[Chromebook] Populaire Chromebook-sneltoetsen

Populaire sneltoetsen

• Maak een screenshot: druk op Ctrl + Vensters weergeven.
  • Maak een gedeeltelijke schermafbeelding: Druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en klik en sleep.
  • Voor toegang tot meer screenshotfuncties: druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en selecteer vervolgens een screenshot-functie in de werkbalk.
  • Een screenshot maken op tablets: druk op de Aan/uit-knop + Volume omlaag-knop.
  • Voor toegang tot meer screenshotfuncties op tablets: houd de aan/uit-knop > selecteer “Schermopname,” of, selecteer tijd > selecteer Schermopname. Meer informatie over screenshotfuncties.
  • Caps Lock in- of uitschakelen: druk op Search + Alt. Of druk op Launcher + Alt.
  • Vergrendel je scherm: druk op Zoeken + L. Of druk op Launcher + L.
  • Uitloggen bij uw Google-account: druk (tweemaal) op Shift + Ctrl + Q.
  • Alle sneltoetsen bekijken: druk op Ctrl + Alt + / (slash).

Sneltoetsen op externe toetsenborden

Als u een Windows- of Mac-toetsenbord gebruikt, drukt u op de Windows-toets of Command toets in plaats van de zoektoetsof Launcher-toets.

Als u wilt wijzigen hoe een specifieke toets op het toetsenbord werkt, raadpleegt u de onderstaande stappen:

1. Klik op [Statusbalk] rechtsonder in het scherm en klik vervolgens op [Instellingen].
  2. Selecteer [Apparaat] en selecteer vervolgens [Toetsenbord].
  3. Controleer of alle specifieke toetsen zijn ingesteld op het gewenste gedrag.

Raadpleeg voor meer informatie de Chromebook Help van Google:

https://support.google.com/chromebook/answer/183101

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de klantenservice van ASUS voor meer informatie.