[Grafische kaart] ASUS-stuurprogramma's voor grafische kaarten bijwerken?

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over het bijwerken van ASUS-videokaartstuurprogramma's

ttps://www.youtube.com/watch?v=Ut_22fCuiuI

Beschrijving:

Om de spelprestaties op uw bestaande hardware te optimaliseren, is het essentieel om de nieuwste versie van het stuurprogramma voor de grafische kaart te hebben.

In deze video laten we u zien hoe u ASUS-stuurprogramma's voor grafische kaarten bijwerkt.

A.  Download de nieuwste driver van de officiële ASUS-website:

Je kunt altijd de nieuwste stuurprogramma's downloaden van ASUS Download Center.

* Het productmodel controleren: https://www.asus.com/support/Article/565/

Bewerkingsmethode:

1. Download de nieuwste driver voor uw grafische kaart van ASUS Download Center.

(1) Voer het model in  ->  (2) Klik om het corresponderende model te zoeken.

(Bijv.: ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-model)

(3) Klik op Driver en hulpprogramma.

2. Nadat het venster met de downloadpagina van het stuurprogramma verschijnt, (3) Klik op Driver and Utility -> (4) Selecteer het besturingssysteem dat u gebruikt.

3. Scroll naar beneden op de pagina om het beeldschermstuurprogramma te vinden. Bevestig de versie-informatie en datum en klik op Downloaden.

4. Nadat de download is voltooid, klikt u op het uitvoerbare bestand en klikt u op Volgende volgens de aanwijzingen om de installatie te voltooien.

B. NVIDIA grafische kaart driver update via Geforce Experience:

1. Open Geforce Experience

2. Ga naar de Geforce Experience-pagina:  (1) Klik op de Drivers om de pagina te openen (2) Klik op Controleer op updates (3) Nadat u hebt bevestigd dat er een nieuwe driver is, klikt u op Download .

3. Nadat de download is voltooid, volgt u de Geforce Experience-gids om op Snelinstallatie te klikken om de driverupdate te voltooien.

C. AMD grafische kaart driver update via AMD Software: Adrenalin Edition

1. Open AMD-software: adrenaline-editie

2.  Op de AMD-software: Adrenalin Edition-interface (1) Klik op het tandwielpictogram om de pagina Instellingen te openen, (2) Klik op Controleren op updates en (3) Bevestig dat er een nieuw stuurprogramma is en klik op Downloaden

3.  Nadat de download is voltooid, klikt u op Installeren volgens de instructies in de handleiding om de driverupdate te voltooien.