[Notebook] Hoe de juiste modelnaam en biosversie te bevestigen?

De onderstaande details zullen u helpen om de juiste modelnaam te bevestigen:

Er zijn enkele methoden om de modelnaam en BIOS-versie van uw computer te vinden, en u kunt er een kiezen:

Inhoudsopgave:

Methode 1: Zoek de modelnaam en BIOS-versie met MyASUS

1. Typ en zoek [MyASUS] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
    Als er geen resultaat wordt gezocht, betekent dit dat uw computer het mogelijk niet installeert. Raadpleeg MyASUS installeren .
  2. Selecteer op de startpagina van MyASUS [Systeeminfo].
    Opmerking: als er geen Home-pagina in MyASUS is, wat betekent dat uw computer deze functie niet ondersteunt, raadpleeg dan andere methoden om de modelnaam en BIOS-versie te vinden. Hier kunt u meer leren over  Waarom kan ik alleen de “Klantenondersteuning” functie in de MyASUS-app.
  3. In het gedeelte Firmware vindt u de modelnaam en BIOS-versie voor uw computer.
    Zoals de volgende afbeelding, is de modelnaam X513EA en de BIOS-versie 304.

Terug naar inhoudsopgave

Methode 2: zoek de modelnaam en BIOS-versie met Dxdiag

1. Typ en zoek [Dxdiag] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Als u de onderstaande melding ontvangt, selecteert u [Ja] om door te gaan met de volgende.
  3. In het gedeelte Systeemmodel vindt u de modelnaam en vervolgens de BIOS-versie in het BIOS gedeelte.
    Zoals de volgende afbeelding, is de modelnaam X513EA en de BIOS-versie 202.

Terug naar inhoudsopgave

Methode 3: zoek de modelnaam en BIOS-versie met systeeminformatie

1. Typ en zoek [Systeeminformatie] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. In het gedeelte Systeemmodel vindt u de modelnaam en vervolgens de BIOS-versie in de BIOS-versie/datum sectie.
    Zoals de volgende afbeelding, is de modelnaam X513EA en de BIOS-versie 202.

Terug naar inhoudsopgave

Methode 4: Zoek de modelnaam en BIOS-versie met BIOS-configuratie

Laat uw computer eerst de BIOS-configuratie invoeren, en hier kunt u meer leren over Hoe u de BIOS-configuratie invoert

Nadat u de BIOS-configuratie hebt ingevoerd, zijn er twee soorten BIOS-schermen: de UEFI-modus en de Legacy-modus. Raadpleeg de volgende stappen in volgorde.

De modelnaam en BIOS-versie vinden in de UEFI-modus

In de UEFI-modus kunt u het item selecteren en kiezen via Pijltoetsen en Toetsenbord invoeren, Touchpad of Muis.

1. Ga na het openen van het BIOS-hulpprogramma naar de Geavanceerde modus door op Hotkey[F7] te drukken of gebruik de cursor om op .
    Opmerking: Als uw BIOS Utility-scherm er niet uitziet zoals hieronder, raadpleegt u De modelnaam en BIOS-versie vinden in de oude modus.
  2. Nadat u de geavanceerde modus hebt geopend, selecteert u [Geavanceerd] scherm.
  3. Selecteer [ASUS EZ Flash 3 Utility] item.
  4. In het gedeelte Model vindt u de modelnaam en vervolgens de BIOS-versie in de Versie < /strong>sectie.
    Zoals de volgende afbeelding, is de modelnaam B9450FA en is de BIOS-versie 205.

De modelnaam en BIOS-versie vinden in de oude modus

In de oude modus kunt u een item alleen selecteren en kiezen via pijltoetsen en Toetsenbord invoeren.

1. Nadat u het BIOS-hulpprogramma hebt geopend, selecteert u [Geavanceerd] screen.
  2. Selecteer [ASUS EZ Flash 3 Utility] item en druk op Enter.
  3. In het gedeelte Platform vindt u de modelnaam en vervolgens de BIOS-versie in het gedeelte Versie .
    Zoals de volgende afbeelding, is de modelnaam B9440FA en is de BIOS-versie 101.