ASUS препоручује Windows 10 Pro.

  ASUS Transformer Book T100HA

  Prelep i izdržljiv

  Za poklopac T100HA želeli smo materijal koji je izdržljiv i lagan ali koji izgleda sjajno i prijatan je na dodir. Aluminijum je bio savršen izbor, omogućavajući nam da T100HA ostane super tanak ali dovoljno snažan da se odupre udarcima i ogrebotinama koji idu uz užurbani način života u pokretu. T100HA izgleda zadivljujuće – i ostaje takav.

  BOJE
  Metalnog

  Moderne boje

  Izaberite savršeni T100HA koji odgovara vašem načinu života, vašoj ličnosti, ili čak vašoj garderobi! Dostupan u četiri sveže i živopisne boje – Metalno siva, Svileno bela, Akva plava i Ruž Pink – postoji T100HA za svačiji ukus.

  4
  POKLOPCA

  Tanji. Lakši. Bolji.

  Koristeći glatki aluminijumski poklopac, bili smo u mogućnosti da učinimo T100HA tanjim i lakšim nego ikada. Iako je tablet samo 8,45 mm tanak i teži skromnih 580 g, T100HA je i dalje potpuno opremljen sa svim potrebnim portovima, uključujući mikro HDMI, mikro USB, USB tip C, Micro SD i ulaz za slušalice. Štaviše, svi ovi osim mikro USB-a su na delu T100HA koji je tablet, pa su dostupni čak i kada je tastatura diskonektovana.

  8.45 mm
  TANAK
  580 g
  LAK

  Unprecedented typing comfort

  Jedna od genijalnih karakteristika T100HA je činjenica da uprkos tome što je neverovatno tanak i kompaktan, on i dalje ima komfornu tastaturu. Mi smo fino podesili tastere kako bismo im dali ergonomskih 1,5 mm hoda i dodirnu povratnu silu od 64 g, što ih čini pravim uživanjem za korišćenje. Kucanje na nekom prenosivom računaru nije nikad bilo ovoliko komforno.

  1.5 mm
  HOD TASTERA
  62 g
  POVRATNA SILA

  Smart magnetic hinge

  Posvetili smo neverovatno mnogo pažnje najbitnijoj konekciji između displeja T100HA i njegove tastature. Rezultat je pametna magnetna šarka koja nije samo jaka i pouzdana, već se i sastavlja precizno, bez muke, svaki put. Koristeći najsnažniji magnetni materijal na svetu po pažljivo dizajniranoj šemi, ova veza podržava teret i do 2 kg, a ipak je laka da se sastavi i rastavi bez muke.

  Magnetna
  ŠARKA