ASUS Premium Care

Wij zorgen voor uw producten - ASUS biedt u betere bescherming met Premium Care.

Wat is ASUS Premium Care?

Met ASUS Premium Care kunt u uw garantieperiode verlengen, de garantiedekking uitbreiden en extra bescherming toevoegen aan uw ASUS-producten met probleemloze reparatie of vervanging.

Wanneer kan ik ASUS Premium Care kopen voor mijn ASUS-producten?

U kunt ASUS Premium Care kopen binnen 90 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum van uw ASUS-producten.

Waar kan ik ASUS Premium Care kopen voor mijn ASUS-producten?

ASUS Premium Care kan alleen worden gekocht in het land waar u oorspronkelijk uw gloednieuwe ASUS-product hebt gekocht. U kunt het kopen via:

1. MyASUS-app: klik hier om het aankoopproces van het MyASUS-garantie-uitbreidingspakket te bekijken
  2. Ga naar ASUS Service Shop en voer uw serienummer in om te controleren welke ASUS Premium Care geschikt is voor u.
  3. Ga naar ASUS Store en klik op garantie-uitbreiding.
  4. Neem contact op met erkende ASUS-wederverkoper voor gedetailleerde informatie.

* Merk op dat de beschikbaarheid van het ASUS Premium Care-kanaal per land kan verschillen.

ASUS Premium Care is beschikbaar voor de volgende ASUS-producten:

1. Notebook
  2. Commercieel notebook
  3. Game Notebook
  4. Alles-in-één pc
  5. Commercieel Desktop
  6. Consumenten Desktop
  7. Mini-pc, Vivo-pc
  8. Server
  9. VGA

* Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van Premium Care-productlijnen per land kan verschillen.

Wat dekt ASUS Premium Care?

1. ASUS Premium Care is alleen van toepassing op originele ASUS-hardware ingebouwd in de ASUS-producten, met uitzondering van onderdelen die niet zijn geïnstalleerd door ASUS, niet-ASUS-onderdelen die zijn vervangen door ASUS Service Center, software, externe apparaten, accessoires, randapparatuur en gebundelde verbruiksartikelen (inclusief maar niet beperkt) op de batterij van het product, draagtassen, ondersteuningsschijven, kabels en draden of muis). ASUS is niet verantwoordelijk voor het herstellen of opnieuw installeren van andere gegevens of programma's dan software die door ASUS is geïnstalleerd toen het ASUS-product werd vervaardigd.
  2. De batterij van het product wordt beschouwd als een verbruiksartikel. Vanwege de levensduur van de batterij is er mogelijk beperkte garantiedekking voor dit onderdeel. De garantieperiode voor de batterij blijft onderworpen aan de standaardgarantie die u bij het ASUS-product hebt ontvangen. ASUS Premium Care bevat geen verlenging van de batterijgarantie tenzij anders vermeld op het certificaat of in het aankoopdocument.

Hoe ASUS Premium Care te activeren?

Stap 1: Word een ASUS-lid

Ga naar ASUS Member Site en meld u aan om ASUS-lid te worden. Als u al een ASUS-lid bent, gaat u verder met stap 2.

Stap 2: Registreer uw product

Log in op ASUS Member Site en klik op "Productregistratie" in de linkerkolom. Vul het formulier in met de relevante details van uw ASUS-product. Als u uw product al hebt geregistreerd, gaat u verder met stap 3.

Stap 3: Activeer uw Premium Care

Klik in het menu aan de linkerkant op "Activering garantieverlenging" en volg deze instructies:

(1) Selecteer het geregistreerde product waarmee u ASUS Premium Care wilt activeren.

(2) Voer de contractcode en het wachtwoord in.

(3) Klik op Verzenden om het proces te voltooien.

Voorwaarden:

1. ASUS Premium Care is alleen ontworpen voor ASUS-producten.
  2. Zorg ervoor dat het producttype van ASUS Premium Care dat u hebt gekocht, overeenkomt met uw ASUS-product.
  3. Eén contractcode van ASUS Premium Care kan slechts eenmaal worden toegepast op één ASUS-product.
  4. ASUS Premium Care kan alleen worden gekocht en geactiveerd in het land waar u oorspronkelijk uw gloednieuwe ASUS-product hebt gekocht. ASUS behoudt zich het recht voor om te beslissen of uw ASUS-product in aanmerking komt voor ASUS Premium Care-aankopen.
  5. Internationale garantieservices zijn beperkt tot de landen waar ASUS internationale service biedt. Serviceopties, beschikbaarheid van onderdelen en responstijd kunnen per land verschillen.
  6. Bewaar zowel het (i.) Het aankoopbewijs van uw ASUS-product als (ii.) Het aankoopbewijs van de ASUS Premium Care voor referentie als toekomstige serviceverzoeken zijn vereist.
  7. Alle componenten of producten die zijn gerepareerd of vervangen door ASUS of een door ASUS geautoriseerde technicus vallen onder de garantie voor de resterende duur van de standaardgarantieperiode, maar niet minder dan drie maanden na de service die aan u is verleend in overeenstemming met ASUS Premium Care.
  8. Voordat u contact opneemt met ASUS voor reparatie, moet u:
  • Maak een back-up van al uw persoonlijke gegevens en verwijder alle vertrouwelijke, bedrijfseigen informatie op de harde schijf. ASUS is niet verantwoordelijk voor verlies van uw eigen programma's, gegevens of informatie zoals hierboven aangegeven.
  • Haal de volgende informatie op bij uw ASUS-product: besturingssysteemversie, BIOS-versie en meld het als u recente hardware- of softwarewijzigingen hebt aangebracht.
  • Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt: de modelnaam van uw ASUS-product, het serienummer, de verkoopfactuur / ontvangstbewijs met de aankoopdatum en garantiekaart. U moet een aankoopbewijs overleggen voordat garantieservice wordt aangeboden of gepland is om te worden uitgevoerd.

Geen antwoord op uw vraag gevonden? Neem contact op met het carecentrum:

Als u vragen heeft over ASUS Premium Care, kunt u contact met ons opnemen via de Online chat of de MyASUS-app.