[Notebook] Probleem Oplossen - Waarom kan ik de Hotkey driver niet vinden? (ATKACPI)

Omdat alle sneltoetsstuurprogramma's en hulpprogramma's verschillen op basis van ons verschillende model, hebben we hieronder 3 stuurprogramma's vermeld met het apparaat dat u gebruikt met slechts één van hen.

※ Opmerking: het sneltoetsstuurprogramma is voor sommige modellen geïntegreerd in de ASUS System Control Interface V2.

ASUS System Control Interface V2 (driver)

ASUS Keyboard Hot keys Driver (ATK Package)

ATKPackage

Hoe u de juiste hotkeys-driver vindt:

1. Ga naar de ASUS support site en voer het model van uw laptop in, Hier kunt u meer lezen over; De juiste drivers zoeken en downloaden

2. Zoek op de ondersteuningspagina naar dezelfde driver die overeenkomt met de onderstaande naam en download deze en het bijbehorende hulpprogramma.

● ASUS System Control Interface V2 (stuurprogramma), dit stuurprogramma bevindt zich in de categorie [Overige].

Als u [ASUS System Control Interface V2 (driver)] op de ondersteuningspagina ziet, download en installeer dan [ASUS System Control Interface V2 (driver)] en MyASUS utility.

● ASUS Keyboard Hotkeys Driver (ATK-pakket), u kunt deze driver ook vinden in de categorie [Others].

Als u de [ASUS Keyboard Hotkeys Driver (ATK Package)] op de ondersteuningspagina kunt zien, download en installeer dan [ASUS Keyboard Hotkeys Driver (ATK Package)] samen met de ASUS Keyboard Hotkeys (Klik op de link om deze te downloaden van Microsoft Store).

Als u dit niet kunt zien, ga dan door met de volgende stap.

● ATKPakket, voor deze driver kunt u deze vinden in de categorie [ATK].

Als u [ATKPackage] op de ondersteuningspagina ziet, download en installeer dan [ATKPackage].

Als uw apparaat een ATKPackage-stuurprogramma gebruikt, betekent dit dat het het hulpprogramma "Sneltoetsfuncties wijzigen" niet ondersteunt.

Als uw problemen niet kunnen worden opgelost met bovenstaande oplossing, neem dan contact op met het ASUS-servicecentrum voor meer informatie.