[Chromebook] Problemen oplossen - Computer komt niet uit de slaapstand

1. Verwijder alle externe apparaten, zoals USB-apparaten, geheugenkaarten, enz.
    • Als de Chromebook na het verwijderen van alle externe apparaten weer actief wordt, sluit u de apparaten één voor één opnieuw aan terwijl u de computer opnieuw opstart om erachter te komen welk apparaat het probleem veroorzaakt.
    • Als de Chromebook na het verwijderen van alle externe apparaten nog steeds niet hervat of hetzelfde probleem vertoont, sluit u niets opnieuw aan en gaat u verder met het oplossen van problemen.
  2. Voer een Harde reset uit om uw Chromebook-hardware te resetten.
  3. Sluit alle apps en browservensters.
  4. Als u onlangs nieuwe apps of extensies heeft geïnstalleerd, verwijder deze dan.
  5. Gebruik de Chromebook Diagnostics-app om CPU en geheugen te meten. Als uw test mislukt, kan dit duiden op defecte hardware, neem dan contact op met het geautoriseerde ASUS-reparatiecentrum.
  6. Reset (Powerwash) uw Chromebook naar de fabrieksinstellingen.
  7. Herstel Chromebook-besturingssysteem.

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de klantenservice van ASUS voor meer informatie.