ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeBox PC EB1012U

  EeeBox PC EB1012U

  High-Definition Entertainment in een 1L-formaat PC

  · Het ideale Full HD (1080P) entertainment center voor uw woonkamer
  · Meerdere I/O-poorten voor connectiviteit, inclusief eSATA voor efficiënte, hoge-snelheid gegevensoverdracht
  · De energiezuinige EeeBox PC gebruikt 80% minder energie dan een standaard desktop
  · USB 3.0 ondersteuning
   Product Image

   Balans tussen Prestaties en Efficiency

   De EeeBox PC EB1012U is de perfecte oplossing voor uw dagelijkse benodigdheden voor werk en entertainment. Het geeft u een energiezuinig computerplatform voor taken zoals het bekijken van mediabestanden, surfen over het internet en andere applicaties.

   De EB1012U wordt aangedreven door de Intel® Atom™ 330 dual-core processor, die speciaal is gebouwd voor PC’s zoals de EB1012U. Vergezeld door de NVIDIA® Ion™ grafische processor, vergast de EB1012U u op indrukwekkende multimediaprestaties, met een laag stroomverbruik van slechts 40W.

   Geniet van Web-gebaseerd HD Multimedia Home Entertainment

   Laat u niet misleiden door z’n afmetingen, want de slanke afmetingen van de EeeBox PC EB1012U verbergen een high-definition home entertainment center.

   De EB1012U komt met HDMI-connectiviteit om u te voorzien van high-definition videoweergave; hij levert heldere en scherpe beelden op uw HDTV of LCD-monitor. Deze visuele sensatie wordt bovendien aangevuld door een audioconnector met S/PDIF 5.1-kanaals ondersteuning, die u een ongeëvenaarde audio-ervaring oplevert. .

   De begeleidende ASUS Total Media Center-applicatie is een alles-in-één programma dat u de verschillende bestanden in uw mediabibliotheek laat doorbladeren, organiseren en bekijken. Met ondersteuning van diverse video-indelingen, zoals MPEG, WMV en VC1.

   En alsof dat nog niet genoeg is, is de EB1012U voorzien van ASUS@Vibe—een online digitaal entertainment portal dat u toegang biedt tot uw favoriete muziek, video’s en Live TV content op het web.

   Online multimedia entertainment zag er nog nooit zo goed uit.

   Samen met z’n embedded luxe stereo speakers en uitgerust met SRS Premium Sound™ met virtuele 5.1 surround sound, dompelt hij u onder in een werkelijk buitengewone multimedia entertainmentervaring.

   USB3.0 Supersnelheid

   De nieuwe USB 3.0 is geschikt voor het bieden van een bandbreedte van circa 5Gbps oftewel ongeveer 10 keer de bandbreedte van het huidige USB 2.0. USB 3.0 is in staat om 2,1GB vanaf een 2,5-inch HDD over te brengen in 31 seconden, vergeleken met de 1 minuut en 9 seconden van USB 2.0 onder exact dezelfde omstandigheden*. Dit maakt snellere overdracht van high-definition data mogelijk zoals films en video’s, alsmede diverse andere grote bestandsformaten. Laadt tevens USB-oplaadbare apparaten op met 900mA, sneller dan de 500mA van het huidige USB 2.0. Ten slotte helpt USB 3.0 de batterijduur te verlengen, door activiteiten tijdelijk op te schorten wanneer het toestel inactief is.

   Comfortabele Connectiviteit

   De EeeBox PC EB1012U is ontworpen voor gemakkelijke connectiviteit, en is ruim voorzien van I/O-poorten om plaats te bieden aan een flink assortiment apparaten.

   Naast USB (x6), VGA, HDMI, Ethernet en audio-out poorten, heeft de EB1012U tevens een eSATA-poort die u laat profiteren van hoge-snelheid gegevensoverdracht van externe opslagapparatuur. eSATA zet gegevens over op meer dan het dubbele van de maximale gegevensoverdrachtsnelheden die thans worden geboden aan USB 2.0- en FireWire-gebruikers.

   Voor transparante netwerken en connectiviteit, is de EB1012U uitgerust met WLAN 802.11n. Dit geeft u hogere surfsnelheden en hogere doorvoer vergeleken met andere draadloze standaarden. Z’n bredere dekkingsbereik garandeert betere enkelvoudige transmissie en ontvangst.