Käyttöehdot og Tietosuojakäytäntö

    ASUS Tietosuojakäytäntö


    ASUSTeK COMPUTER INC. Jakaikki siihen liittyvät yritykset (tästä eteenpäin viitattu nimellä “ASUS”, “me/meidän”) ovat sitoutunet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Me pyrimme noudattamaan kaikkia yksityisyyssuojaan ja henkilötietojen turvallisuuteen liittyviä lakeja. ASUS Tietosuojakäytäntö sekä kaikki lisäehdot ja edellytykset, jotka sisältävät tietoja käyttämiisi palveluihin liittyen (tästä eteenpäin viitattu nimellä “Tietosuojakäytäntö”) listaavat yksityisyystoimenpiteemme henkilötietojesi keräämisestä, käyttämisestä ja suojelemisesta ASUS-verkkosivuilla, laitteilla, sovelluksilla ja muiden palveluiden kautta niin verkossa kuin offline-tilassakin (tästä eteenpäin viitattu nimellä “PALVELU”) sekä listaamme heidät, joiden kanssa voimme jakaa keräämämme tiedot. Jos olet alaikäinen, sinulla on pääsy PALVELUN pariin vain sitten, kun vanhempasi (tai huoltajasi) ovat lukeneet ja hyväksyneet Tietosuojakäytäntömme.

    Sinun henkilötietojesi käytön, katselun tai lähetyksen PALVELUUN tai jos olet alaikäinen, henkilötietosi lähetyksen joko vanhempiesi (tai huoltajasi) tai sinun toimestasi vanhempasi (tai huoltajasi) luvalla oletetaan tarkoittavan, että hyväksyt ASUS tietosuojakäytännön.

    ASUS:n tietojen keräys

    Kun käytät PALVELUAMME, voimme joskus kerätä sinulta tiettyjä tietoja kun käytät tai kommunikoit PALVELUMME kanssa (tästä eteenpäin viitattu nimellä “Tiedot”); voimme pyytää seuraavia tietoja:

    Sinun antamasi tiedot

    • Sähköpostiosoitteesi ja maa/alue, kun rekisteröidyt tai kirjaudut ASUS-jäsentilillesi; kun käytät sosiaalisen median tiliäsi kirjautuaksesi tai rekisteröidäksesi ASUS-jäsentilin PALVELUMME käyttöä varten, voimme myös kerätä mitä tahansa julkisia tietoja (mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta, profiilikuvasi, sukupuolesi, syntymäaikasi ja kieliasetuksesi) sosiaalisen median sivustojen profiileistasi.
    • Nimesi,toimitus/laskutusosoitteesi (mukaan lukien postinumero), yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi, luottokortin numerosi tai muut maksupalvelutietosi, kun ostat laitteitamme, maksullisia palveluitamme tai tiettyjä asiakaspalvelupyyntöjä tehdessäsi.
    • Nimesi, toimitus/laskutusosoitteesi (mukaan lukien postinumero), yhteystietosi, sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, syntymäaikasi ja henkilötunnuksesi, kun osallistut tapahtumiimme tai kampanjoihimme.
    • Ikäsi, syntymäaikasi, sukupuolesi, pituutesi, painosi, ruumiinlämpösi, sydämen sykkeesi, verenpaineesi ja muut tiedot päivittäisten toimiesi aikana, esimerkiksi ottamasi askeleet, polttamasi kalorit ja askeltapasi kun käytät terveyslaitteitamme tai palveluitamme.

    Tietoa sinun PALVELUN käytöstäsi

    • Laitteen tiedot: esimerkiksi laitteesi malli, sarjanumero, käyttöjärjestelmäsi versio ja tyyppi, IP-osoite, MAC-osoite, IMEI-numero ja muut ainutlaatuiset laitteen tunnistusnumerot.
    • Lokitiedot: esimerkiksi asetukset, laitteidesi aktivointiaika, PALVELUISSA käyttämäsi tietoverkko, tietoverkon tila, puhelinlokin tiedot, lepotilan asetukset, kaatumishistoria, suosimasi käyttöliittymä, selaimen tyyppi ja kieliasetukset, diagnostiikkatiedot ja käyttäjädata sekä PALVELUMME käyttötapasi.
    • Paikannustiedot: esimerkiksi laitteidesi GPS- ja Wi-Fi –yksikön versio, GPS-signaali, data joka kertoo lähistön Wi-Fi –pisteistä ja signaalitorneista, laitteen aikavyöhyke ja paikallinen aika.
    • Sovellustiedot: esimerkiksi asentamiesi sovellusten tai ohjelmien tyyppi, PALVELUIDEN sisällön käyttö ja sen kanssa kommunikointi, esimerkiksi sen asennus- ja poistoaika, käyttösi tiheys, suosimiesi sovellusten ja ohjelmistojen luokat.


    Miten ASUS käyttää näitä tietoja

    Voimme käyttää keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

    • Arvioidaksemme ja parantaaksemme PALVELUA.
    • Saadaksemme asiakaspalautetta ja analysoidaksemme käyttäjäkokemuksia uusien palveluidemme ja laitteidemme kehitys- ja arviointitarkoitukseen.
    • Täyttääksemme ASUS-jäsentilien luomisen tai laitteiden rekisteröintiprosessin vaatimukset.
    • Tarjotaksemme ja täyttääksemme kaikki tekemäsi pyynnöt, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta maksuja koskevien tietojen ja asiakirjojen tarjoaminen, kuten ostokuittien tai ostotositteiden tarjoaminen, ohjelmistopäivityksen tarjoaminen ja teknisten ilmoitusten tekeminen.
    • Käsitelläksemme ja täyttääksemme kaikki haluamasi tilaukset, mukaan lukien ASUS eDM tai uutislehtiset, jotka pitävät sinut ajantasalla tuoreimmista ASUS-uutisista, tarjouksista ja tulevista tapahtumista. Voit lopettaa tilauksesi milloin vain täysin veloituksetta.
    • Lähettääksemme sinulle tärkeitä ilmoituksia, esimerkiksi muutoksista ehtoihimme ja edellytyksiimme tai käytäntöihimme. Sinä et voi lopettaa näiden ilmoitusten vastaaottamista niiden tärkeyden vuoksi.
    • Vahvistaaksemme henkilöllisyytesi, toimittaaksemme kampanjoihin osallistumiset ja palkinnot, kuljetuspalvelut ja vakuutuksen tarjoamiseksi, jos olet osallistunut tapahtumiimme tai kilpailuihimme.
    • Avustaaksemme sinua tietojesi tallennuksessa, analysoimisessa, mukautuksessa ja säilytyksessä. Näihin tietoihin kuuluu henkilötietosi, tiedot päivittäisistä toimistasi ja aktiviteettitulokset, jotka lasketaan yllä olevasta datasta. Lisäksi tuemme sinua datan ja aktiviteettitulosten muokkauksessa ja lukemisessa, kun jaat niitä perheesi, omaishoitajiesi ja terveydenhoidon ammattilaisten kanssa.
    • Tarjotaksemme sinulle suosituksen palveluista, joista voit olla kiinnostunut PALVELUMME käyttöön perustuen.
    • Tarjotaksemme sinulle markkinointiviestintää ja mainontaa, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut.
    • Vastataksemme asiakastukipyyntöihin, kuten tuotteen korjauspyyntöihin ja kysymyksiisi.
    • Tarjotaksemme sinulle hyvän asiakaskokemuksen ja saadaksemme asiakastyytyväisyyskyselyyn tietoja asiakaskäytön analysoimisesta.
    • Muihin tarpeisiin sinun luvallasi.


    Kenelle ASUS voi jakaa tietojasi

    Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman seuraavin poikkeuksin:

    Sinun lupasi

    Annamme tai jaamme tietojasi muiden osapuolten kanssa vain sinun luvallasi.

    Liikekumppanit

    Voimme jakaa tiivistettyjä ja anonyymeja tietoja liikekumppaneidemme kanssa, esimerkiksi heidän jotka tarjoavat data-analytiikkapalveluita tai mainontaa ja markkinointiviestintää näiden tiivistettyjen ja anonyymien tietojen perusteella.

    Palveluntarjoajat

    Voimme antaa tai jakaa tietojasi palveluntarjoajiemme kanssa, jotka tarjoavat palveluita meille tai meidän puolestamme. He auttavat meitä esimerkiksi markkinointiviestinnän lähetyksessä, asiakastuen tarjoamisessa, ostosten toimituksessa ja laskutuksessa. Nämä palveluntarjoajat käyttävät tietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja määrittelemiimme tarkoituksiin; ASUS varmistaa, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat Tietosuojakäytäntöä tarkasti.

    Laki- ja turvallisuustarkoituksiin

    Voimme antaa tai jakaa tietosi muille osapuolille laki- ja turvallisuustarkoitusta varten:

    • Siinä määrin kun sitä vaaditaan asianmukaisen lain, säädöksen tai hallitus- tai lakiviranomaisten määrittelemään tarkoitukseen vahingonkorvausvaatimuksen tai laillisen puolustuksen tekemiseksi tai huijausten ja muiden laittomien toimintojen ehkäisemiseksi.
    • Suojellaksemme ASUS:n, palveluntarjoajiemme, asiakkaidemme ja kansan oikeuksia, omaisuutta ja turvallisuutta lain mukaisesti.


    Tietojesi kansainvälinen siirto

    Ymmärrät ja hyväksyt tietojesi siirron, säilytyksen, käytön tai käsittelyn ASUS:n ja siihen liittyvien yritysten tai palveluntarjoajien toimesta, jotka voivat olla toisessa maassa. Kaikki tietojesi siirrot, säilytykset tai käsittelyt noudattavat Tietosuojakäytäntöä ja siihen liittyviä tietosuojalakeja ja henkilötietojen käsittelyyn liittyviä turvallisuustoimenpiteitä.

    Evästeet ja vastaavat teknologiat

    ASUS käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, kuten web bugeja tarjotaksemme PALVELUMME:

    Evästeet

    Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka asetetaan laitteisiisi PALVELUN käyttökokemuksesi personalisoimiseksi. Evästeet eivät kerää tietoja, jotka vahvistavat henkilöllisyytesi:
    • Kirjautumis- ja todentamistiedot: Käytämme evästeitä tallentaaksemme ainutlaatuisen kirjautumistunnuksesi ja vahvistustietosi laitteellesi. Evästeet mahdollistavat sen, että voit siirtyä verkkosivujemme sivulta toiselle ilman, että sinun tulee kirjautua uudelleen vierailujesi välillä.
    • Mieltymystesi ja asetustesi tallennus:Evästeet säilyttävät asetuksesi ja mieltymyksesi laitteillasi, esimerkiksi suosimasi kielen tai sijaintisi; evästeiden ansiosta sinun ei tarvitse asettaa mieltymyksiäsi ja asetuksiasi joka vierailulla.
    • Analytiikka: Käytämme evästeitä laskeaksemme kunkin vierailusi lukumäärän ja pituuden sekä eniten vierailemasi sivuston osat. Tämä informaatio auttaa meitä analysoimaan PALVELUMME suorituksen ja käytön parantaaksemme sen suorituskykyä ja kehittääksemme uusia ominaisuuksia, toimintoja ja palveluita.
    • Mainostus: Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoja verkkosivujemme käytöstäsi ja tunnistaaksemme mielenkiinnonkohteesi, kuten tallentaaksemme katsomasi mainokset. ASUS ja liikekumppanimme käyttävät näitä tietoja tarjotakseen sinulle sopivimmat mainokset.

    Huomaathan, että voit muokata evästeiden asetuksia menemällä selaimesi [asetuksiin ja työkaluihin], jossa voit hyväksyä, estää tai poistaa evästeitä. Selaimen [asetukset ja työkalut] sijaitsevat eri paikoissa, tarkista oman selaimesi tiedot sen tietosuojakäytäntö- tai tukisivulta. PALVELUMME tietyt ominaisuudet tarvitsevat evästeitä, joten et ehkä voi käyttää kaikkia verkkosivujemme ominaisuuksia jos estät evästeet.

    Verkkosivuillamme käytetyt evästeet on luokiteltu alla; taulukosta näet myös, mitä evästeitä verkkosivuillamme käytetään ja kenen toimesta:

    Luokka 1: suorituskyvyn evästeet
    Luokka 2: toiminnan evästeet
    Luokka 3: kohdennusevästeet tai mainostusevästeet

    Luokka 1: suorituskyvyn evästeet
    Evästeet keräävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivujamme, esimerkiksi useimmiten käyttämäsi sivut ja saamasi virheviestit. Evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voi tunnistaa. Kaikki evästeiden keräämät tiedot ovat anonyymeja yhdistelmätietoja. Niitä käytetään ainoastaan verkkosivujemme suorituskyvyn parantamiseksi.

    Evästeen nimiTarjoaja
    Google AnalyticsGoogle Inc.
    TagManEnsighten, Inc.
    eTrackeTrack Products Pty. Ltd
    CrazyeggCrazy Egg, Inc
    MIGOMIGO Corp.
    Yandex MetricaYandex Europe AG
    OptimizelyOptimizely, Inc.

    Luokka 2: toiminnan evästeet
    Evästeet antavat verkkosivujemme tallentaa asetuksesi ja mieltymyksesi (kuten suosimasi kielen tai alueesi) tarjotakseen sinulle henkilökohtaisemman ja jatkuvamman kokemuksen vieraillessasi verkkosivuillamme.

    Esimerkiksi, verkkosivumme voivat muistaa viimeksi katsomasi verkkosivut, verkkosivujemme vierailuidesi lukumäärän tai ne voivat antavat sinun arvostella laitteita, joita vertailit verkkosivuillamme. Evästeitä käytetään myös tekstin kokoon, fontteihin ja muihin mukautettaviin verkkosivun osioihin tekemiesi muutosten muistamiseen. Evästeitä voi käyttää myös pyytämiesi palveluiden tarjoamiseksi, kuten videoiden katseluun verkkosivullamme. Kerätyt tiedot, kuten verkkosivujemme selaustoiminnot tehdään anonyymeiksi ja niitä ei voi seurata muilta kuin ASUS-verkkosivuilta.

    Evästeen nimiTarjoaja
    PopupASUS
    ProductGroup_RelationIdASUS
    comparecookienameASUS
    isBusinessASUS
    recentlyASUS
    LangASUS
    Google Tag ManagerGoogle Inc.

    Luokka 3: kohdennusevästeet tai mainostusevästeet
    Evästeitä käytetään sinua koskevien ja kiinnostavien mainosten tarjoamiseksi tallentamalla miten käytät PALVELUAMME. Evästeitä käytetään myös mainostuskertojen rajoittamiseksi tehdäksemme mainostuskampanjoista tehokkaampia. ASUS asettaa evästeitä käyttämällä mainostuskampanjapalveluita kuten Hubrus DSP, Google Ad Words ja Google Double Click. Tietoevästeiden keräämät tiedot tulevat vain ASUS:n ja mainostuskampanjantarjoajien käyttöön.

    Evästeen nimiTarjoaja
    Google AdWords: Conversion, and Remarketing CookiesGoogle Inc.
    Google DoubleClickGoogle Inc.
    Facebook: Conversion, and Remarketing CookiesFacebook, Inc.
    AdformAdform
    Hubrus DSPHUBRUS

    • Web bugit
      Web bugi on yleensä läpinäkyvä graafinen 1x1 (pikseli) GIF- tai PNG-kuva, joka sjoitetaan verkkosivulle tai sähköpostiviestiin kampanjoiden tehokkuuden mittaamiseksi. ASUS tai palveluntarjoajamme käyttävät web bugeja selvittääkseen, vierailetko tietyillä sivuilla tai klikkaatko verkkosivuillamme olevia linkkejä. Voimme myös liittää web bugeja markkinointiviestintämme välineisiin, kuten eDM tai ASUS-uutislehtisiin selvittääksemme, mitä sisältöä klikkaat tai luet. Me käytämme web bugien tarjoamia tietoja parantaaksemme verkkosivujamme ja PALVELUAMME.

    Muiden osapuolten linkit verkkosivuillamme

    PALVELUMME voi sisältää muiden osapuolten linkkejä. Huomaathan, että ASUS ei ole vastuussa näiden osapuolten verkkosivujen turvallisuudesta, tietosuojakäytännöistä tai materiaaleista. Kannustamme sinua olemaan varovainen poistuessasi PALVELUSTAMME ja lukemaan näiden osapuolten verkkosivujen tietosuojakäytännöt tarkasti. Tämä tietosuojakäytäntö pätee vain ASUS-PALVELUUN.

    Turvallisuus

    Noudatamme varotoimenpiteitä suojellaksemme tietojasi luvatonta käyttöä, muokkausta, luovutusta tai tuhoamista vastaan. Suoritamme sisäisiä arviointeja tietojen keräys-, säilytys-, käsittely- ja turvatoimenpiteistä ja otamme fyysiset turvatoimenpiteet vartioidaksemme järjestelmiämme luvattomalta pääsyltä.
    Tietojen lähetys ASUS:n ja sen yhteistyökumppaneiden eri sijaintien välillä tapahtuu turvatussa tietoverkossamme. Tietojasi suojellaan sekä verkossa että offline-tilassa, kun lähetät ne meille.
    ASUS ei kuitenkaan voi taata täydellistä turvaa Internetissä. Jos haluat suojella dataasi luvattomalta käytöltä, suosittelemme että:
    • Käytät alfanumeerisia salasanoja, kun luot ASUS-jäsentiliäsi.
    • Vaihdat salasanasi säännöllisesti.
    • Pidät laitteesi ajan tasalla asentamalla ohjelmistoosi niiden tuoreimmat turvallisuuspäivitykset ja käyttämällä virus/haittaohjelmien skannausohjelmia.
    Jos huomaat ASUS-PALVELUA koskevan teknisen tietoturva-aukon, ota yhteys osoitteeseen privacy@asus.com

    Tietojesi hallinnointi

    Haluamme auttaa sinua pitämään tietosi ajan tasalla. Voit katsella ja muuttaa tietojasi kirjautumalla ASUS-jäsentilillesi ja muokkaamalla tilin tietoja.

    Lisätietoja saat ASUS:n keräämästä informaatiosta ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@asus.com

    Pyrimme aina säilyttämään datasi todenmukaisuuden ja suojelemaan sitä vahingollisilta tai tahallisilta tuhoilta. Pyrimme tukemaan sinua tietojasi koskevissa pyynnöissä, mutta emme voi täyttää kaikkia pyyntöjäsi seuraavissa tapauksissa:
    • Mikäli sitä vaaditaan sovelluslakien toimesta;
    • Laillisissa yritystarkoituksissa;
    • Kohtuuttoman toistuvat pyynnöt, jotka vaativat kohtuutonta teknistä vaivannäköä ja resursseja, esimerkiksi uuden järjestelmän kehittäminen tai nykyisten toimenpiteiden perinpohjainen muuttaminen;
    • Toisten yksityisyyden mahdollinen vaarantaminen;

    Alaikäisten tietoturvallisuus

    Emme tietoisesti kerää tietoja alle kolmetoistavuotiailta alaikäisiltä (13) tai paikallisen tuomiovallan määrittelemältä alaikäiseltä ilman vanhempien suostumusta. Kannustamme vanhempia (tai huoltajia) ottamaan aktiivisen roolin alaikäisen verkkotoimissa ja mielenkiinnonkohteissa, kun käytätte PALVELUITAMME.

    Jos olet alaikäinen, pyydä vanhempiesi suostumus ennen PALVELUIDEMME käyttöä. Voit lähettää tietosi vain vanhempien luvalla. Vanhempasi (tai huoltajasi) voivat perua aiemmin antamansa suostumuksen milloin vain.

    Henkilökohtaiset tiedot

    ASUS ei koskaan pyydä sinulta henkilökohtaisia tietojasi, kuten terveydellisiä tietojasi, poliittisia tai uskonnollisia näkemyksiäsi, rikoksiasi (syytöksiä tai tehtyjä), tuomiohistoriaa, seksuaalista suuntautumistasi, seksuaalista historiaasi, käytöstäsi tai geneettisiä tietoja. Ethän tarjoa meille tällaisia tietoja.

    ASUS Tietosuojakäytännön muutokset

    Voimme muuttaa Tietosuojakäytäntöä ajoittain, ja suosittelemme että luet Tietosuojakäytännön verkkosivuiltamme säännöllisesti. Käyttämällä PALVELUAMME Tietosuojakäytännön päivityksen jälkeen hyväksyt sen ja kaikki sen päivitykset. Tietosuojakäytännön tuorein versio on aina näkyvillä tällä sivulla; ilmoitamme sinulle merkittävistä muutoksista aina näkyvästi, esimerkiksi sähköpostitse. Voit tarkistaa “päivityksen ajankohdan” aina tuoreimman Tietosuojakäytännön alaosasta.

    Yhteydenotto

    Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on sanottavaa, kysyttävää, kommentteja tai valituksia Tietosuojakäytännöstä, tai jos ASUS ei mielestäsi noudata Tietosuojakäytäntöä. ASUSTeK COMPUTER INC.
    Lakiosasto
    Legal Affairs Center
    15, Li-Te Rd.,
    Taipei 112,
    Taiwan
    privacy@asus.com
    Päivitetty 23.maaliskuuta 2016 ASUS Legal Affairs Center –osaston toimesta