MijnASUS - Klantenondersteuning

1.[Veelgestelde vragen]

Als u meer wilt weten of enkele deeltjesartikelen over uw laptop wilt lezen, kunt u in de sectie met veelgestelde vragen snel ontdekken wat u nodig heeft.
Onder het gedeelte Computergerelateerd kunt u de categorie selecteren waar u zich mee bezighoudt en kiezen welke soort van het probleem dat u wilt weten, en vervolgens zal MyASUS die relatieve artikelen voor u doorzoeken.

Als u op ASUS Support Channel klikt, wordt MyASUS doorverwezen naar YouTube – ASUS Support Channel, dat gegevens verzamelt veel antwoorden en de nieuwste how-to's.

In de MyASUS voor Windows-sectie laten we u het meeste zien van waar MyASUS u mee kan helpen jouw laptop.

2. [Neem contact op met ASUS]

Selecteer zoekproducten > Selecteer uw productcategorie > Selecteer productserie en model > Selecteer probleemcategorie en beschrijving > Klik op Zoeken

Sommige weergegeven artikelen kunnen nuttig voor u zijn.

Bovendien kunt u andere diensten van ASUS selecteren – Bel/Online Chat/Mail/Reparatiecentrum voor verdere hulp. Wij raden u aan een back-up van uw gegevens te maken voordat u het apparaat naar het reparatiecentrum stuurt.

Opmerking: bel-, onlinechat- en e-mailservices kunnen per regio verschillen.

MijnASUS-feedbackhub
Laat ons weten wat u vindt van MyASUS of welke problemen u bent tegengekomen met MyASUS.

• Selecteer de MyASUS Feedback-hub om uw mening of het ondervonden probleem door te geven.
  • Kies of u aanmoedigingen wilt geven of problemen aan ons wilt melden.
  • Nadat u de categorie heeft geselecteerd, kunt u hier beginnen met het typen van de opmerkingen.

3. [Reparatieservice]

Reparatiestatus: u kunt de reparatiestatus controleren aan de hand van het RMA-nummer of het productnummer. Of, als u bent ingelogd op uw ASUS-account, kunt u eenvoudig het product selecteren om de reparatiestatus te controleren.

Reparatiecentrum: hier worden alle reparatiecentra in uw land weergegeven. Als u MyASUS toegang heeft gegeven tot uw locatie, laten we de reparatiecentra in de buurt zien.
In deze sectie kunnen 2 opties worden gebruikt om het reparatiecentrum, de lijstweergave en de kaartweergave te bekijken.