[LCD-monitor] Hoe kan ik vaststellen of mijn USB-C weergave op een draagbare monitor ondersteunt?

USB Type-C heeft meerdere functies. Zoals videoweergave of stroominvoerfunctie.

Er zijn twee manieren om weer te geven:

1.Type-C “DP Alt. Modus”
2. Type-C USB 3.0 (Displaylink)

Verifieer het soorten logo gedrukt naast de interface:

Vraag en antwoord:

Er zijn twee manieren om weer te geven:

1.Type-C “DP Alt. Modus”.

A. U hoeft het stuurprogramma niet te installeren, sluit gewoon de kabel aan.

**Plug-and-play ondersteunt alleen de "Videofunctie" op de USB Type C-poort van de computer en het monitorapparaat**.

(Het wordt aanbevolen dat de draagbare monitor op de voedingsbron wordt aangesloten).

2. Type-C USB 3.0 (Displaylink)

A. Het is noodzakelijk om de USB-kabel aan te sluiten en het stuurprogramma te installeren.

B. Ga voor gebruik naar de officiële website om het nieuwste stuurprogramma voor de USB-monitor te downloaden en te installeren.

Raadpleeg de volgende link:[LCD-monitor] Installatiehandleiding stuurprogramma voor ZenScreen USB 3.0-oplossing

Controleer het type logo dat naast de interface is afgedrukt:

1). USB Type-C-poort met DP (DisplayPort) videofunctie

1. Met videofunctie (DP).

2.Met videofunctie (DP) en USB-gegevensoverdrachtfunctie. (Bijvoorbeeld: touch-functie)

3.Met videofunctie (DP), USB-signaaloverdrachtgegevens en DC-IN (stroominvoer) functies.

2). USB Type-C zonder videofunctie.

1. Heeft alleen DC-IN (voedingsingang) functie.

**(Opmerking: elke modelspecificatie is afhankelijk van de handleiding)**

V&A:

Vraag 1: Hoe controleer ik of het niet kan worden weergegeven met de Type-C-poort?

A1.1: Controleer of de draagbare monitor de Type-C "DP Alt. Mode"-functie ondersteunt. De productspecificaties zijn beschikbaar op de officiële ASUS-website.

-1. Klik op [Zoeken] voor uw draagbare monitormodel.

-2. [Overzicht], zoek naar USB-C of (DP Alt Mode).

A1.2 Controleer of de USB Type-C poort van de laptop de weergavefunctie ondersteunt. U kunt deze FAQ raadplegen: < a href="https://www.asus.com/support/FAQ/1042843/">[Notebook] Hoe bepaal ik de functie van USB Type-C?

A1.3 Het wordt aanbevolen om de USB Type-C-kabel te gebruiken die bij het model is geleverd.

V2.Kan de Micro B USB 3.0-poort van de draagbare monitor ook afbeeldingen weergeven?

A2. Ja, maar installeer het Displaylink-stuurprogramma.

onderstaande link: [LCD Monitor] Installatiehandleiding stuurprogramma voor ZenScreen USB 3.0-oplossing

Voorbeeld: MB166B heeft een Micro B USB 3.0-poort