ASUS introducerer standere til opladning af to produkter

2014/01/22

ASUS PW100 Wireless Charging Stand og ASUS' dock til Nexus 7 giver den perfekte betragtningsvinkel til dine produkter, mens de oplades.

ASUS annoncerede i dag udgivelsen af ASUS PW100 Wireless Charging Stand og ASUS' dock til Nexus 7 (2013). ASUS PW100 kommer med den induktive strømstandard Qi for at kunne oplade Qi-kompatible tabletprodukter trådløst og har en indbygget LED-indikator for opladningsstatus. ASUS' dock har et design, der er til at glide ind i, og som Nexus 7 (2013) passer ind i, i enten lodret eller vandret position. Den kommer med et HDMI-output, så brugerne kan se indhold i HD 1080p, der er lagret på tabletten, på en ekstern skærm. Begge opladningsstandere kan støtte dine tablets i en ergonomisk betragtningsvinkel på 60 grader.

ASUS PW100 Wireless Charging Stand

ASUS PW100 Wireless Charging Stand har et elegant, pyramideinspireret design, der giver den en solid base, og den har en overflade med en struktur, der er blød at røre ved. Den er designet til at være kompakt og bærbar med mål på blot 75 x 65 x 84 mm og en vægt på blot 200 g. PW100 er designet specifikt til Qi-kompatible, trådløse produkter og kan endda oplade dem selv med beskyttende covers på. Brugerne skal blot placere deres PW100'er på den skridsikre belægning, så oplader de deres produkter trådløst. PW100 støtter tabletten i en ideel betragtningsvinkel på 60 grader, så brugerne kan se videoer eller bruge den som digital billedramme eller som ur, mens den oplades. LED-indikatoren for opladning, som findes på PW100, viser produktets aktuelle batteriniveauer. PW100 har en mikro-USB-port og kræver et input på 5V/2A DC og giver et output på 5V/1A DC.

ASUS Dock til Nexus 7 (2013)

ASUS' dock til 2013-modellen af Nexus 7 har et design, der er til at glide ind i, som støtter tabletten i enten vandret eller lodret position. Denne trekantede dock har fødder af gummi, som sikrer den en solid base og sætter Nexus 7 (2013) i den ideelle betragtningsposition til at se film, spille eller surfe på nettet på. Brugerne kan endda sætte deres produkt sammen med Bluetooth-aktiverede tastaturer eller høretelefoner for at få fortsat produktivitet og underholdning, mens de oplader. Med en indbygget HDMI-port kan brugerne se indhold i HD 1080p på større eksterne skærme*.

*Videoen kan stoppe med at spille, eller batteriets opladning kan blive opbrugt, når du oplader og ser HDMI-output på samme tid.