[Draadloze router] Hoe kan ik een trustaccount aan mijn ASUS-router koppelen? (ASUS router-app)

Inleiding

Wat is accountbinding?

U kunt inloggen op uw vertrouwensaccount en deze aan de ASUS-router koppelen. Door uw ASUS-router aan een sociaal account te koppelen, kunt u stemassistent via de router-app inschakelen en een bestaand routerprofiel naar een nieuw handheld-apparaat importeren. Als u uw router wilt vrijgeven en aan een ander account wilt koppelen, kunt u het apparaat loskoppelen van uw logaccount.

Voorbereiden

1. De functie Accountbinding is beschikbaar voor specifieke 802.11ax-modellen met een latere firmwareversie dan 3.0.0.4.386.52294. Zorg ervoor dat de firmwareversie van uw ASUS-router up-to-date is.

Voor informatie over het upgraden van de firmware, raadpleeg  naar [Wireless Router] Hoe u de firmware van uw router kunt bijwerken naar de nieuwste versie via de ASUS Router-app?

2. Installeer eerst de ASUS-router-app op uw smartphone-apparaat. Zorg ervoor dat uw ASUS Router App-versie up-to-date is.

Voor informatie over het installeren van de ASUS-router-app, raadpleegt u naar [Wireless Router] How to ASUS Wi-Fi-router instellen via de ASUS Router-app?

3. Accountbinding ondersteunt alleen ASUS DDNS, DDNS van derden wordt niet ondersteund.

Volg onderstaande stappen om uw ASUS-router aan uw account te binden

Hier nemen we iOS als voorbeeld.

Stap 1. Klik op ASUS Router App

Stap 2. Ga naar Instellingen en klik op [Account Binding]

Stap 3. Kies het account waaraan u de ASUS-router wilt binden en log in met account.

Onthoud de inlogaccountgegevens en kies vervolgens hetzelfde account wanneer u inlogt op het andere handheld-apparaat.

Stap 4. Als je bent ingelogd en succesvol bent ingelogd, kun je je accountgegevens zien.

U kunt uitloggen vanaf de routerprofiellijstpagina. Onthoud a.u.b. aan welk account u uw apparaat bindt wanneer u uitlogt. Mogelijk moet u hetzelfde account gebruiken om in te loggen om al uw bindende routerprofielen weer te geven.

Volg de onderstaande stappen om mijn ASUS-router los te koppelen van het inlogaccount

Stap 1. Ga naar de startpagina van het routerprofiel waarvan u de binding wilt opheffen en klik op het apparaatpictogram.

Stap 2. Klik rechtsboven op de Conner-instelknop

Stap 3. Klik op Ontbinden met account

Dan kun je zien dat je apparaat naar het lokale apparaat gaat. Nu is het niet gekoppeld aan uw account. Je kunt het ontkoppelen met de telefoon of het op een lokaal apparaat bewaren voor het management.

FAQ

1. Welke accounttypen worden ondersteund voor deze functie?

Ondersteunt momenteel Gmail/ASUS ID/Facebook/Apple ID/WeChat.

QQ/Weibo-ondersteuning toegevoegd in China.

2. Kan dezelfde ASUS-router aan verschillende sociale accounts worden gekoppeld?

Nee, dezelfde ASUS-router kan alleen tegelijkertijd aan een sociaal account worden gekoppeld.

3. Kan ik op verschillende mobiele telefoons tegelijk inloggen op mijn sociale accounts?

U kunt tegelijkertijd inloggen en verschillende telefoons gebruiken.

4. Kunt u zich niet aanmelden om de ASUS-router-app te beheren via sociale accountbinding?

Als u nog niet eerder sociale accounts aan deze ASUS-router hebt gekoppeld, werkt accountbinding niet omdat er geen bindingsrecord is.

De accountbinding en -beheer is voor gebruikers die een sociaal account aan de router willen binden en als de gebruiker is overgeschakeld naar een nieuw mobiel apparaat, kan de gebruiker het profiel van alle routers oproepen door in te loggen met sociale accounts.

Raadpleeg voor informatie over het installeren van de ASUS-router-app [Wireless Router] Hoe stel ik een ASUS Wi-Fi-router in via de ASUS Router-app?

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan dit link