk is toegestaan?
A :

Volg de richtlijnen voor inzending van elke categorie hier. Inzendingen moeten origineel zijn, gerelateerd zijn aan het thema van het evenement en moeten zijn gecreëerd binnen één jaar voorafgaand aan de datum waarop u ze indient bij ASUS ProArtist Awards. Enig werk dat is gepubliceerd op enig platform van derden voor enige financiële doeleinden of enig klantwerk komt niet in aanmerking voor de wedstrijd. Bewijs van originaliteit in de vorm van het originele bronbestand van de software van oorsprong of een geregistreerd werkproces is nodig bij het accepteren van een prijs.

Q : Moet ik mijn kunstwerk maken op een ASUS laptop?
A :

ASUS biedt u de beste hulpmiddelen om de creatieve grenzen te doorbreken en een ongelooflijke toekomst te zien, maar het is niet verplicht - gebruik wat u wilt!

Q : Wat is de deadline voor inzendingen?
A :

De deadline voor inzendingen voor de ASUS ProArtist Awards is 23:59 CST op 15 juli 2023.

Q : Welke informatie moet ik verstrekken voor inzendingen?
A :

Behalve het uploaden van je werk, moet je de titel van je werk, een korte inleiding (maximum 100 woorden) en je naam vermelden in het tabblad "inzending".

Q : Wanneer en hoe worden de winnaars bekend gemaakt?
A :

ASUS maakt de winnaars op 5 augustus bekend via de officiële ASUS-website en sociale mediakanalen. Na de aankondiging neemt ASUS binnen enkele werkdagen contact op met de winnende deelnemers via hun geregistreerde e-mailadressen.

Q : Moet ik de Pantone® kleur integreren in mijn kunstwerk om in aanmerking te komen voor de wedstrijd?
A :

Nee. Je kunstwerk komt in aanmerking voor de wedstrijd zonder Pantone® kleur, maar we moedigen je aan om het te integreren en de mogelijkheden van de nieuwe kleur te verkennen.

Q : Is het mogelijk om tegelijkertijd de eerste / tweede plaats en de Pantone® Special Award te winnen?
A :

Ja. Het is mogelijk om tegelijkertijd de eerste/ tweede plaats en de Pantone® Special Award te winnen, als uw kunstwerk zowel in de gekozen inzendingscategorie als in de Pantone® kleurenharmonie uitmuntend is.

Q : Heeft ASUS de rechten om mijn artwork te gebruiken?
A :

Alle deelnemers moeten ermee instemmen dat alle ingezonden kunstwerken door de ASUS ProArtist Awards mogen worden gebruikt, uitsluitend ter promotie van de wedstrijd. Ga voor meer informatie naar de voorwaarden.

Q : mag ik de hulp inroepen van een AI gegenereerd kunstplatform om de inzending te maken?
A :

gegenereerde kunst (DALL-E, Stable Diffusion, enz.), staan we geen enkele vorm van AI-gegenereerde kunst toe. We zijn echter van plan een categorie voor AI Art toe te voegen wanneer de auteursrechtelijke status van AI Art duidelijker is bepaald en verduidelijkt.

Q : Kan ik als team inschrijven? Als ik als team wil insturen, moet ik dan onder één naam insturen of?
A :

Ja, je kunt als team insturen onder één naam die je wilt gebruiken. Slechts één inzending namens je team wordt geaccepteerd. De enige regel is dat dubbele inzending van dezelfde deelnemer niet is toegestaan.

Q : Moet ik het copyright verkrijgen of een bewijs van licentieverlening presenteren voor enige afbeelding, beeldmateriaal, audio of geluidseffect van derden gebruikt in mijn inzending? Mag ik een activum zonder royalty's gebruiken?
A :

U kunt royalty-free materiaal gebruiken zolang u de bron kunt aantonen. Om het auteursrecht van elke creatie te beschermen, zorgen we ervoor dat elk beeld, filmmateriaal, audio of geluidseffect dat in elke inzending wordt gebruikt, legaal is verkregen, met aangekochte royalty's. Als u geen bewijs levert, kunt u de kans om te winnen verliezen.

Q : Wat moet ik doen als mijn vragen hierboven niet worden vermeld?
A :

Bekijk onze Algemene Voorwaarden, en als u het probleem niet kunt oplossen na het lezen van de instructies, neem dan contact met ons op via ASUSProArtistAwards@asus.com

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden gepubliceerd op de voorwaardenpagina.