Powered by ASUS. Een knap staaltje technologie

Powered by ASUS is een wereldwijd programma in meer dan 40 landen en omvat meer dan 500 partners die de allerbeste op maat gemaakte systemen leveren. Met een ruim aanbod aan moederborden, videokaarten, monitoren, routers, behuizingen en randapparatuur van wereldklasse waaruit kan worden gekozen, zijn deze op maat gemaakte systemen ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers. Het resultaat is een volledig op maat gemaakte installatie met een naadloze samensmelting van gesynchroniseerde functies, esthetische finesse en nauwkeurig afgestelde prestaties.

Nr. 1 gamingmerk wereldwijd

  • ASUS streeft naar het creëren van een gaming-wereld zonder grenzen, door gamers met verschillende achtergronden te verenigen om hun potentieel te vervullen via gameplay. ASUS Republic of Gamers (ROG) systemen en componenten geven het gaming-landschap opnieuw vorm, en verhogen de standaard voor zowel gamers als ontwikkelaars. De TUF Gaming-serie is intussen een gloednieuwe krachtpatser voor mainstream gebruikers die duurzaamheid, stabiliteit en veel waar voor hun geld eisen in pc-gaming.

ASUS Aura Sync
Armoury Crate

Aura Sync RGB-verlichting is de perfecte aanvulling op je gaming-opstelling, voor een ware uitdrukking van je individualiteit. Met een vrijwel eindeloos spectrum aan kleuren en patronen, plus de mogelijkheid om verlichting te koppelen aan muziek, in-game actie of CPU/GPU-temperaturen, biedt Aura Sync RGB-verlichting je onbeperkte opties om je unieke stijl te tonen.

De gebruikersinterface van ASUS Aura Sync

Armoury Crate is een alles-in-een app waarmee je een scala aan ROG gaming-producten kunt configureren en bedienen, en ook in contact kunt komen met de gaming-community. Het geeft je totale controle over alle ASUS- en ROG-apparatuur en -software, zodat je altijd klaar bent voor de strijd.

De gebruikersinterface van Asus Armory Crate
deco image deco image

Key Partners

Alternate logo
Alternate Powered by ASUS PC
Alternate logo
ALTERNATE is gekend als één van de grootste online leveranciers van computers, randapparatuur, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. Onze professionals hebben zorgvuldig configuraties samengesteld met de beste onderdelen van bekende topmerken. Zo zorgen ze voor de beste prestaties en uitstekende betrouwbaarheid.

Hardware van wereldklasse

's Werelds nummer 1 moederbordenmerk

Al meer dan 15 jaar hebben ASUS-moederborden de sector gedomineerd om de BEST te worden: Bestsellers, Eenvoudig in gebruik, Stabiel en verTrouwd - met meer dan 600 miljoen verkochte exemplaren en de meeste gewonnen prijzen. Of je nu een build vervaardigd voor werk of gaming, een gevarieerde selectie van modellen en innovatieve functies maakt het je gemakkelijk om het perfecte moederbord te vinden voor al je behoeften.

Bekroonde videokaarten

Met 10 series en een aanbod van onderscheidende ventilatorontwerpen en de beste koelingsmogelijkheden leggen ASUS videokaarten de lat hoger met innovaties die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren. Toonaangevende waterkoeling en luchtkoeling in combinatie met kenmerkende opvallende esthetiek hebben ASUS de 2020 en 2021 European Hardware Community Award voor beste grafische kaarten opgeleverd. Dit bevestigt dat onze nieuwste line-up de beste keuze biedt voor gaming of content creatie.

Nummer 1 gaming-monitor merk

ASUS vestigt voortdurend nieuwe industriestandaarden met innovatieve hardcore gaming-apparatuur om gamers en liefhebbers overal ter wereld van dienst te zijn, van de introductie van 's werelds eerste 144Hz gaming-monitor voor consumenten in 2012 tot het uitbrengen van QHD NVIDIA® G-SYNC®-monitoren met 1440p-resolutie slechts twee jaar later. In 2020 heeft ASUS de grenzen opnieuw verlegd door nieuwe technologie te introduceren die frame rates opdrijft tot 360Hz, mini-LED-monitoren met 4K @ 144Hz beelden, en zelfs 65" beeldschermen die een supersnelle verversingssnelheid van 120Hz leveren.

'S Werelds toonaangevende game-netwerkoplossingen

ASUS biedt netwerkoplossingen die ideaal zijn voor elk scenario.
‧Verst werkende wifi voor het hele huis met AiMesh
‧Eenvoudige bediening met ROG Gaming Center, ASUS Router-app en ASUSWRT
‧Beveiligd netwerken met AiProtection Pro
‧Vertrouwde kwaliteit en bekroonde betrouwbaarheid

ASUS heeft al 10 jaar op rij de PC Magazine Reader's Choice Award gewonnen. "Het is het eerste merk dat je moet overwegen als je je thuisnetwerk wilt upgraden." – PC Magazine

Gemaakt voor Showcase Builds

ROG en TUF gaming-behuizingen bieden kenmerkende esthetiek en leveren geoptimaliseerde luchtstromen voor efficiënte koeling, uitgebreide compatibiliteit en moeiteloos kabelbeheer om het beste in je build naar boven te halen.

Gemaakt voor Elite Gamers

ROG is toegewijd aan het creëren van innovatieve randapparatuur die professionals in staat stelt de overwinning veilig te stellen. Om gamers een voorsprong te geven op de concurrentie, biedt ROG toetsenborden met de nieuwste RX-schakelaars en afneembare numpads, gaming-muizen met hot-swap switch sockets, 's werelds eerste gaming-headset met AI Noise Cancelation en hifi-kwaliteit quad ESS DAC, plus nog veel meer.

Cool to the Core

Het ASUS AIO Cooler-assortiment houdt temperaturen effectief onder controle. Gecombineerd met iconische gaming-esthetiek en aanpasbare effecten op de 3.5" LiveDash OLED en Aura Sync RGB's, brengen ASUS AIO-coolers prestaties en stijl van het hoogste niveau naar het hart van je build.

Voeding waarop je kunt vertrouwen

ASUS PSU's zijn voorzien van hoogwaardige componenten, geavanceerde koeling en unieke ontwerpelementen die ze perfect maken voor liefhebbers en mainstream pc's.