Deals
Support

PRIME B450M-A II

AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX-moederbord met M.2-ondersteuning, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6Gbps, 1Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A, BIOS FlashBack™ en ondersteuning Aura Sync RGB-verlichting
 • Uitgebreide koeling: VRM-koellichaam, PCH-koellichaam en Fan Xpert 2+
 • Ultrasnelle connectiviteit: M.2-ondersteuning, 1Gb Ethernet en USB 3.2 Gen 2 Type-A
 • 5X Protection III: meerdere hardwarematige veiligheidsmaatregelen voor allround systeembescherming
 • Aura Sync RGB-verlichting: on-board connector voor RGB LED-strips, gemakkelijk te synchroniseren met een almaar groeiend portfolio van Aura Sync-geschikte hardware.
Win11
OP product mainImage
TUF H370 Plus Gaming TUF H370 Plus Gaming
 • BIOS FlashBack™
  knop

 • D-Sub

 • DVI-D

 • HDMI

 • PS/2

 • 2 x USB 3.2 Gen 1

 • 2 x USB 3.2 Gen 2

 • Realtek LAN

 • 2 x USB 3.2 Gen 1

 • 3 x Audio-aansluiting

 • PCIe 3.0 x16
  ● ASUS SafeSlot Core

 • Audiofuncties
  ● LED-verlicht ontwerp
  ● Audio-afscherming
  ● Hoogwaardige Japanse
     audiocondensatoren
  ● Speciale audio
     PCB-lagen

 • RGB-aansluiting

 • DIGI+ VRM & EPU

 • DDR4-ondersteuning

 • AMD AM4 Socket

 • 32Gb/s M.2 ondersteuning
  PCIe 3.0 x4 & SATA-modus

 • 2 x SATA 6Gb/s

 • AMD B450-chipset

 • 4 x SATA 6Gb/s

 • 2 x front USB 3.2 Gen 1

 • 4 x front USB 2.0

ASUS Prime B450M II-serie moederborden bieden de solide basis die nodig is voor uw eerste build, plus de flexibiliteit om mee te groeien met uw ambities. We hebben al het goede uit de nieuwste AMD Ryzen™-processors versmolten met essentiële ASUS-ontwerpen en -technieken, zodat u profiteert van marktleidende technologieën - waaronder geautomatiseerde systeem-tuning, uitgebreide koelingregelaars en meeslepende on-board audio. Wanneer u bouwt met een ASUS Prime B450M II-serie moederbord, bouwt u slim, eenvoudig en betaalbaar.

Tune It Your Way

Uitgebreide regelaars staan aan de basis van de ASUS Prime-serie. Het Prime B450M II-moederbord bevat flexibele tools om elk aspect van uw systeem te tunen, zodat u de prestatie-instellingen perfect kunt afstemmen op de manier waarop u werkt - waardoor uw productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Allround energie-efficiëntie

Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteert u van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen via de Away-modus (Afwezigheidsmodus).

Flexibele koelingregelaars

Fan Xpert 2+ software biedt uitgebreide controle over de systeemventilatoren. De Auto-Tuning Mode configureert alle parameters op intelligente wijze met één klik. Ook is er een Extreme Quiet (extreem stille) modus, die de snelheden van de behuizingsventilatoren tot onder het standaard minimum verlaagt, zodat uw systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken. Ventilatoren kunnen ook via het UEFI BIOS worden aangestuurd.

Nauwkeurige digitale stroomregeling

De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) zorgt voor real-time controle over het spanningsverval, door automatisch te schakelen tussen frequentie- en vermogensefficiëntie-instellingen. Het stelt u ook in staat om uw CPU te fine-tunen voor ultieme stabiliteit en prestaties.

*Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatie- en galerijpagina's voor de volledige details.

Terug naar Tune It Your Way

UEFI BIOS

Het gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat u nodig hebt voor het configureren, tweaken en afstellen van uw systeem. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakers

Een intuïtieve, via het UEFI aangeboden Advanced-modus geeft u volledige controle. Een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om opties te vinden, en diverse geavanceerde functies maken het mogelijk om op intelligente wijze genuanceerde aanpassingen aan te brengen, zodat u de prestaties op de gewenste manier kunt afstellen.

Zoekfunctie
Vind snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling.

ASUS Gebruikersprofiel
Zet configuratie-instellingen over tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

Snelle en gemakkelijke configuratie

De EZ-modus geeft vitale instellingen en statistieken weer en biedt ook geleide wizards, slepen-en-neerzetten-functionaliteit en één-klik toepassing van belangrijke instellingen - dit alles om u te helpen uw installatie in een mum van tijd aan de praat te krijgen.

Intuïtieve grafische ventilatorregeling
Fijnafstemming van individuele ventilatorinstellingen, simpelweg door met de muis een curve te verslepen.

EZ XMP
Verbeter DRAM-prestaties met één klik.

Aura Aan/Uit modus (Stealth)
Zet de Aura RGB-verlichting of elke on-board LED eenvoudig aan of uit, voor een meer ingetogen esthetisch accent.

Terug naar Tune It Your Way

Cool to the Core

De Prime B450M II-serie is ontworpen met meerdere on-board koellichamen en een reeks hybride ventilatorheaders om ervoor te zorgen dat uw installatie koel en stabiel blijft onder intense werklasten.

VRM-koellichaam en thermische pads

Een VRM-koellichaam met daaronder een thermische pad verbetert de warmteoverdracht vanaf de MOSFET's, voor betere koelprestaties.

VRM-koellichaam en thermische pads

Twee massieve VRM-koellichamen en hoogwaardige thermische pads verbeteren de warmteoverdracht van de MOSFET's en smoorspoelen, voor betere koelprestaties. Een meegeleverde ventilatorhouder zorgt voor extra koelopties.

Stack Cool 3+

56-grams koperlagen voeren warmte weg van kritische componenten, wat de temperaturen verlaagt met tot wel 20°C.

Terug naar Cool to the Core

Koeler ontwerp

De PRIME B450M-A II is ontworpen met een reeks hybride ventilatorheaders en is voorzien van uitgebreide koelingregelaars die kunnen worden geconfigureerd via de Fan Xpert 2+ software of via het UEFI BIOS, zodat uw installatie koel en stabiel blijft onder intense werklasten.

 • Meerdere temperatuurbronnen
 • Slimme bescherming
 • 4-pins PWM/DC-ventilator
 • elke aansluiting kan speciale thermische sensoren bewaken en erop reageren.

 • Een speciaal geïntegreerd circuit beschermt de ventilatorheaders, inclusief bescherming tegen kortsluiting en overmatige temperaturen.

 • Elke on-board CHA FAN-header ondersteunt PWM en DC-modus.

Terug naar Cool to the Core

Build on a Solid Foundation

Een Prime B450M II-moederbord biedt alles wat essentieel is om de dagelijkse productiviteit te verhogen, zodat uw systeem klaar is voor actie met stabiel vermogen, intuïtieve koeling en flexibele overdrachtsopties.

ProCool-connectoren

Bedrijfseigen connectoren verbeteren de verbinding van het moederbord met de PSU met 8+4-pins connectoren die 12V-voeding rechtstreeks aan de processors doorgeven. De aansluitingen hebben massieve pinnen die meer stroom aankunnen dan holle-pin connectoren.

10+1 DrMOS vermogensfasen

Een VRM met 10+1 DrMOS-vermogensfasen levert het vermogen en de efficiëntie die de nieuwste Intel-processors vereisen.

Terug naar Build on a Solid Foundation

ASUS OptiMem II

Revisies aan de trace routing van het moederbord bieden de nieuwste Intel-processors onbeperkte toegang tot geheugenbandbreedte. ASUS OptiMem II-technologie brengt de signaalpaden van het geheugen over de verschillende PCB-lagen zorgvuldig in kaart om vias te verminderen, en voegt afschermingszones toe die crosstalk aanzienlijk verminderen.

Bovenste laag - basisring om laterale interferentie te voorkomen

ASUS OptiMem II voordelen:

 • Verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit
 • Maakt lagere geheugenlatenties mogelijk op equivalente spanningen
 • Verbeterde geheugenfrequentiemarge

Moederborden met OptiMem II-technologie werden getest met Synopsys HSPICE-simulatiesoftware

Terug naar Build on a Solid Foundation

PCIe 3.0 M.2
(tot 32Gbps)

Ga voor snelheid met on-board M.2

Het M.2-slot ondersteunt tot 22110 en gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps via x4 PCI Express® 3.0 bandbreedte. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem- of applicatie-drive, met snelle gegevenstoegang.

Terug naar Build on a Solid Foundation

Intel® WiFi 6 AX200

De Intel® WiFi 6 AX200-module is compatibel met de 802.11ax-standaard en pusht de theoretische piekbandbreedte naar een ongelooflijke 2.4Gbps. Misschien nog wel belangrijker voor power users, is het bovendien geoptimaliseerd voor efficiëntere werking op drukbezette netwerken met veel concurrerend verkeer. Koppel uw moederbord met ASUS WiFi 6-routers om het netwerkpotentieel van WiFi 6 volledig te ervaren.

Meer info >
Intel WiFi 6 AX200
2,4 Gbps
Andere draadloze adapters
0,86 Gbps

* Werkelijke snelheid varieert en hangt af van netwerkomstandigheden.

Terug naar Haal het meeste uit alle cores

USB 3.2 Gen 2
Type-A

De talrijke USB-poorten ondersteunen high-end machines die volgepakt zijn met randapparatuur, inclusief twee USB Type-C™ connectoren op het achterpaneel met snelle USB 3.2 Gen 2-connectiviteit voor compatibele behuizingen.

Terug naar Build on a Solid Foundation

Little Things Make a Big Difference

De Prime B450M II-serie voegt genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, van exclusieve codecs die zorgen voor ongerepte audiokwaliteit tot intuïtieve RGB-verlichtingsregelaars waarmee u uw systeem kunt aanpassen om een unieke persoonlijke uitstraling te creëren.

Overspanningsbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse

Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om het moederbord te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

DRAM overstroombeveiliging

Preventie van schade door kortsluiting

On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich uit tot verder dan de I/O-poorten, naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid.

Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.

LANGuard

Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie

ASUS LANGuard is een netwerkbeschermingsfunctie op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om de doorvoer te verbeteren en een meer betrouwbare verbinding te waarborgen.

Meer info

Ruim 1000

Compatibele apparaten en componenten

De Prime B450M II-serie biedt superieure compatibiliteit met duizenden componenten en onze Qualified Vendor List (QVL) identificeert geheugencompatibiliteit, waardoor u meer keuzemogelijkheden heeft voor zorgeloze pc-zelfbouwervaringen.

Ruim 8000

validatie-uren

Elk ASUS-moederbord wordt onderworpen aan ruim 8000 uur aan strenge tests, waaronder inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests om de duurzaamheid ervan te bevestigen. De betrouwbaarheid van ASUS overtreft de industrienormen, om te waarborgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.

Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.

Uitmuntende audio

Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau

Slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren een geluidskwaliteit anders dan alles wat u ooit hebt meegemaakt.

Audio-afscherming

Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks

Zorgt voor minimale crosstalk tussen audiopaden.

Hoogwaardige Japanse audiocondensatoren

Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.


Onberispelijke audio die u helemaal laat opgaan in games

Pre-regelaar voeding

Vermindert power-input ruis om consistente prestaties te garanderen.

Audio-afscherming

Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks

Zorgt voor minimale crosstalk tussen audiopaden.

Geïntegreerde versterker

Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

De-pop circuit

Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.

Hoogwaardige Japanse audiocondensatoren

Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

Terug naar Little Things Make a Big Difference

Aura Sync

Outshine the Competition

Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-verlichtingsregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor RGB LED-strips die worden aangesloten op de on-board RGB-headers. En alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte hardware.

Meer info >
 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Strobe Strobe
 • Regenboog Regenboog
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Sterrennacht Sterrennacht
 • Muziekeffect Muziekeffect
 • CPU-temperatuur Slim

Armoury Crate

Armoury Crate is een nieuw softwarehulpprogramma dat is ontworpen om u gecentraliseerde controle te geven over ondersteunde producten. Vanuit één intuïtieve interface laat Armoury Crate u eenvoudig de RGB-verlichting en effecten aanpassen voor elk compatibel apparaat in uw arsenaal. De software biedt ook controle over de instellingen voor ASUS-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale productregistratie en nieuwshoogtepunten om u contact te helpen houden met de ASUS-gemeenschap.


 • Aura Sync

 • Stuurprogramma & handleiding downloaden

 • Accountbeheer

BIOS FLASHBACK™

BIOS Flashback™ is de eenvoudigste en veiligste (UEFI) BIOS updatemethode. Zet het (UEFI) BIOS-bestand gewoon op een FAT32-geformatteerde USB-stick, steek deze in de USB BIOS Flashback™-poort en druk op de knop. Updates kunnen zelfs worden uitgevoerd zonder dat er geheugen of een CPU is geïnstalleerd.

Terug naar Little Things Make a Big Difference
Terug naar Little Things Make a Big Difference
comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord