ASUS AIO coolers bieden een variëteit aan modellen voor elk type gamer. Ze combineren ongelooflijke prestaties om thermische waarden onder controle te houden, iconische ontwerpen en de visuele effecten van Aura-verlichting. Daarmee brengen ze koeling van het hoogste niveau en stijl naar het hart van je build.

 • ROG STRIX

  Stijlbewuste gamers

 • TUF GAMING

  Casual gamers & beginnende pc-bouwers

ROG

Met aanpasbare visuals en topkwaliteit ventilatoren die uitgebreide dekking mogelijk maken via lucht- en waterkoeling, zijn de topmodellen onder de ROG AIO coolers ontworpen om te worden gekoppeld aan de krachtigste CPU's van nu, om high-octane koeling te leveren met minimaal geluid.

ROG
 • Groot scherm

  De ROG AIO-serie is voorzien van een aanpasbaar LCD- of OLED-paneel, dat kan worden afgesteld om systeeminformatie of op maat gemaakte graphics te tonen vanaf het middelpunt van je build.

 • Ventilatoren van Noctua*

  Om de thermische uitdagingen van de nieuwste CPU's en hun ongekende core counts het hoofd te bieden, biedt de ROG AIO-serie Noctua-radiatorventilatoren van industriële kwaliteit die hoge prestaties en minimaal geluid leveren.

 • In pomp verwerkte ventilator*

  Een 60mm ventilator is verwerkt in de pompbehuizing om te zorgen voor voldoende luchtstroom naar het CPU socket gebied. Deze ventilator circuleert lucht naar de CPU VRM's, het M.2-slot en omringende componenten om de temperaturen te verlagen, voor extra prestaties en stabiliteit.*Alleen beschikbaar voor ROG Ryujin-series

ROG Strix

Met keuze uit een reeks formaten en een uitgebreid aanpasbare esthetiek, levert de ROG Strix LC-serie veel koelvermogen voor prestatie-intensieve systemen in verschillende vormfactoren.

ROG Strix
 • Innovatieve koelplaat

  De geavanceerde koelplaat op de ROG Strix LC-serie is voorzien van microkanalen die een groter oppervlak bieden om de warmteafvoer te verbeteren en de thermische weerstand te verminderen, wat zorgt voor efficiëntere prestaties en koelere temperaturen.

 • ROG ventilatoren

  ROG-radiatorventilatoren op de ROG Strix LC-serie zijn specifiek afgesteld om optimale prestaties te leveren. En met 4-pins PWM-regeling kunnen zowel de pomp- als de radiatorventilatoren op een lagere snelheid draaien wanneer de CPU in rust is of licht wordt belast, zodat het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt.

 • Straal je stijl uit

  Complexe ontwerpen op de ROG Strix LC-serie demonstreren de iconische ROG-esthetiek, waarbij elk detail de spirit van Strix uitstraalt. Om je individuele stijl te demonstreren, kun je met Aura-geschikte verlichting effecten coördineren met ROG-buildcomponenten.

TUF Gaming

De krachtige AIO liquid CPU coolers uit de TUF Gaming LC-serie zijn ontworpen voor middelgrote gaming-builds en zijn voorzien van een dynamische Asetek-pomp, een speciaal ventilatorbladontwerp en een esthetiek die kan worden afgestemd op je stijl.

TUF Gaming
 • Aanpasbare esthetiek

  TUF Gaming LC-serie coolers voegen een levendige uitbarsting van kleur en strakke stijl toe aan het hart van je build. En met verlichting op basis van Aura kunnen kleuren en effecten worden aangepast aan je systeem, zodat je een uniforme uitstraling kunt creëren die helemaal van jou is.

 • Geoptimaliseerd ventilatorontwerp

  Elke radiatorventilator is speciaal afgesteld om optimale prestaties te leveren met TUF Gaming LC-serie radiatoren, en de ventilatorbladen zijn verbeterd met een precisie-ontworpen groef op de punt die de luchtstroom verbetert, voor minder ventilatorgeluid.

UITGEBREIDE COMPATIBILITEIT

ASUS AIO-serie coolers zijn compatibel met een breed aanbod aan Intel® en AMD-moederbordplatforms, en geven je zo de flexibiliteit om ze te combineren met je favoriete processor. Ook zijn ze voorzien van een slang van 380mm, om montage en geleiding te vergemakkelijken.

CPU-socket ondersteuning

 • Intel®

  LGA 1700, 1200, 1150, 1151, 1152, 1155, 1156, 2011, 2011-3, 2066

 • AMD

  AM4, TR4/sTRX4*

  *de montagebeugel wordt meegeleverd met een TR4/sTRX4-processorpakket
LGA 1700 gereed

LGA 1700 gereed

LGA 1700 montagekit pakket:

 1. 1x Intel socket LGA 1700 montagebeugel
 2. 1x Intel socket LGA 1700 achterplaat
 3. 4x Intel socket LGA 1700 standoff-schroeven

Beschikbaar op de volgende modellen vanaf oktober 2021:

 • ROG RYUJIN II 360/ ROG RYUJIN II 240
 • ROG STRIX LC II 360/ ROG STRIX LC II 360 ARGB/ ROG STRIX LC II 280 ARGB/ ROG STRIX LC II 240/ ROG STRIX LC II 240 ARGB/ ROG STRIX LC II 120 ARGB
 • TUF GAMING LC 240 ARGB/ TUF GAMING LC 120 ARGB
*Productbeschikbaarheid kan per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met je lokale verkoopvertegenwoordiger.
Brede compatibiliteit met ASUS Z690-moederborden Zowel LGA 1200 als LGA 1700 montagegaten

Brede compatibiliteit met ASUS Z690-moederborden

Om achterwaartse compatibiliteit met zoveel mogelijk CPU-coolers te helpen garanderen, zijn ASUS Z690-moederborden voorzien van zowel LGA 1200 als LGA 1700 montagegaten. De LGA 1200 retentiekit die momenteel wordt meegeleverd met ASUS AIO liquid coolers creëert een soepel upgradepad voor ASUS Z690-gebruikers.*
Meer info over ASUS Z690-serie moederborden

*Gebruikers van CPU-coolers van derden moeten wellicht contact opnemen met hun fabrikant om compatibiliteitsproblemen op te lossen.

Specificaties

Download PDF