[Notebook] Beveiligd opstarten in-/uitschakelen

Volg de onderstaande stappen als u Beveiligd opstarten wilt in- of uitschakelen.

1. Voer eerst het BIOS-hulpprogramma van de computer in. Terwijl de computer is uitgeschakeld, houd je de F2-knop ingedrukt van het toetsenbord en druk vervolgens op de Aan/uit-knop om het BIOS-hulpprogramma te openen. Hier vindt u meer informatie over Hoe u het BIOS-hulpprogramma opent .
  2. Nadat u het BIOS-hulpprogramma hebt geopend, gaat u naar de Geavanceerde modus door op Hotkey[F7] te drukken of gebruikt u de cursor om te klikken.
    Opmerking: de volgende illustraties kunnen afwijken op basis van verschillende modellen. Als uw apparaat het schermontwerp van "MyASUS in UEFI BIOS" gebruikt, KLIK HIER voor meer informatie over het in-/uitschakelen van Secure Boot.
  3. Selecteer na het openen van de geavanceerde modus [Beveiliging]en [Beveiligd opstarten]
  4. Nadat u Secure Boot hebt ingevoerd, selecteert u [Secure Boot Control] , pas vervolgens de gewenste instelling aan.
    Opmerking: Stel in als Ingeschakeld om Beveiligd opstarten in te schakelen. Instellen als Uitschakelen om Beveiligd opstarten uit te schakelen.
  5. Druk op Functietoets [F10] en selecteer [Ok]⑥ om op te slaan & setup af te sluiten. De computer wordt opnieuw opgestart en de instellingen worden van kracht.

MyASUS in UEFI BIOS-scherm
  1. Nadat u het BIOS-hulpprogramma hebt geopend, gaat u naar de Geavanceerde instellingen door op Hotkey[F7] te drukken of gebruikt u de cursor om te klikken.
    Opmerking: de volgende illustraties kunnen afwijken op basis van verschillende modellen.
  2. Selecteer na het openen van de geavanceerde modus [Beveiliging]en [Beveiligd opstarten]
  3. Nadat u Secure Boot hebt ingevoerd, selecteert u [Secure Boot Control] , pas vervolgens de gewenste instelling aan.
    Opmerking: Stel in als Ingeschakeld om Beveiligd opstarten in te schakelen. Instellen als Uitschakelen om Beveiligd opstarten uit te schakelen.
  4. Druk op Functietoets [F10] en selecteer [Bevestigen]⑥ om op te slaan & setup af te sluiten. De computer wordt opnieuw opgestart en de instellingen worden van kracht.