[Windows 11/10] Bluetooth verbinding

Windows 11-besturingssysteem

Hoe u uw computer aansluit op een Bluetooth-apparaat

1. Typ en zoek [Instellingen voor Bluetooth en andere apparaten]in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen ]
  2. Schakel Bluetooth in. En hieronder ziet u de Bluetooth-apparaatnaam van uw computer. (zoals ”LAPTOP-I0IM31M4” hieronder)
  3. Selecteer [Apparaat toevoegen]
  4. Selecteer [Bluetooth]
  5. Kies een apparaat waarmee u verbinding wilt maken en zorg ervoor dat de koppelingscode (PIN) hetzelfde is als uw Bluetooth-apparaat dat verscheen en selecteer vervolgens [Verbinden]
  6. De Bluetooth-verbinding is succesvol opgebouwd en selecteer [Klaar]
  7. Als u de verbinding met het Bluetooth-apparaat wilt verbreken, klikt u op [Meer opties] pictogram voor het apparaat onderaan en selecteer vervolgens [Verbinding verbreken]

De naam van het Bluetooth-apparaat van uw computer wijzigen

In Windows is de Bluetooth-naam hetzelfde als uw computernaam. Als u de naam van het Bluetooth-apparaat wilt wijzigen, moet u uw computernaam wijzigen.

1. Typ en zoek [Over uw pc] en klik vervolgens op [Open]
  2. Selecteer [Hernoem deze pc]
  3. Typ de nieuwe naam die u wilt gebruiken en selecteer vervolgens [Volgende]
  4. Selecteer [Nu opnieuw opstarten], uw computernaam verandert in de nieuwe.

Windows 10-besturingssysteem

Hoe u uw computer aansluit op een Bluetooth-apparaat

1. Typ en zoek [Instellingen voor Bluetooth en andere apparaten]in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen ]
  2. Schakel Bluetooth in. En hieronder ziet u de Bluetooth-apparaatnaam van uw computer. (zoals ”LAPTOP-E3B6RTQS” hieronder)
  3. Selecteer [Bluetooth of ander apparaat toevoegen]
  4. Selecteer [Bluetooth]
  5. Kies een apparaat waarmee u verbinding wilt maken en zorg ervoor dat de koppelingscode (PIN) hetzelfde is als uw Bluetooth-apparaat dat verscheen en selecteer vervolgens [Verbinden]
  6. De Bluetooth-verbinding is succesvol opgebouwd en selecteer [Klaar]
  7. Als u de verbinding met het Bluetooth-apparaat wilt verbreken, kiest u het apparaat en selecteert u vervolgens [Apparaat verwijderen]

De naam van het Bluetooth-apparaat van uw computer wijzigen

In Windows is de Bluetooth-naam hetzelfde als uw computernaam. Als u de naam van het Bluetooth-apparaat wilt wijzigen, moet u uw computernaam wijzigen.

1. Typ en zoek [Over uw pc] en klik vervolgens op [Open]
  2. Selecteer [Hernoem deze pc]
  3. Typ denieuwe naam die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens [Volgende]
  4. Selecteer [Nu opnieuw opstarten], uw computernaam verandert in de nieuwe.