Vind de ExpertCenter desktop die bij uw bedrijf past

ExpertCenter Premium pc's leveren serieuze zakelijke paardenkrachten, met Intel® vPro® ondersteuning voor de beste beheermogelijkheden en beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau.

ExpertCenter desktopaccessoires

ASUS W5000 Wireless Keyboard and Mouse Set
ASUS W5000 Wireless Keyboard and Mouse Set
ASUS W5000 Wireless Keyboard and Mouse Set
0.0 out of 5 stars.


Slank en duurzaam draadloos toetsenbord en muis voor dagelijks gebruik
BE279QSK
BE279QSK
BE279QSK
0.0 out of 5 stars.


ASUS BE279QSK Video Conferencing Monitor - 27”, Full HD, IPS, Randloos, Full HD webcam, Microfoonarray, Stereo luidsprekers, In hoogte verstelbaar, Ergonomisch ontwerp, HDMI, Eye Care, Low Blue Light, Flicker Free, Wandmonteerbaar
1. Kenmerken variëren per model en specificatie. Verkrijgbaarheid varieert per land en regio.
2. ASUS heeft sinds 2017 het grootste marktaandeel in moederborden, waarbij DigiTimes meldde dat de Taiwanese pc-componentengigant 45% van de moederbordenmarkt in handen heeft.
3. Het testregime omvat de eisen van zowel standaarden op militair niveau als ASUS-kwaliteitstesten, en varieert afhankelijk van het apparaat. MIL-STD-810 testen worden alleen uitgevoerd op geselecteerde ASUS-producten. Deze testen tonen niet aan dat het product geschikt is voor militair gebruik, noch dat het voldoet aan de contractuele vereisten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Evenzo mogen de testresultaten niet worden beschouwd als een indicatie of garantie van toekomstige prestaties onder de gespecificeerde testomstandigheden. Schade die optreedt onder deze testomstandigheden - of elke poging om ze te repliceren - zou worden beschouwd als onopzettelijk, en zou niet worden gedekt door de standaard ASUS-garantie. Aanvullende dekking is beschikbaar via ASUS Premium Care.
4. Intel vPro is alleen optioneel op geselecteerde modellen. Verkrijgbaarheid varieert per land en regio.
5. ASUS Control Center is optioneel en de beschikbaarheid ervan varieert per land. Informeer bij de lokale ASUS-wederverkoper naar de details.
6. Certificeringen kunnen variëren per model en land.