Нагороди
Відеоогляди
Я его реально могу рекомендовать, потому что неплохой роутер, а за свою цену так и вообще отлично - при его стоимости, возможностях и скоростях
Организация МЕШ-сети у АСУС настолько простая, что все работает в одно касание. И не обязательно покупать дорогую готовую меш-систему - вы можете собрать себе более простое и бюджетное решение для AiMesh из разных роутеров, которые собственно эту AiMesh поддерживают.
Ini adalah video pertama dari siri 3 video yang akan mengajar anda tentang rangkaian Wi-Fi. Dalam episod pertama siri ini, saya akan tunjukkan kepada anda mengapa anda perlu tukar router Wi-Fi yang diberikan oleh ISP anda dan saya juga akan tunjukkan beberapa demo agar anda lebih memahami tentang rangkaian Wi-Fi
Ini adalah video ketiga dari siri 3 video yang akan mengajar anda tentang rangkaian Wi-Fi. Dalam episod terakhir siri ini, saya akan terangkan kepada anda faktor dingding dan juga jarak terhadap kelajuan Wi-Fi anda. Saya akan tunjukkan perbezaan sebelum dan selepas menggunakan mesh Wi-Fi.
Ini adalah video kedua dari siri 3 video yang akan mengajar anda tentang rangkaian Wi-Fi. Dalam episod kedua siri ini, saya akan terangkan kepada anda tentang Mesh Backhaul. Saya akan lakukan beberapa testing untuk nak tunjukkan kepada anda perbezaan antara wireless mesh backhaul dan wired mesh backhaul.
Dalam sesi LIVE ini kita akan buat comprehensive testing bagi produk rangkaian enterprise terbaru keluaran ASUS iaitu ASUS ExpertWiFi EBM68 dan dalam waktu yang sama kita akan sama-sama bincangkan isu-isu rangkaian semasa yang menarik seperti masalah Internet, 5G, WiFi dll.
Огляди ЗМІ
Відгуки користувачів