VG278Q

  VG278Q

  ASUS VG278Q Gaming Monitor - 27inch, Full HD, 1ms, 144Hz, Adaptive-Sync

  • 27” Full HD gaming-monitor met een ultrasnelle 144Hz vernieuwingsfrequentie en Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie om een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates
  • 1ms responstijd voor vloeiende gameplay, en ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie om ghosting en bewegingsonscherpte verder te verminderen
  • GameFast Input-technologie minimaliseert inputvertraging en biedt veel snellere bewegingsweergave van eindapparaten naar de monitor
  • ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets voor in-game verbeteringen en GameVisual voor geoptimaliseerde beelden
  • TÜV Rheinland-gecertificeerd voor Flicker-Free en Low Blue Light-technologie, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
   Product Image
   Ontworpen voor intense, snelle games, is de ASUS VG278Q een 27" Full HD gaming-scherm met een uiterst lage reactietijd van 1ms en razendsnelle 144Hz vernieuwingsfrequentie, voor supervloeiende gameplay. De VG278Q is voorzien van Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie om af te rekenen met scherm tearing en schokkerige frame rates

   Op gamers gerichte functies zoals ASUS GamePlus verbetert de
   in-game ervaring, terwijl GameVisual verschillende voorgeprogrammeerde weergavemodi biedt voor het optimaliseren van beelden voor verschillende soorten games.
   Snelheid, snelheid en nog meer snelheid

   Razendsnelle 1ms responstijd met
   ASUS Extreme Low Motion Blur

   De ASUS VG278Q is de snelste in zijn klasse en beschikt over een 1ms reactietijd, om af te rekenen met smearing en bewegingsonscherpte. Dit laat gebruikers direct reageren op wat er op het scherm te zien is, vooral in snelle games – ga door bochten als een professionele coureur of ga als een doorgewinterde pro voor dat headshot.
   Ook is er de ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie om objecten in beweging er nog scherper uit te laten zien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.
   • Conventionele monitor
    toont vegen en bewegingsonscherpte tijdens snelle bewegingen

   • Snelle 1ms responstijd met
    ASUS ELMB-technologie

    toont vloeiende graphics tijdens snelle bewegingen

   Ongelooflijke 144Hz vernieuwingsfrequentie

   Dankzij een verbazingwekkende 144Hz vernieuwingsfrequentie vormen snel bewegende beelden geen probleem voor de VG278Q. Er is geen frustrerende vertraging, zodat gamers de overhand krijgen in first person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels.

   Adaptive-Sync technologie voor vloeiende gameplay

   De VG278Q is voorzien van Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie - dit rekent af met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay.

   GameFast Input-technologie - omdat milliseconden tellen

   Inputvertraging op een LCD-monitor is meestal veel lager dan op een tv, en de ASUS VG278Q beschikt over GameFast Input-technologie om inputvertraging verder te minimaliseren. Deze technologie zorgt voor veel snellere bewegingsweergave, zodat u de in-game actie altijd kunt bijhouden volgens de precieze timing die nodig is om zo snel als nodig te reageren.
   • HDTV
    De opdracht verschijnt vertraagd op het scherm en het doelwit wordt gemist.

   • VG278Q gaming-monitor
    De opdracht verschijnt direct op het scherm en het doelwit wordt precies op tijd geraakt.

   Ontdek waarom een gaming-monitor beter is dan een tv.

   Op gamers gerichte eigenschappen
   ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
   De ASUS VG278Q is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets die gamers helpt om meer uit hun spel te halen.
   Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

   Een vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat gamers altijd het vizier kunnen selecteren dat het beste past bij de op dat moment gespeelde game.

   Een on-screen timer, die kan worden gepositioneerd aan de linkerkant van het scherm, houdt de verstreken speeltijd bij.

   Het activeren van de schermuitlijnfunctie biedt gebruikers drie afstemmingslijnen op alle vier de hoeken van de monitor, om het giswerk te halen uit opstellingen met meerdere schermen, zodat elke monitor perfect is opgelijnd.

   De FPS-teller geeft aan hoe soepel het spel loopt.

   ASUS-exclusieve GameVisual-technologie

   ASUS GameVisual-technologie heeft zeven vooraf ingestelde weergavemodi om de beelden te optimaliseren voor verschillende soorten content. Deze unieke functie is gemakkelijk te bereiken via een sneltoets of het On Screen Display (OSD) instellingenmenu.
   Rijk aan aansluitmogelijkheden, smal bezelontwerp
   De ASUS VG278Q heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2 en HDMI (v1.4) poorten, voor aansluiting op een breed scala van multimedia-apparaten. Het heeft een supersmalle 1cm bezel, ideaal voor een panoramische gaming-opstelling om helemaal in op te gaan.
   Rijk aan aansluitmogelijkheden, smal bezelontwerp
   Een slim kabelbeheer ontwerpelement op de voet van de VG278Q helpt kabels te organiseren en weg te werken, zodat de gamingomgeving opgeruimd blijft.
   Ontworpen voor gaming-marathons
   Flicker-Free technologie
   Flicker-Free technologie vermindert flikkeringen, voor een comfortabele gaming-ervaring. Dit minimaliseert vermoeide ogen en andere mogelijk schadelijke effecten tijdens langdurige gaming-sessies.
   Ultra-Low Blue Light-technologie
   ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid blauw licht. Open en selecteer eenvoudig vier verschillende filterinstellingen via het OSD-menu op het scherm of de DisplayWidget gebruikersinterface om degene te vinden die het beste aansluit bij de uit te voeren taak.
   Low Blue Light-niveau
   De VG278Q gaming-monitor heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
   Ergonomisch ontworpen en geschikt voor wandmontage
   De ASUS VG278Q is speciaal ontworpen voor marathon gaming-sessies. De ergonomisch ontworpen voet laat gebruikers de tilt, swivel, pivot en de hoogte van de monitor aanpassen, zodat altijd de ideale kijkpositie wordt gevonden. Het biedt ook VESA-wandmontage om te passen in elke beperkte ruimte.

   Hoogteaanpassing (0~130mm)

   Draaien (+90°~-90°)

   Pivot +90°~-90°
   (met klok mee en tegen klok in)

   Kantelen (+33° ~ -5°)

   • Snelheid, snelheid en nog meer snelheid
   • Op gamers gerichte eigenschappen
   • Ontworpen voor gaming-marathons