Deals
Support
Sorteren & Filteren
Alle series
Alle series
ProArt Studiobook
ProArt Studiobook
Creator laptop
Zenbook
Zenbook
Premium laptop
ROG Zephyrus
ROG Zephyrus
Republic of Gamers
ASUS raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven.
Sorteren & Filteren
Alles wissen
Per Categorie
Meer
Per Serie
Meer
Beschikbaarheid
Meer
Besturingssysteem
Meer
Scherm
Meer
Resolutie
Meer
Touchscreen
Meer
Processor
Meer
Werkgeheugen
Meer
Grafische kaart
Meer
Opslag
Meer
I/O poorten
Meer
Annuleer
Toepassen
Terug naar filter

ProArt Studiobook

De laptops uit de ProArt Studiobook-serie zijn machtige krachtpatsers die ideeën tot leven brengen. Ze zijn voorzien van NVIDIA® Quadro GPU's en slim-bezel NanoEdge beeldschermen voor meeslepende visuals. De combinatie van geavanceerde graphics en draagbaarheid maakt ze tot de beste laptops voor creatieve professionals.

Bekijk alle ProArt Studiobook

Zenbook

De elegante Zenbook op professioneel niveau is de beste laptop die de allerbeste technologie, krachtige prestaties, snelle graphics en meeslepende schermen combineert om uw creatieve kracht te ontketenen.

Bekijk alle Zenbook

Zenbook Pro

Zenbook Pro
Beginnend bij
De VivoBook Pro biedt de beste prestaties in zijn klasse. Met nauwkeurige en levendige beelden en intelligente koeling met dubbele ventilator, waardoor het de beste laptop is om de meest grafisch-intensieve taken met gemak aan te pakken.

ROG Zephyrus

Een gaming-community die is uitgegroeid om iedereen te omvatten, van esporters tot all-star streamers, vraagt om apparaten met echt bereik. ROG creëert hoogwaardige gaming-laptops die alle gamers in staat stellen om hun creativiteit volledig te uiten als artiesten, streamers en makers van elke soort.

Bekijk alle ROG Zephyrus
Laptops
Voor makers