[ProArt-serie] MyASUS-systeemdiagnose - Reset mijn pc en maak een herstelschijf V2.0

Nadat de Checkup in System-diagnose is uitgevoerd, biedt MyASUS de functies om uw pc te herstellen (Reset mijn pc) of om een herstelschijf te maken voor het opnieuw installeren van Windows 10 (Maak een herstelschijf). In dit artikel worden in het kort de stappen beschreven voor het uitvoeren van deze functies.

Inhoud:

• Reset mijn pc

• Maak een herstelschijf

Reset mijn pc

1. Klik na het invoeren van MyASUS op de systeemdiagnosein het linkermenu en klik op [Checkup] bij een van de tests.

2. Zodra de test is voltooid, klikt u op [Laatste resultaat] en scrolt u helemaal naar beneden op de pagina. Klik op [Reset mijn pc].

3. Met de volgende stap worden alle persoonlijke bestanden verwijderd. Maak indien nodig een back-up van al uw bestanden. Klik op [Alles verwijderen].

4. Klik op [Mijn bestanden verwijderen].

5. Klik op [Reset] om te beginnen met het resetten van de pc, waarna het systeem meerdere keren opnieuw wordt opgestart. Zodra het is voltooid, begint de pc met de initialisatie.

Maak een herstelschijf

1. Klik na het invoeren van MyASUS op de systeemdiagnose in het linkermenu en klik op [Checkup] bij een van de tests.

2. Zodra de test is voltooid, klikt u op [Laatste resultaat] en bladert u naar de onderkant van de pagina. Klik op de [Een herstelschijf maken].

3. Er verschijnt een pop-upvenster op het bureaublad voor het maken van een herstelschijf. Plaats een USB-flashstation met een opslagcapaciteit van minimaal 16 GB op de pc. Houd er rekening mee dat alles op de schijf na dit proces volledig wordt verwijderd. Klik op [Volgende] en wacht een paar minuten.

4. Controleer of de stationsletter van het USB-flashstation bedoeld is voor het maken van het herstelstation (station D: is toegewezen aan het USB-flashstation, zoals weergegeven), om te voorkomen dat gegevens of bestanden per ongeluk worden verwijderd in de verkeerde USB-stick.

5. Deze melding is de waarschuwing dat alles tijdens het proces wordt verwijderd. Zorg ervoor dat er een back-up van het bestand is gemaakt. Klik op [Volgende] om door te gaan.

6. Wacht tot het proces is voltooid en klik op [Voltooien] om het proces te beëindigen.

Download MyASUS nu om een perfecte service te ervaren. KLIK HIER!