[ROG Gaming Router] Gameversnelling op drie niveaus - Inleiding

Voor ROG Gaming-routers bieden we een nieuwe gamefunctie, Triple-level Game Acceleration, om gamers de beste gameverbindingen en -prestaties te bieden.

Niveau 1: gamingapparaat en poortprioritisatie

Op het LAN-poortlabel van de ROG-gamingrouter, kunt u de gamingpoort vinden. Je hoeft alleen maar je laptop, pc of andere gametoestellen in deze gamepoort aan te sluiten en je router zal van dit apparaat de eerste prioriteit maken.

ROG First

ROG De eerste is het ASUS ROG-moederbordprogramma Game first V, dat kan werken met ASUS ROG-gamingrouters. Raadpleeg voor meer informatie https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1036877/

Niveau 2: Prioriteit van spelpakketprioriteit

Game Boost

Game Boost is ASUS-exclusieve adaptieve QoS om meerdere aangesloten apparaten en druk verkeer te verwerken om game-pakketten tot de topprioriteit te maken.

Ga voor de geavanceerde installatie naar https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1010935/

Of u kunt gewoon de "Enable Game Boost" -knop gebruiken om het gamepakket direct de hoogste prioriteit te geven.

Niveau 3: versnelling van de gameserver

WTFast

WTFast is een engine voor optimalisatie van netwerkverkeer waarmee gamers een betere route van een router naar een spelserver kunnen krijgen.

Voor WTFast-installatie raadpleegt u Veelgestelde vragen over het instellen met behulp van een speciale ASUS Router-abonnementsaanbieding voor WTFast®