[Chrome OS] Як змінити налаштування конфіденційності Chrome
Ви можете поліпшити свій досвід перегляду за допомогою налаштувань конфіденційності. Наприклад, коли ви відвідуєте веб-сторінку, Chrome може використовувати веб-службу для автоматичного завантаження сторінок на основі посилань сторінки.
Більшість цих налаштувань включені за замовчуванням, але ви можете вибрати, які з них ви хочете включити або відключити.
- Відкрийте браузер Chrome на комп'ютері.
У правому верхньому куті екрану натисніть на значок "Налагодження та управління Google Chrome"
Налаштування. - У розділі "Конфіденційність та безпека" виберіть налаштування, які хочете відключити.
- Щоб змінити дозвіл і параметри обробки даних для сайтів, перейдіть в Налаштування сайту.
- Виберіть Очистити історію, щоб видалити відомості про відвідані сайти або збережені паролі.
- Щоб змінити налаштування відстеження та управління файлами cookie, натисніть Файли cookie та інші дані із сайтів.
- Щоб налаштувати безпечний перегляд і захист, виберіть Безпека.
Нижче докладно описані налаштування конфіденційності.
- Дозволити попереднє завантаження сторінок для підвищення швидкості роботи браузера і пошуку. Для завантаження сторінок браузери використовують IP-адреси. Chrome може заздалегідь знаходити IP-адреси для всіх посилань на відкритій сторінці і завантажувати їх контент. Якщо ви увімкнете цю функцію, завантажені заздалегідь сайти і вбудований в них контент зможуть зберігати і зчитувати свої файли cookie на вашому комп'ютері, навіть якщо ви не будете переходити за посиланнями.
- Відправляти заборони на відстеження для вихідного трафіку. У трафік переглядів можна додати запит " не відслідковувати". Однак багато сайтів продовжать збирати дані про роботу в браузері, щоб забезпечувати ваш захист, пропонувати цікавий контент і рекомендації, показувати рекламу, а також формувати статистичні звіти.
- Дозволити сайтам перевіряти наявність збережених способів оплати. Якщо в Chrome є збережені способи оплати, браузер може пропонувати вам ці дані, щоб спростити заповнення форм. Детельніше...
- Безпечний перегляд. Якщо браузер виявить, що завантажується сайт потенційно небезпечний, на екрані з'явиться попередження. Chrome звіряє веб-сторінку зі списком відомих шкідливих сайтів, який збережений у вас на комп'ютері. Якщо сайт виявився у списку, браузер відправляє частину адреси підозрілої сторінки на сервер Google, щоб визначити, чи становить вона загрозу. Детальніше про Безпечний перегляд ...
- Допомогти зробити Інтернет безпечним для всіх. Chrome буде періодично відправляти деяку системну інформацію і контент сторінок в Google, щоб ми могли швидше розпізнавати потенційні загрози. Також ці дані будуть відправлятися кожен раз, коли ви переходите на підозрілий сайт.В результаті Chrome зможе краще блокувати скачування потенційно небезпечних файлів і виявляти шкідливе ПЗ.
- Повідомляти, якщо паролі були розкриті в результаті витоку даних. Ви можете побачити попередження в Chrome, якщо ваше ім'я користувача та пароль були розкриті в результаті витоку даних зі стороннього сайту або з стороннього додатка.
Вищевказана інформація взята з джерела, зазначеного нижче, і вказаний нижче джерело має переважну силу в разі виникнення будь-яких розбіжностей. Будь ласка, зв'яжіться з джерелом, зазначеним нижче, безпосередньо, якщо у вас виникли якісь запитання. Зверніть увагу, що ASUS не несе відповідальності за контент або послуги із зазначеного нижче джерела.
джерело:
Вышеуказанная информация взята из источника, указанного ниже, и указанный ниже источник имеет преимущественную силу в случае возникновения каких-либо расхождений. Пожалуйста, свяжитесь с источником, указанным ниже, напрямую, если у вас есть дополнительные вопросы. Обратите внимание, что ASUS не несет ответственности за контент или услуги из указанного ниже источника.
Источник: налаштування конфіденційності