Maatwerk pc's voor uw creativiteit

Een vonk van inspiratie kan leven blazen in een concept en leiden tot een meesterwerk. Powered by ASUS is een wereldwijd programma in meer dan 40 landen en omvat meer dan 500 partners die de allerbeste op maat gemaakte systemen leveren. Custom Powered by ASUS werkstations versnellen uw creatieve workflow met een breed scala aan moederborden, videokaarten, professionele beeldschermen en routers van wereldklasse.

Zet uw verbeelding aan het werk

  • Het ProArt-ecosysteem is gemaakt om de stoutmoedigste visies en meest ambitieuze ideeën aan te sturen, die een onontgonnen wereld durven te betreden. Rust uzelf uit met de creatieve tools en prestaties die u nodig hebt om intense inventieve workflows te versnellen.

Filmmaken & Videobewerking
Fotografie
Fotografie

De huidige complexe workflows voor opnemen, bewerken, post-productie werkzaamheden, renderen en transcoderen vragen om resources-verslindende tools zoals Adobe® Premiere Pro of DaVinci Resolve. Laat de ongeëvenaarde power van ProArt al het zware werk doen, zodat u uw deadline kunt halen zonder uw creatieve visie in gevaar te brengen.

Two professional film producers calibrate their work using ProArt monitors

Capturing an image is just the start of your photographic journey. Powered by ASUS systems along with ProArt monitors give your studio the power and precision needed. Whether you’re using Adobe® Photoshop®, Lightroom® Classic or other professional-grade tools, your workflow will be quicker, simpler and more effective when you choose one of our Powered by ASUS creative systems.

Twee professionele filmproducenten kalibreren hun werk met behulp van ProArt-monitoren

Het vastleggen van een beeld is slechts het begin van uw fotografische reis. Powered by ASUS systemen geven, samen met ProArt-monitoren, uw studio de power en precisie die nodig zijn. Of u nu Adobe® Photoshop®, Lightroom® Classic of andere professionele tools gebruikt, uw workflow verloopt sneller, eenvoudiger en effectiever wanneer u kiest voor een van onze Powered by ASUS creatieve systemen.

A professional animation & game design PC build
decoration decoration

Key Partners

Alternate logo
Alternate Powered by ASUS PC
Alternate logo
ALTERNATE is gekend als één van de grootste online leveranciers van computers, randapparatuur, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. Onze professionals hebben zorgvuldig configuraties samengesteld met de beste onderdelen van bekende topmerken. Zo zorgen ze voor de beste prestaties en uitstekende betrouwbaarheid.

Hardware van wereldklasse

's Werelds nummer 1 moederbordenmerk

Al meer dan twintig jaar domineren ASUS moederborden de verkoopcijfers en hebben ze een reputatie opgebouwd van gebruiksgemak, stabiliteit en betrouwbaarheid, met meer dan 600 miljoen verkochte eenheden en de meeste gewonnen prijzen. Of u nu een build vervaardigd voor videobewerking, 3D-animatie of rendering, een gevarieerde selectie van modellen en innovatieve functies maakt het u gemakkelijk om het perfecte moederbord te vinden voor al uw behoeften.

De best verkopende en meest bekroonde grafische kaarten merk

Over tien series met onderscheidende ontwerpen, verlegt ASUS grafische kaarten de grenzen met innovaties die nieuwe standaarden zetten in alle segmenten, van mainstream tot prestatieliefhebber. Toonaangevende waterkoeling en luchtkoeling in combinatie met de adembenemende esthetiek, waaronder de 2023 European Hardware Community Award voor Best Graphics Cards, Editor's Choice Awards van TweakTown en TechPowerUp en nog veel meer. Dit bevestigt dat onze nieuwste line-up de beste keuze biedt voor gaming of content creatie.

Monitoren met toonaangevende kleurnauwkeurigheid

ASUS ProArt-schermen streven ernaar de meest geavanceerde monitoroplossingen te bieden voor elke creatieve workflow. Ze hebben twee jaar op rij de PCMag Readers' Choice Award gewonnen en de European Hardware Best Professional Monitor Awards in 2020 en 2022. Bovendien hebben ze de Best Monitor Awards in 2023 gewonnen.

‧ Innovatieve technologieën zoals mini-LED-achtergrondverlichting, OLED-panelen, variabele verversingssnelheden en ASUS Smart HDR
‧ Pre-kalibratie om toonaangevende kleurnauwkeurigheid en een breed kleurengamma te waarborgen
‧ Flexibiliteit voor elke creatieve workflow, dankzij ProArt-voorinstellingen, een breed aanbod in aansluitmogelijkheden en uitgebreide apparaatcompatibiliteit
‧ Wijd gebruik en verificatie door toonaangevende experts uit de industrie, waaronder Dolby Vision®, VESA, Portrait Displays (Calman), Light Illusion, Blackmagic Design en andere.

Snelle, veilige en betrouwbare netwerkoplossingen

ASUS biedt snelle, beveiligde en betrouwbare netwerkoplossingen die ideaal zijn voor elke creatieve workflow. ASUS heeft elf jaar op rij PC Magazine’s Readers' Choice Award gewonnen.‧ Gemakkelijke configuratie en beheer met de ASUS Router mobiele app of webinterface ‧ Levenslange gratis netwerkbeveiliging zoals AiProtection Pro powered by Trend Micro™.‧ Bredere dekking en eenvoudig op te schalen met ASUS AiMesh-technologie. ‧ High-speed LAN-poort levert een bekabelde verbinding tot 2.5/10Gbps met een compatibele NAS of pc voor een contentcreatie-netwerk.

Cool. Stil. Stijlvol

Ontdek een ongekende koelkracht en geruisloze werking met de ProArt LC 420. Aangedreven door een krachtige driefasige motor en voorzien van Noctua IndustrialPPC-ventilatoren, integreert deze koeling premium technologie in een prachtig ingetogen ontwerp. Een verlichte meter op de pompafdekking geeft live systeemstatistieken weer op de kenmerkende minimalistische ProArt-manier, waardoor je in één oogopslag real-time informatie kunt bekijken. Voeg daar de subtiele en elegante esthetiek aan toe, en je krijgt een vleugje verfijning in jouw setup. Cool, stil en stijlvol - de perfecte combinatie voor elke content creator.

Flow with the breeze

Ontworpen voor optimale luchtstroom en verbeterde koeling, is de ProArt PA602-behuizing een droom voor creatieve professionals die streven naar gestroomlijnde workflows. Met een voorpaneel dat ontworpen is voor maximale luchtinlaat, een krachtige vooraf geïnstalleerde 140 mm achterventilator, twee 200 mm voorventilatoren, een ingebouwde ventilatorhub en ondersteuning voor een 420 mm radiator aan de bovenzijde, levert deze behuizing direct uitstekende prestaties. De ProArt PA602 is perfect voor wie op zoek is naar hoogwaardige thermische oplossingen. Ondertussen zorgt het minimalistische ontwerp ervoor dat makers met minder afleiding kunnen werken.