ROG STRIX-GTX1080-O8G-GAMING

  ROG STRIX-GTX1080-O8G-GAMING

  ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 outshines the competition

  • 1936MHz engine kloksnelheid voor uitmuntende prestaties en een dito gaming-ervaring.
  • DirectCU III met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren levert 30% koelere en 3x zo stille prestaties.
  • ASUS FanConnect beschikt over 4-pins GPU-gecontroleerde aansluitingen, verbonden met systeemventilatoren voor optimale thermische prestaties.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II; levert hoogwaardige kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid.
  • Aura RGB-verlichting om uitdrukking te geven aan je persoonlijke gaming-stijl.
  • VR-vriendelijke HDMI-poorten voor meeslepende virtual reality-ervaringen.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster biedt intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
  • NVIDIA ANSEL voor een revolutionaire nieuwe manier om in-game screenshots te maken.
  • NVIDIA GameWorks™ zorgt voor een interactieve en filmische ervaring, naast ongelooflijk vloeiende gameplay.
  Product Image
  MAAK HET VERSCHIL
  MET DE CONCURRENTIE

  ROG Strix GeForce® GTX 1080 gaming-videokaarten zitten boordevol exclusieve ASUS-technologieën, waaronder DirectCU III-technologie met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren voor 30% koelere en 3x zo stille prestaties. Ook hebben ze de industrieprimeur van Auto-Extreme technologie, voor hoogwaardige kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid. Aura RGB-verlichting zorgt voor een gepersonaliseerd gaming-systeem, terwijl de VR-vriendelijke HDMI-poorten gamers gemakkelijk laten genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen. De ROG Strix GeForce® GTX 1080 heeft ook GPU Tweak II met XSplit Gamecaster, voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.

  VERBETERDE PRESTATIES
  Ashes of The Singularity™
  Resolutie: 2560 x 1440
  Instelling: Waanzinnig

  HITMAN™
  Resolutie: 3840 x 2160
  Instelling: Ultra

  SPEEL KOEL
  EN SPEEL STIL
  DirectCU III-technologie
  met Direct-GPU contact heatpipes
  30% koelere en 3x zo stille prestaties
  Exclusieve DirectCU III koelingtechnologie is voorzien van direct-GPU contact heatpipes die meer warmte wegvoeren van de GPU en beter presteren dan referentie-ontwerpen, met tot 30% koelere gaming-prestaties.
  * Afbeelding alleen ter illustratie. Daadwerkelijk ontwerp kan afwijken.
  Gepatenteerde Triple
  Wing-Blade 0dB ventilatoren
  Max. luchtstroom met 105% hogere luchtdruk
  DirectCU III beschikt over drievoudige 0dB ventilatoren met een gepatenteerd wing-blade ontwerp dat maximale luchtstroom levert en een verbeterde 105% statische druk over het koellichaam, met 3x stillere werking dan referentiekaarten. De 0dB ventilatoren laten gebruikers ook in complete stilte genieten van games en maken DirectCU III de koelste en stilste videokaart die verkrijgbaar is.
  GPU-gecontroleerde
  ventilatoraansluitingen
  ASUS FanConnect
  30% koelere en 3x zo stille prestaties
  Tijdens het gamen lopen de GPU-temperaturen vaak hoger op dan de CPU-temperaturen. Behuizingsventilatoren refereren echter meestal alleen naar CPU-temperaturen, wat resulteert in inefficiënte koeling van het systeem. Voor optimale thermische prestaties zijn ROG Strix-videokaarten voorzien van twee 4-pins GPU-gecontroleerde aansluitingen voor een verbinding naar systeemventilatoren, voor gerichte koeling.
  * Afbeelding alleen ter referentie. Daadwerkelijke pc-layout kan afwijken.
  HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN
  HOOGSTE BETROUWBAARHEID
  Auto-Extreme technologie
  Industrieprimeur met 100% geautomatiseerd productieproces
  Alle ASUS-videokaarten worden nu geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces dat hoogwaardige materialen gebruikt om tot een nieuwe kwaliteitsstandaard te komen. Auto-Extreme technologie waarborgt consistente videokaartkwaliteit, verbeterde prestaties en een langere levensduur. Dit nieuwe productieproces is bovendien milieuvriendelijk, gebruikt niet langer agressieve chemicaliën en vermindert het energieverbruik met 50%.
  100% automatisering
  Verwijder menselijk falen tijdens de productie
  Verstevig component
  overklokstabiliteit
  Geavanceerde en strenge
  kwaliteitscontrole
  Geavanceerde componenten ontwerpinnovatie
  Gladde printplaat zonder scherpe hobbels
  Soldeerloze productie
  8+2 fasen Super Alloy Power II
  Verbeterde duurzaamheid en efficiency
  ASUS-technici hebben hoogwaardige lichtmetalen componenten geïntegreerd in hun videokaartontwerpen, om de algehele betrouwbaarheid te versterken. Super Alloy Power II-componenten verbeteren de efficiëntie enorm, verminderen stroomuitval en bereiken thermische waarden die ongeveer 50% koeler zijn dan bij voorgaande ontwerpen.
  GEPERSONALISEERDE GAMING-STIJL
  Aura RGB-verlichting
  Waar stijl en prestaties samenkomen
  Met Aura RGB-verlichting op zowel de zijpanelen als de achterplaat, kunnen ROG Strix-videokaarten miljoenen kleuren weergeven plus zes verschillende effecten, voor een gepersonaliseerd gaming-systeem.
  Ervaar Aura
  kleuren en helderheid
  Ervaar Aura-verlichtingseffecten
  Statisch
  Altijd aan
  Ademend
  In/uit faden
  Strobe
  Knippert aan & uit
  Kleurencyclus
  Vervagende kleuren van de regenboog
  Muziekeffect
  Pulseert op de maat van de muziek
  GPU-temperatuur
  Kleur verandert mee met GPU-belasting
  BEREID JE VOOR OP DE ULTIEME GAMING-ERVARING
  VR-vriendelijke HDMI-poorten
  Geniet van een meeslepende Virtual Reality-ervaring
  ROG Strix-videokaarten hebben twee HDMI-poorten voor het gelijktijdig aansluiten van een VR-apparaat en scherm, zodat gebruikers op elk moment kunnen genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen, zonder kabels te hoeven verwisselen.
  Voer de pc op met
  ASUS Beyond VR gereed.
  Geniet van perfecte en complete gameplay
  De beste combo voor uiterst vloeiende gaming
  NVIDIA G-SYNC™ synchroniseert de verversingsfrequentie van de ROG SWIFT gaming-monitor met de GPU in GeForce® GTX-aangedreven pc's. Dit maakt een eind aan scherm tearingeffecten en minimaliseert weergavehaperingen en inputvertraging. Met ROG Strix gaming -videokaarten en ROG Swift gaming-monitoren verschijnen scènes direct, zien objecten er scherper uit en is de gameplay super vloeiend. Dit geeft gamers een verbluffende visuele ervaring en een grote voorsprong op de concurrentie.
  Lees meer informatie over ASUS gaming-monitoren hier.
  SPEEL JE EIGEN SPEL
  GPU Tweak II met XSplit Gamecaster
  Naar hartenlust tweaken
  Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de systeemprestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen.
  Gaming Booster
  Prestatieverbetering met 1 klik
  Visuele effecten:
  Verhoog de prestaties door visuele effecten van Windows uit te schakelen.
  Systeem services:
  Schakel automatisch of handmatig Windows-services of -processen uit.
  Geheugendefragmentatie:
  Systeemgeheugen herindelen en vrij maken zonder processen te hoeven sluiten.
  XSplit Gamecaster
  Direct streamen van gameplay
  Een meegeleverde 1-jarige XSplit Gamecaster premie licentie* - ter waarde van $99 - laat gebruikers eenvoudig gameplay streamen of opnemen via een handige, in-game overlay. De overlay toont ook de GPU-kloksnelheid, temperatuur en VRM-gebruik, en heeft GPU Tweak II-regelingen, zodat gamers een game-profiel kunnen kiezen en de prestaties met slechts één klik kunnen verbeteren.
  Meer info hier.
  Het ultieme gaming-platform
  NVIDIA's nieuwe paradepaardje, de GeForce® GTX 1080, is de meest geavanceerde gaming-GPU op de planeet. Aangedreven door de nieuwe NVIDIA Pascal™ architectuur, levert de GeForce GTX 1080 verbluffende prestaties, innovatieve nieuwe speltechnologieën en meeslepende, volgende-generatie VR.
  Prestaties
  Het GeForce GTX 1080 vlaggenschip is een enorme sprong voorwaarts qua prestaties en energie-efficiëntie. Het is gebouwd met behulp van ultra-snelle FinFET en hoge bandbreedte GDDR5X-technologieën, en ondersteunt DirectX 12-functies voor de snelste, meest vloeiende, meest energie-efficiënte gaming-ervaringen.
  Volgende-generatie gaming-technologieën - NVIDIA Pascal
  De GeForce GTX 1080 gebruikt de power van Pascal om te voldoen aan de eisen van de nieuwste schermen, waaronder VR, ultra-hoge-resolutie en meervoudige monitoren. Het is uitgerust met NVIDIA GameWorks™ technologieën, voor vloeiende gameplay en filmische ervaringen, naast revolutionaire 360-graden beeldvastlegging, zelfs in VR.
  VR-geschikt
  Ontdek volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play compatibiliteit met toonaangevende headsets - aangedreven door NVIDIA VRWorks™ technologieën. VR audio, fysica en ergonomie laten gebruikers elk moment horen en voelen.
  ROG Strix is ​​de nieuwste rekruut van de Republic of Gamers. Als onderdeel van een reeks gespecialiseerde gaming-uitrustingen, ontworpen voor de rebel in ieder van ons, is Strix exemplarisch voor ROG's hoogwaardige prestaties, innovatieve technologie en toonaangevende kwaliteit, maar met zijn eigen zelfverzekerde en dynamische houding. Met gedurfde ontwerpen en heldere kleuren beschikt deze spannende nieuwe serie over het felle individualisme dat elke game-ervaring voorziet van opwindende nieuwe energie. ROG Strix geeft spelers de noodzakelijke snelheid en behendigheid om hun game te domineren. Een nieuwe, krachtige generatie is gearriveerd. Word lid van de Republic en ervaar de power van ROG Strix.