[Notebook] Waarom is er een uitroepteken met het batterijpictogram op de taakbalk?

Toepasselijke producten: notebook, gaming-handheld

Als uw apparaat is opgeladen via de USB Type-C-adapter en er een uitroepteken staat  met het batterijpictogram op de taakbalk, raadpleegt u de volgende verklaring .

Als uw apparaat aan het bovenstaande scenario voldoet, controleer dan of uw adapter de originele ASUS-adapter is of niet.

Het uitroepteken is een systeemmelding, wat betekent dat het wattage van de stroombron niet voldoende is. Het leidt ertoe dat de prestaties afnemen, de oplaadefficiëntie slecht is en dat het batterijniveau kan afnemen als u het apparaat nog steeds gebruikt en tegelijkertijd oplaadt. We raden u aan de originele ASUS-adapter te gebruiken om uw apparaat op te laden. ;voorkom een slechte gebruikerservaring. Als het probleem aanhoudt, ook al gebruikt u het apparaat terwijl de originele ASUS-adapter is aangesloten, bezoek dan het ASUS Reparatiecentrum voor verdere inspectie.