[Chromebook] Problemen oplossen - Hoe u 'Chrome OS ontbreekt of beschadigd' kunt oplossen

Plaats een USB-stick of SD-kaart voor herstel in de Chromebook, lees meer over hoe u de Chromebook kunt herstellen.

Bovenstaande inhoud is afkomstig van de officiële website van Google, u kunt ook het Google Helpcentrum raadplegen voor meer informatie.
Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met het ASUS-klantenservicecentrum voor meer informatie.