STRIX CLAW

  STRIX CLAW

  Rechtshandige ergonomische optische gaming-muis, gemaakt voor first-person shooter gamers

  • 5.000 DPI hoge-precisie, op gaming afgestemde optische sensor
  • Echte 1:1 tracking en werking zonder angle snap
  • Directe DPI-schakelaars met vier DPI-stadia en extra DPI-koppeling
  • Drie onafhankelijk programmeerbare knoppen
  • Rechtshandige ergonomie
  • Japans-fabrikaat Omron D2F-01F schakelaars
  • Schuine gevlochten glasvezelkabel
  • Software en plug & play hardwaremodi
  Product Image
  ALLES ONDER
  CONTROLE

  Strix Claw is de ultieme gaming-muis voor first-person shooters, gemaakt voor degenen die ongeëvenaarde precisie, comfort en concurrentievoordeel eisen. Rechtshandige ergonomie, Japans-fabrikaat Omron-schakelaars, gamingkwaliteit 5.000 DPI optische sensor, beweging zonder angle snap en flexibele DPI-controle zorgen ervoor dat alle bewegingen nauwkeurig worden gevolgd en direct gereflecteerd.

  GAME MET
  ABSOLUTE PRECISIE
  5.000 DPI hoge precisie, gamingkwaliteit optische sensor

  's Werelds beste gamers weten dat optische sensoren grotere nauwkeurigheid en vlottere bewegingen bieden dan veel laser-equivalenten. De Pixart PMW3310 gamingkwaliteit optische sensor van de Strix Claw biedt tracking tot maximaal 5.000 DPI, op snelheden tot maximaal 3,32 meter per seconde (130 inch/sec). De nauwkeurigheid is instelbaar in stappen van 50 DPI, dus configureer de tracking van de Strix Claw precies op jouw favoriete manier!

  Echte 1:1 tracking en werking zonder angle snap

  Veel muizen passen 'angle snapping' toe voor rechtere bewegingen - maar dat levert veel ergernis op wanneer gamers pixel-perfect proberen te mikken om hun vijanden uit te schakelen! De PMW3310 optische sensor van de Strix Claw zorgt voor bewegingen zonder angle snapping, zodat je profiteert van de vrijheid om met echte 1:1 tracking te positioneren en te mikken!

  SPEEL FLEXIBEL.
  BESTUUR TACTISCH.
  Directe DPI-schakelaars met vier DPI-stadia en extra DPI-koppeling

  De DPI-schakelaars van de Strix Claw schakelen direct tussen de hoogste sensorresolutie voor de snelste beweging en lagere resoluties, zodat je profiteert van maatwerk precisie. Er is zelfs een DPI koppelingsknop voor serieuze sluipschutters - druk hier gewoon op om de DPI direct te verlagen, voor uiterst nauwkeurig richten!

  Directe DPI-schakelaars met vier DPI-stadia en extra DPI-koppeling

  De DPI-schakelaars van de Strix Claw schakelen direct tussen de hoogste sensorresolutie voor de snelste beweging en lagere resoluties, zodat je profiteert van maatwerk precisie. Er is zelfs een DPI koppelingsknop voor serieuze sluipschutters - druk hier gewoon op om de DPI direct te verlagen, voor uiterst nauwkeurig richten!

  ERGONOMIE
  VOOR COMFORT
  EN CONTROLE
  Rechtshandige ergonomie

  De Strix Claw is vervaardigd met rechtshandige ergonomie voor alle gripstijlen - en is vooral geweldig voor de vinger- en klauwstijl grepen die het beste werken in first-person shooters. De gestroomlijnde vorm zorgt voor uitzonderlijk comfort en een goede grip, zodat je snel, precies en met het volste vertrouwen kunt bewegen!

  Japans-fabrikaat Omron D2F-01F schakelaars

  We hebben de Strix Claw ontworpen met hoogwaardige Japans-fabrikaat Omron D2F-01F schakelaars, zodat je langer comfortabel kunt doorspelen. Het ontwerp biedt meer speling dan veel andere schakelaars, voor meer soepele klikacties en betere respons. Eén druk en de klik is geregistreerd - dus geen gespannen spieren en tintelende vingers meer!

  Schuin geplaatste gevlochten vezelkabel

  Zeg vaarwel tegen die irritante, je in je bewegingen hinderende kabelwarboel en geniet van onbelemmerde muisvegen, dankzij de schuin geplaatste gevlochten vezelkabel van de Strix Claw!
  [close-up van schuine kabel]

  Speel overal
  Software en plug & play hardwaremodi

  De Strix Claw wordt geleverd met de intuïtieve Strix softwaresuite, voor eenvoudige installatie en geavanceerde personalisatie. Als je altijd onderweg bent, zorgen de plug & play hardware en het ingebouwde 64KB geheugen van de Strix Claw voor probleemloze aansluiting, zodat je overal door kunt gamen zonder installatiegedoe!

  STRIX

  Ontketen je gaminginstinct

  Ontleend aan het oude Romeinse en Griekse woord voor uil, staat Strix voor het scherpste gehoor en het scherpste gezichtsvermogen. Strix betekent je omgeving voelen, zodat je zelfs op de kleinste gedetecteerde beweging kunt reageren. Strix betekent overleven op je scherpste instincten. Strix zit in je bloed, net als bij ons.