[LCD-Monitor] Introductie van ASUS DisplayWidget Lite

ASUS DisplayWidget Lite is een softwarehulpprogramma waarmee u eenvoudig en snel instellingen kunt aanpassen of ASUS-exclusieve functies kunt configureren zoals Shadow Boost, ASUS GameVisual en meer.

Systeemvereisten: Windows 10 64-bits

Hoe bevestig ik het ondersteunde model? U kunt de productspecificaties bekijken op de officiële ASUS-website. ASUS officiële website.

(Bijvoorbeeld: TUF GAMMING VG279QL1A)

A.Download ASUS DisplayWidget Lite

B.Installeer ASUS DisplayWidget Lite

C. Functiebeschrijving

1.1 GameVisual

- ASCR & Shadow Boost

1.2 GamePlus

D. FAQ

U kunt de nieuwste software, handleidingen, stuurprogramma's en firmware krijgen op het ASUS Download Center.

* Hoe het productmodel te controleren: https://www.asus.com/tw/support/Article/565/

Methode:

1. Download het nieuwste hulpprogramma dat overeenkomt met uw monitormodel van ASUS Download Center, voer het model in -> klik op de driver en het hulpprogramma.

(Bijvoorbeeld: TUF GAMING VG279QL1A)

2.Klik op Stuurprogramma's en hulpprogramma's -> Selecteer besturingssysteem

3. Zoek ASUS DisplayWidget Lite en klik om te downloaden.

B. Installeer ASUS DisplayWidget Lite。

1. Unzip DisplayWidgetLite_1.0.4.1

2. Dubbelklik op setup om de installatie te starten

3. Kies voor volgende。

3. Lees de licentievoorwaarden en selecteer [I Agree]。

4. Nadat de installatie is voltooid, klikt u op Sluiten.

5. Dubbelklik nadat de installatie is voltooid op het ASUS DisplayWidgetLite-pictogram  op het bureaublad om de software te starten.

6. Na het openen van de software kunt u eerst de taal selecteren die u nodig heeft, momenteel zijn er 21 talen

C. Functiebeschrijving

1. GameVisual

1.1 Modi

U kunt de scènemodus van het scherm vanaf de computer bedienen volgens uw behoeften (GameVisual)

een. RTS / RPG-modus: een modus die geschikt is voor het spelen van real-time strategiespellen (RTS) / rollenspellen (RPG).

b. FPS-modus: een modus die geschikt is om te genieten van first-person shooter-games.

c. Filmmodus: een modus die geschikt is om films te kijken.

d. Landschapsmodus: een modus die geschikt is voor het weergeven van landschapsfoto's.

e. Racemodus: een modus die geschikt is om te genieten van racegames.

f. sRGB-modus: een modus die geschikt is voor het bekijken van foto's en afbeeldingen op een computer.

g. MOBA-modus: multiplayer online battle arena (MOBA) -game-modus.

* ASCR: ASUS Smart Contrast Ratio-technologie kan de dynamische contrastverhouding van het scherm verbeteren tot 100.000.000: 1 en kan de helderheid aanpassen aan de weergegeven inhoud.

Het voorbeeld is als volgt: ASCR is aan / uit.

*Shadow Boost:

Er zijn vier verschillende niveaus van schaduwversterking, zodat u meer details in donkere scènes kunt zien.

Het voorbeeld is als volgt: In de spelscène zal dit helpen om de vijand gemakkelijker te vinden.

1.2 GamePlus mode

Het kan een betere spelomgeving creëren voor gebruikers bij het spelen van verschillende soorten spellen

.

a. Met de draadkruisoptie kun je het type kiezen dat het meest geschikt is voor het spel.

Het voorbeeld is als volgt:

a. Timer: De afteltijd kan in de linkerbovenhoek van het scherm worden ingesteld.

Het voorbeeld is als volgt:

b. FPS-teller: het kan het aantal schermen per seconde in realtime weergeven.

Het voorbeeld is als volgt

c. Schermuitlijning: Als u twee schermen van hetzelfde model naast elkaar gebruikt, schakel deze functie dan in om het gemakkelijker te maken de schermen uit te lijnen.

d. Het voorbeeld is als volgt: (Voorbeeld: VG279QL1A)

D. FAQ:

V1. Hoe ASUS DisplayWidget Lite te verwijderen?

1. Zoek naar [Configuratiescherm] en open het.

2. Klik op [Programma en onderdelen].

3. Selecteer [ASUS DisplayWidgetLite] en klik op [Verwijderen].