[MyASUS voor Windows] Hoe installeer ik MyASUS?

Windows 11-besturingssysteem

Voordat u MyASUS installeert, moet u eerst controleren of op uw computer het ASUS System Control Interface-stuurprogramma is geïnstalleerd en vervolgens beginnen met het installeren van MyASUS.

1. Typ en zoek [Apparaatbeheer] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Controleer de pijl naast [Systeemapparaten] en bevestig vervolgens of de [ASUS System Control Interface] stuurprogramma is geïnstalleerd. (Er is een V1- of V3-versie, afhankelijk van de verschillende modellen, en de ondersteunde opties in MyASUS worden bepaald door deze driverversie.)
    Als dit stuurprogramma op uw computer was geïnstalleerd, klik hier voor meer informatie over het installeren van MyASUS.
    Als uw computer dit stuurprogramma nog niet heeft geïnstalleerd, klik hier om te weten hoe u het ASUS System Control Interface-stuurprogramma kunt downloaden en installeren.

Het ASUS System Control Interface-stuurprogramma downloaden en installeren

Ga naar de ASUS-ondersteuningssite en download en installeer vervolgens het ASUS System Control Interface-stuurprogramma in de categorie Software en hulpprogramma's. Hier vindt u meer informatie over stuurprogramma's zoeken en downloaden.

Als u het ASUS System Control Interface-stuurprogramma niet kunt vinden op de ASUS-ondersteuningssite van uw computermodel, betekent dit dat uw computer de meeste functies in MyASUS niet ondersteunt. Hier vindt u meer informatie over Waarom kan ik alleen de “Klantenondersteuning” functie in de MyASUS-app.

Nadat de download is voltooid, gaat u naar de bijbehorende installatie-instructie op basis van de drivergeneratie op uw computer.

Driver generatie Ondersteuningsmodel Installatie-instructie
ASUS-systeembesturingsinterface V3 Modellijst Klik naar alinea
ASUS-systeembesturingsinterface V1 Modellijst Klik naar alinea

Installeer het nieuwste ASUS System Control Interface V3-stuurprogramma

Opmerking: de volgende afbeeldingen zijn de huidige versie als referentie, download de nieuwste versie van de ASUS-ondersteuningssite.

1. Na het downloaden van het bestand dubbelklikt u op het bestand [ASUSSystemControlInterfaceV3.exe] om de installatie te starten.
  2. Volg de indicator om de licentieovereenkomst te accepteren en de installatie te verwerken.

3. Klik op [Voltooien]en start uw apparaat opnieuw op om de installatie te voltooien.
  4. Klik na het opnieuw opstarten met de rechtermuisknop op de [Start] icon en selecteer vervolgens [Apparaatbeheer].
  5. Dubbelklik in de categorie Systeemapparaten op [ASUS System Control Interface] en selecteer vervolgens [ Driver] tabom de [Driver Version] te controleren ⑮.
  6. Nadat de installatie van het ASUS System Control Interface-stuurprogramma is voltooid, klik hier voor meer informatie over het installeren van MyASUS.

Installeer het nieuwste ASUS System Control Interface V1-stuurprogramma

Opmerking: de volgende afbeeldingen zijn de huidige versie als referentie, download de nieuwste versie van de ASUS-ondersteuningssite.

1. Na het downloaden van het bestand dubbelklikt u op het [ASUSSystemControlInterfaceV1.exe] bestand om de installatie te starten.
  2. Volg de indicator om de licentieovereenkomst te accepteren en de installatie te verwerken.

3. Klik [Voltooien]⑩ en start uw apparaat opnieuw op om de installatie te voltooien.
  4. Klik na het opnieuw opstarten met de rechtermuisknop op de [Start] icon en selecteer vervolgens [Apparaatbeheer].
  5. Dubbelklik in de categorie Systeemapparaten op  [ASUS System Control Interface] , selecteer vervolgens [Driver] tab⑭ om de [Driver Versie].
  6. Nadat de installatie van het ASUS System Control Interface-stuurprogramma is voltooid, klik hier voor meer informatie over het installeren van MyASUS.

MyASUS installeren

Volg de onderstaande stappen om de MyASUS-toepassing te zoeken en te installeren.

1. Typ en zoek [Microsoft Store] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op[Open].
  2. Typ en zoek [MyASUS] in de zoekbalk van de Microsoft Store en klik vervolgens op [Installeren]om het downloaden en installeren van MyASUS te starten.
  3. Wacht tot het downloaden en installeren is voltooid. Nadat de installatie is voltooid, klikt u op [Open]om van MyASUS te genieten.

Download MyASUS nu om perfecte service te ervaren . Klik hieronder!

Windows 10-besturingssysteem

Voordat u MyASUS installeert, moet u eerst controleren of op uw computer het ASUS System Control Interface-stuurprogramma is geïnstalleerd en vervolgens beginnen met het installeren van MyASUS.

1. Typ en zoek [Apparaatbeheer] in de Windows-zoekbalk en vervolgens klik [Open].
  2. Controleer de pijl naast [Systeemapparaten] en bevestig vervolgens of de < strong>[ASUS System Control Interface] stuurprogramma was geïnstalleerd. (Er is een V1- of V3-versie, afhankelijk van de verschillende modellen, en de ondersteunde opties in MyASUS worden bepaald door deze driverversie.)
    Als dit stuurprogramma op uw computer was geïnstalleerd, klik hier voor meer informatie over het installeren van MyASUS.
    Als uw computer  dit stuurprogramma nog niet heeft geïnstalleerd, klik dan  hier voor meer informatie over het downloaden en installeren van het ASUS System Control Interface-stuurprogramma.

Het ASUS System Control Interface-stuurprogramma downloaden en installeren

Ga naar de ASUS-ondersteuningssite en download en installeer vervolgens de ASUS System Control Interface stuurprogramma in de Software en hulpprogramma categorie. Hier vindt u meer informatie over stuurprogramma's zoeken en downloaden.

Als u het ASUS System Control Interface-stuurprogramma niet kunt vinden op de ASUS-ondersteuningssite van uw computermodel, betekent dit dat uw computer de meeste functies in MyASUS niet ondersteunt. Hier vindt u meer informatie over Waarom kan ik alleen de “Klantenondersteuning” functie in de MyASUS-app.

Nadat de download is voltooid, gaat u naar de bijbehorende installatie-instructie op basis van de drivergeneratie op uw computer.

Driver generatie Ondersteuningsmodel Installatie-instructie
ASUS-systeembesturingsinterface V3 Modellijst Klik naar alinea
ASUS-systeembesturingsinterface V1 Modellijst Klik naar alinea

Installeer het nieuwste ASUS System Control Interface V3-stuurprogramma

Opmerking: de volgende afbeeldingen zijn de huidige versie als referentie, download de nieuwste versie van de ASUS-ondersteuningssite.

1. Na het downloaden van het bestand dubbelklikt u op het [ASUSSystemControlInterfaceV3.exe] bestand om de installatie te starten.
  2. Volg de indicator om de licentieovereenkomst te accepteren en de installatie te verwerken.

3. Klik [Voltooien]⑩ en start uw apparaat opnieuw op om de installatie te voltooien.
  4. Klik na het opnieuw opstarten met de rechtermuisknop op de [Start] icon en selecteer vervolgens [Apparaatbeheer].
  5. Dubbelklik in de categorie Systeemapparaten op  [ASUS System Control Interface] , selecteer vervolgens [Driver] tab⑭ om de [Driver Versie].
  6. Nadat de installatie van het ASUS System Control Interface-stuurprogramma is voltooid, klik hier voor meer informatie over het installeren van MyASUS.

Installeer het nieuwste ASUS System Control Interface V1-stuurprogramma< /strong>

Opmerking: de volgende afbeeldingen zijn de huidige versie als referentie, download de nieuwste versie van de ASUS-ondersteuningssite.

1. Na het downloaden van het bestand dubbelklikt u op het [ASUSSystemControlInterfaceV1.exe] bestand om de installatie te starten.
  2. Volg de indicator om de licentieovereenkomst te accepteren en de installatie te verwerken.

3. Klik [Voltooien]⑩ en start uw apparaat opnieuw op om de installatie te voltooien.
  4. Klik na het opnieuw opstarten met de rechtermuisknop op de [Start] icon en selecteer vervolgens [Apparaatbeheer].​
  5. Dubbelklik in de categorie Systeemapparaten op  [ASUS System Control Interface] , selecteer vervolgens [Driver] tab⑭ om de [Driver Versie].
  6. Nadat de installatie van het ASUS System Control Interface-stuurprogramma is voltooid, klik hier voor meer informatie over het installeren van MyASUS.

MyASUS installeren

Volg de onderstaande stappen om de MyASUS-toepassing te zoeken en te installeren.

Opmerking: systeemvereiste is Windows 10 RS3 (versie 1709) of een latere versie.

1. Typ en zoek [Microsoft Store] in de Windows-zoekbalk en vervolgens klik [Open].
  2. Typ en zoek [MyASUS] in de zoekbalk van de Microsoft Store en vervolgens klik  [Get]④ om het downloaden en installeren van MyASUS te starten.
  3. Wacht tot het downloaden en installeren is voltooid. Nadat de installatie is voltooid, klikt u op [Open]⑤ om van MyASUS te genieten.

Download MyASUS nu om perfecte service te ervaren . Klik hieronder!