RX560-O4G

  RX560-O4G

  ASUS Radeon RX 560 videokaart voor koele en efficiënte eSports-gaming

  • Ontwerp met dubbele ventilator zorgt voor 2x zo grote luchtstroom en 3x zo stille prestaties
  • IP5X-gecertificeerde ventilatoren zijn stofbestendig, voor langere levensduur van de ventilator.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
   Product Image

   Optimale prestaties

   De ASUS Radeon RX 560 is uitgerust met een dubbel ventilatorontwerp, voor een 2x zo grote luchtstroom en 3x zo stille prestaties. De ventilatoren zijn IP5X stofbestendig, voor verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur. Daarnaast zorgt exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.

   Belangrijkste I/O-poorten

   1 x Native DVI-D
   1 x Native HDMI
   1 x Native DisplayPort

   Dubbele ventilatorkoeling

   2x zo grote luchtstroom, 3x zo stil.

   Dubbele geoptimaliseerde ventilatoren, zorgvuldig geselecteerd door technici, zorgen voor een 2x zo grote luchtstroom met behoud van 3x zo stille prestaties en combineren verbeterde koeling met een meer aangename gaming- en computeromgeving.

   Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II

   Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

   ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.

   *deze foto is slechts ter demonstratie

   IP5X-gecertificeerde stofbestendigheid

   Langere levensduur ventilator

   Het ASUS ventilatorontwerp is gecertificeerd volgens de International Protection Marking (IP code) als IP5X stofbestendig, voor verbeterde betrouwbaarheid en optimale ventilatorprestaties, zelfs onder zware omstandigheden.

   GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

   Naar hartenlust tweaken

   Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de grafische prestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen. Eenvoudig streamen of opnemen van gameplay via XSplit Gamecaster, direct via een handige, in-game overlay.
   Meer info hier.

   XSplit Gamecaster: streamen en direct opnemen van gameplay

   XSplit Gamecaster kan nu ook worden gestart om de in-game overlay tevoorschijn te brengen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream-ervaring te verbeteren.
   Meer over XSplit Gamecaster

   Aangedreven door AMD Radeon™ RX 560

   AMD Eyefinity-technologie

   Breid het beeld uit over maximaal 4 schermen en ga volledig op in gameplay en entertainment.

   AMD CrossFireX Technologie

   Verdubbel de voor gaming beschikbare grafische capaciteit met AMD CrossFire-technologie, zonder addertjes onder het gras.

   AMD FreeSync-technologie

   Maakt een einde aan schokkerige gameplay en gebroken frames met vloeiende prestaties zonder artefacten, op vrijwel elke frame rate.

   PCI Express 3.0

   Levert tweemaal zoveel bandbreedte per lane als PCIe 2.0, voor snellere GPU–CPU communicatie.

   Microsoft DirectX® 12

   Tilt gaming op de pc naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaalt eersteklas prestaties.