Het koppelen van de ZenWatch - Koppelen met een ander apparaat.

Inhoud

Let op: U kunt meerdere horloges verbinden met één telefoon of tablet, echter kunt u het horloge verbinden met één tablet of telefoon.

1. De ZenWatch kan alleen gekoppeld worden met een ander apparaat nadat het fabrieksherstel is uitgevoerd.

Druk op [Instellingen] -> [Fabrieksherstel] om de ZenWatch te resetten.

2. Voor de vervolgstappen, refereer aan: Het koppelen van de ZenWatch - Koppelen met het Android apparaat.

Let op: Volg de onderstaande stappen om uw telefoon of tablet te koppelen met uw nieuwe horloge.