ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeTop PC ET1610PT

  EeeTop PC ET1610PT

  Uw Alles-in-één PC

  · Intuïtieve en interactieve aanraakscherm PC
  · Een veelzijdige zakelijke machine die aan al uw computereisen voldoet
  · Volledige PC-functies in een slanke, compacte behuizing
  Product Image


  De Juiste Keus voor uw Bedrijf

  Ga elke dag op de juiste manier van start, met de ASUS EeeTop ET1610PT. Ervaar alle voordelen van een PC in een slank en stijlvol alles-in-één pakket. De ET1610PT vervangt uw desktop computer, start snel en efficiënt op en voorziet u van plug-&-play mogelijkheden. Het ruimtebesparende en gebruikersgerichte ontwerp van de ET1610PT ruimt uw bureaublad op door u te bevrijden van de kabelwarboel en garandeert zo dat u uw aandacht bij uw werk houdt in plaats van de rommel.

  Kom in Contact met de Beste Beschikbare Bedrijfsoplossing

  De ET1610PT is uitgerust met de nieuwe Intel Atom™ D410 processor en een 15,6” HD breedbeeldscherm. In combinatie met z’n gebruiksvriendelijke aanraakinterface levert de ET1610PT alle voordelen van een alles-in-één PC in een slanke en stijlvolle form factor. De ET1610PT kan een interactief contactpunt zijn voor uw klanten, met onmiddellijke toegang tot producten en diensten. De ET1610PT kan tevens dienst doen als informatiekiosk op luchthavens of in winkelcentra, door mensen zowel belangrijke informatie te bieden als interactieve plattegronden van het gebouw. De ET1610PT kan ook worden gebruikt als zelfbediening bestelsysteem in restaurants, waarbij gasten hun eten simpelweg bestellen door op de gerechten op het aanraakscherm te klikken. Ook kunnen ze worden beziggehouden met video’s terwijl ze wachten op hun bestellingen. Wat uw bedrijf ook nodig heeft, de EeeTop ET1610PT heeft alles in huis om u en uw klanten dichter bij elkaar te brengen.

  Overbrug de communicatiekloof met de EeeTop ET1610PT

  Dankzij 802.11n WiFi-ondersteuning laat de ET1610PT u profiteren van hogere surfsnelheden en doorvoer, en zorgt er zo voor dat u verbinding houdt met de bedrijfsomgeving. Z’n ingebouwde 0,3 megapixel webcam, microfoon en speaker laten u deelnemen aan vergadergesprekken via Skype. De ET1610PT garandeert dat u te allen tijde duidelijke en open communicatielijnen hebt met de mensen die er toe doen.

  Levert een HD Visuele Ervaring

  De EeeTop ET1610PT is ontworpen om u en uw klanten een HD visuele ervaring te leveren via z’n 15,6” high-definition 16:9 breedbeeldscherm. Speel video’s en films af om uw gasten te vermaken of lok kopers naar uw winkel met een elektronische demonstratie van uw producten in de etalage.