PRIME X299-DELUXE II

Intel LGA 2066 ATX-moederbord met verbeterd VRM en M.2 koellichaam ontwerp, DDR4 4266MHz (overklokt), 802.11ac wifi, drievoudige M.2, Type-C Thunderbolt 3-poorten, Intel VROC-ondersteuning
 • 5-Way Optimization: met één klik het hele systeem tunen, met geoptimaliseerd overklokken en slimme koeling voor CPU of GPU-intensieve taken
 • Marktleidende koelingopties: uitgebreide regelaars voor ventilatoren en waterpompen, via Fan Xpert 4 software of de geprezen ASUS UEFI
 • Geoptimaliseerd thermisch ontwerp: verbeterd vinontwerp VRM-koellichaam & M.2-koellichaam voor efficiënte koeling en optimale prestaties
 • Volgende generatie connectiviteit: Aquantia 5Gbps LAN, Intel Wireless-AC 9260, twee Thunderbolt 3 (Type-C) met DisplayPort 1.4, drie M.2 en USB 3.1 Gen 2-connector aan de voorzijde
 • LiveDash: een 2” aanpasbaar on-board display dat systeemtemperatuur, CPU-frequentie, ventilatorsnelheden of aangepaste graphics en animaties weergeeft
 • Voorgemonteerde I/O-afscherming: geschikt om bestand te zijn tegen elektrostatische ontlading en voorgemonteerd voor eenvoudigere systeeminstallatie
 • Win11
  OP product mainImage

  1 Intel® Gb LAN

  2 Aquantia® 5G LAN

  3 2 x DP-IN voor TB3

  4 4 x USB 3.1 Gen 1

  5 2 x Thunderbolt™ 3
  (USB Type-C™)

  6 Intel® Wireless-AC 9260
  wifi 802.11ac

  7 8-kanaals audio

  8
  3 x PCI Express 3.0
  • 3-weg/2-weg SLI & CFX ondersteuning
  • ASUS SafeSlot

  9 M.2 PCIe x4-modus van
  CPU

  10
  Crystal Sound 3
  • Realtek® S1220A Codec
  • Pre-regelaar voeding
  • De-pop circuit
  • Audio-afscherming
  • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
  • Speciale audio PCB-lagen

  11 2 x RGB-header

  12 2 x 8-pins ProCool-connectoren

  13 12+2 Voedingsfasen &
  Vinarray koellichaam ontwerp

  14 Intel® Core™ X-serie
  (6 cores boven)
  LGA 2066 Socket

  15 DDR4 4266+ (overklokt)

  16 Front USB 3.1 Gen 2

  17 2" LiveDash OLED

  18 Intel® X299-chipset

  19 8 x SATA 6Gb/s

  20
  M.2 met 22110 M.2 koellichaam
  • Intel® Optane-geheugen gereed

  21 VROC_HW_KEY

  22 ASUS NODE

  23 Adresseerbare header

  Prime

  De ASUS Prime X299-Deluxe II is het ATX-moederbord dat vakkundig is ontworpen voor professionele content creators en power users die overdag hard werken en 's avonds nog harder spelen. Dit krachtige, innovatieve moederbord toont een vriendelijk gezicht wat betreft geavanceerde bediening voor echte liefhebbers die zo met gemak het maximale kunnen halen uit prestaties, koeling en personalisatie. Dus, als je ervoor leeft om te creëren, te onderzoeken, te genieten en de grenzen op te zoeken, kijk dan niet verder dan de Prime X299-Deluxe II.

  Cool to the core

  Verbeterde vermogensafgifte en dubbele ProCool-connectoren

  Met maximaal 18 cores, vier geheugenkanalen en 44 PCIe lanes vragen de nieuwste Intel® Core™ processors om veel meer vermogen dan typische desktop CPU's. De Prime X299-Deluxe II voedt hun eetlust met 12 voedingsfasen aangesloten op de socket en twee andere voor het DRAM. Het vergroot ook de verbinding van het moederbord met de PSU met dubbele 8-pins connectoren die 12V-voeding rechtstreeks aan de processor doorgeven. Deze connectoren zijn gebaseerd op ons ProCool-ontwerp, dat gebruik maakt van massieve pinnen die meer stroom aankunnen dan conventionele connectoren met holle pinnen.

  EATX 8-pins met ProCool-connectorontwerp
  Max.
  480W
  Min.
  432W
  Traditionele EATX 8-pins
  Max.
  384W
  * De theoretische waarde dient alleen ter referentie
  ** De werkelijke vermogenscapaciteit kan variëren en is afhankelijk van de omgevingscondities
  tot 25% verbeteringen

  VRM-ontwerp

  Hogere vermogensbehoeften worden in evenwicht gebracht door grotere koellichamen die een zorgvuldige balans aanbrengen tussen massa en oppervlakte, om zo de warmteafvoer te maximaliseren. Met een VRM-koellichaamarray en heatpipe geplaatst in het pad van de maximale luchtstroom binnen de behuizing, zorgt de Prime X299-Deluxe II voor optimale koeling en systeemstabiliteit voor de nieuwste Intel Core X-serie processors.

  1. VRM-koellichaamontwerp
  2. Heatpipe
  3. Hoog rendement thermische pad
  Brengt warmte van de inductor en fase-array over naar het koellichaam, waardoor de temperaturen met tot wel 3°C worden verlaagd
  4. Stack Cool 3+
  2oz-koperlagen voeren warmte weg van kritische componenten, wat de temperaturen verlaagt met tot wel 20°C

  M.2 koeling

  Houd uw SSD gekoeld

  Twee M.2-slots bevinden zich onder passieve koellichamen om de throttling tegen te gaan die kan optreden bij langdurige overdrachten. Een derde steekt verticaal uit de printplaat in de buurt van de geheugenslots, waar aangesloten stations profiteren van de omgevingsluchtstroom rond de CPU-socket.

  Anti-valschroeven minimaliseren het risico van verlies tijdens het verwijderen van het koellichaam

  Koeler ontwerp

  De Prime X299-Deluxe II beschikt over de meest uitgebreide koelregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS:

  Elke header biedt dynamische referentie naar drie thermische sensoren, en via Fan Xpert 4 kunt u zelfs de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten mappen, om de koeling te optimaliseren tijdens GPU- en CPU-intensieve taken. 

  Een speciale header die ruim 3A kan leveren aan hoogwaardige PWM- of DC-waterpompen.

  Een speciale PWM/DC-header voor autonome waterkoelingopstellingen.

  Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

  Bevat zes extra DC- of PWM-ventilatorheaders, plus drie thermische sonde headers.

  Een speciale geïntegreerde schakeling die elke ventilatorheader beschermt tegen overtemperatuur en overstroom.

  Fan Extension Card II

  De Prime X299-Deluxe II bevat onze nieuwe Fan Extension Card II, die zes headers toevoegt die zijn te regelen via FanXpert 4. De kaart heeft drie temperatuursensor-headers als aanvulling op de aan boord beschikbare en, nog belangrijker, wordt geleverd met drie temperatuurvoelers die u op verschillende componenten kunt aanbrengen. Naast het bieden van extra headers voor koeling, heeft het er drie voorbereid voor RGB LED-strips.

  1. Schroefgaten maken het mogelijk om de kaart op een 2,5” bay van de behuizing te monteren
  2. Met de ASUS Node-connector kunt u een extra compatibele PSU of accessoires aansluiten
  Tunen op uw manier

  5-Way Optimization

  Met één klik overklokken en koelen, klaar!

  Eén klik regelt al die complexe afstellingen. ASUS 5-Way Optimization maakt de pc slim. Het optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem, door overklok- en koelingprofielen te bieden die op maat zijn gemaakt voor je systeem.

  Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelingprofielen optimaliseert, voor een unieke systeemconfiguratie.

  Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijks gebruik en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem door CPU- of GPU-intensieve taken knalt.

  Gloednieuwe stresstest stelt gebruikers in staat te optimaliseren en overklokken voor CPU- of geheugencentrische belasting.

  i9-9980XE
  Overklokt
  4.8G*
  Standaard
  3.0G
  CPU: Intel LGA 2066 i9-9980XE | Moederbord: Prime X299-DELUXE II | DRAM : G.Skill DDR4-2133 8GBx4 | Waterkoeling: Corsair H115i | OS: Windows 10
  * Overklokt met behulp van 'specifieke core' tuning.
  i7-7740X
  Overklokt
  5.0G
  Standaard
  4.3G
  CPU: Intel LGA 2066 i7-7740X | Moederbord: Prime X299-Deluxe | DRAM: G.Skill F4-3200C16Q-16GRKD | Voeding: Corsair AX1500i | Waterkoeling: Corsair H115i
  CPU-prestatieverbetering

  De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

  Allround energie-efficiëntie

  Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

  Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

  De Prime X299-Deluxe II biedt u uitgebreide controle over ventilatoren via Fan Xpert 4 of onze door de media bekroonde UEFI. Of er nu wordt gekoeld met lucht of water, de Auto-Tuning modus configureert op slimme wijze alle parameters met één enkele klik. Er is ook een Extreme Quiet-modus, die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum beperkt, wat het systeem fluisterstil maakt bij het uitvoeren van lichte taken.

  Nauwkeurige digitale stroomregeling

  Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie- efficiëntie instellingen, zodat de CPU voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

  Optimaliseer de per-core prestaties voor elke app

  Intels nieuwste processors beschikken over tuning per core, en de ASUS Turbo Core-app maakt gebruik van deze functie door gebruikers toepassingen te laten toewijzen aan specifieke processorkernen, zodat ze de rekenkracht prioriteit kunnen geven waar dat het meest nodig is.

  Door de media geprezen UEFI BIOS

  Het UEFI BIOS is een vroeg tussenstation op elke pc-zelfbouwreis en de Prime X299-Deluxe II biedt één van de beste in de branche.

  EZ Tuning Wizard Pas snel een CPU-overklok toe om de systeemprestaties te verbeteren, of configureer een RAID-array voor het sneller ophalen van data en maken van back-ups.

  Aura Aan/Uit modus Zet de Aura RGB-verlichting of elke on-board LED eenvoudig aan of uit, voor een meer ingetogen esthetiek.

  Meer info
  EZ Mode

  Intuïtieve grafische ventilatorregeling: stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

  EZ XMP: verbeter DRAM-prestaties met één klik.

  SATA-informatie: toont details over SATA-poort, voor gemakkelijke herkenning van stations.

  Snelle klokaanpassing: gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen.

  Advanced Mode

  Zoekfunctie: snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling vinden.

  ASUS BIOS-profiel: sla BIOS-instellingen op voor migratie naar een nieuwe BIOS-versie of een nieuw systeem.

  GPU POST: bekijk aanbevelingen voor multi-VGA configuraties en gedetailleerde informatie voor geselecteerde ASUS-videokaarten.

  My Favorites (Mijn Favorieten): vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  Overklokontwerp - ASUS PRO Clock II-technologie

  De Prime X299-Deluxe II heeft een speciale base-clock (BCLK)-generator die de overklokmarges van CPU en geheugen uitbreidt. Deze aangepaste oplossing werkt samen met de TPU om de voltage- en BCLK-overklokregeling te verbeteren, waardoor alle prestaties uit de lntel Core X-serie processors kunnen worden gehaald.

  BCLK bereik
  OC
  175MHz
  Standaard
  100MHz
  *BCLK overklokbereik varieert afhankelijk van de CPU-mogelijkheden, koeling, moederbordondersteuning en tuning-opties.
  CPU: Intel LGA 2066 i9-7900X | Moederbord: Prime X299-DELUXE II | DRAM : G.Skill DDR4-2133 8GBx4 | Voeding: Corsair AX1500i | Waterkoeling: Corsair H115i | OS: Windows 10
  Meer info

  Maak het geheugen sneller

  Met geoptimaliseerde tracepaden voor in tijd uitgelijnde signalering en minimale overspraak biedt derde generatie ASUS T-Topology verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit, wat ondersteuning mogelijk maakt voor DDR4-geheugensnelheden van 4266MHz en hoger.

  CPU: Intel LGA 2066 i9-9900X | Moederbord: Prime X299-Deluxe II |
  DRAM: GSKILL F4-4266C19Q2-64GTZ | Waterkoeling: Corsair H115

  Ga vol voor graphics en opslag

  Multi-GPU ondersteuning

  Volledig geladen krijgt een nieuwe betekenis als u tot 44 PCI Express-lanes hebt vanuit de CPU. Deze lanes kunnen worden gesplitst in een x16/x16/x8-configuratie die het drietal PCIe x16-slots van het board overspant, waardoor u volop GPU's kunt laden om een steeds diverser scala aan werklasten te versnellen, waaronder 3D rendering, wetenschappelijk onderzoek, financiële modellering en AI-training.

  SafeSlot

  Bescherm uw videokaart-investering

  SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

  VROC

  Upgrade uw RAID

  De PCIe-slots kunnen worden gebruikt om bootable RAID-arrays direct aan te sluiten op de CPU via Intels VROC-technologie en een speciale sleutel die in het moederbord wordt gestoken. Met onze Hyper M.2 x16-kaart V2* geïnstalleerd, is de Prime X299-Deluxe II in staat om tot vier NVMe SSD's te hosten op één enkele x16 kaart met geïntegreerde koeling. Voeg daaraan de mogelijkheid toe om een on-board SSD toe te voegen en u heeft toegang tot een flinke, ultrasnelle opslag, waarbij VROC bovendien arrays ondersteunt die meerdere kaarten omvatten, voor nog hogere snelheden en capaciteiten.

  * ASUS Hyper M.2 x16-kaart V2 wordt apart verkocht.
  ** Een VROC-sleutel is nodig om VROC RAID-arrays mogelijk te maken. Voor informatie over de beschikbaarheid van VROC-keys kunt u contact opnemen met uw lokale Intel-vertegenwoordiger.

  M.2

  Ga voor snelheid met on-board M.2

  Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem- of applicatie-drive, met snelle toegang tot gegevens. En alle drie de slots ondersteunen langere 110mm M.2 drives met meer ruimte voor flashopslag dan kortere 80mm sticks.

  Intel Optane geheugen

  Intel Optane-geheugen gereed

  Intel Optane™ is een revolutionaire, niet-vluchtige geheugentechnologie, ondersteund door de Prime X299-Deluxe II. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief aanvoelt.

  Ultrasnelle connectiviteit

  Thunderbolt 3-poort

  Ervaar de razende Thunderbolt 3-snelheden en connectiviteit op elke wijze

  Snelle externe opslag is vereist voor veel werkstations, dus beschikt de Prime X299-Deluxe II over geïntegreerde Thunderbolt 3 met maximaal 40Gbps aan geaggregeerde interfacebandbreedte. Het I/O-paneel aan de achterkant heeft dubbele Thunderbolt 3 Type-C poorten die naast DisplayPort 1.4-output ook data ondersteunen. Tot zes apparaten kunnen in serie worden geschakeld vanaf één Thunderbolt 3-poort, met de levering van maximaal 15W vermogen voor snel opladende apparaten die op deze manier zijn aangesloten.

  USB 3.1 Gen 2 frontpaneelconnector

  Toekomstvaste connectiviteit

  De USB 3.1-aansluiting op het frontpaneel van de Prime X299-Deluxe II is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten.

  Intel Wireless-AC 9260

  Geïntegreerde Wi-Fi 5

  De Prime X299-Deluxe II beschikt over Intel Wireless AC-9260 Wi-Fi 5 (802.11ac) met 2x2 MU-MIMO en brede 160MHz-kanalen, voor draadloze snelheden tot 1.73Gbps.* In feite stuurt de geïntegreerde Wireless-AC 9260 wifi-adapter draadloze data tot 2x zo snel door als andere wifi-oplossingen - voor snelle, soepele overdrachten, zelfs wanneer het systeem verder van de router verwijderd is. Intel Wireless-AC 9260 biedt ook Bluetooth 5,0, voor 2x snellere verbindingen dan ooit tevoren, en met een tot wel 4x zo groot bereik.

  * Werkelijke snelheid varieert en hangt af van netwerkomstandigheden.

  Intel Wireless-AC 9260 adapter
  1.73Gbps
  Andere draadloze adapter
  0.86Gbps

  Aquantia® AQC-111C 5G LAN

  Versneld netwerken, ingebouwd

  De Prime X299-Deluxe II heeft 5Gbps Ethernet aan boord om tot 5x de bandbreedte van standaard gigabit Ethernet te leveren. U profiteert daarmee van het streamen van ongecomprimeerde 4K UHD-video's zonder haperingen, en back-ups en bestandsoverdrachten die sneller gaan dan ooit tevoren. Ook is er ondersteuning voor tussenliggende verbindingen, zodat u eenvoudig uw ideale bandbreedte kunt kiezen om te profiteren van ultralage latentie bij elke snelheid tot 5Gbps.

  * Werkelijke snelheid varieert en hangt af van netwerkomstandigheden.

  Intel Ethernet

  Meer doorvoer, lager CPU-gebruik en geweldige gaming-ervaringen

  De Prime X299-Deluxe II beschikt over het nieuwste Intel Ethernet. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer, voor snellere, meer vloeiende gegevensoverdracht.

  Lagere CPU-werklast
  Hoge TCP & UDP doorvoer
  Meer info

  LANGuard

  Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie

  ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om een ​​meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer te waarborgen.

  Turbo LAN

  Netwerkoptimalisatiesoftware voor aanpasbare pakket prioritering

  Turbo LAN met cFosSpeed ​​traffic-shaping-technologie stelt u in staat om toepassingsprioriteit te configureren via een intuïtieve interface, en het vermindert netwerk lag.

  Upgrade naar ongeëvenaarde audio

  Uitmuntende audio

  Realtek codec en unieke ontwerpkenmerken voor ongerepte, krachtige audio

  De Prime X299-Deluxe II maakt gebruik van een unieke audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek - de Realtek S1220A. Het beschikt ook over een ongekende 120dB signaal/ruisverhouding voor de stereo line-out en een 113dB SRV voor de line-in, voor het leveren van ongerepte geluidskwaliteit. Daarnaast past een nieuwe impedantie-sensing circuit automatisch de gain aan om het optimale volumebereik voor de hoofdtelefoon te waarborgen.

  DTS Headphone:XTM Surround sound, voor onderweg

  Meeslepende 3D surround sound-technologie zorgt voor ongelooflijke audio-ervaringen.

  Crystal Sound 3

  weergaloze audio om helemaal op te gaan in games

  Pre-regelaar voeding

  Vermindert power-input ruis om consistente prestaties te garanderen.

  Audio-afscherming

  Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

  Afzonderlijke laag voor linker- en rechtertracks

  Zorgt voor minimale overspraak tussen audiopaden.

  Geïntegreerde versterker

  Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

  De-pop circuit

  Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.

  Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

  Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

  Volgepakt met gebruiksvriendelijke extra's

  Voorgemonteerde I/O-afscherming

  Installeren zonder missers

  Vorm en functie komen samen in de voorgemonteerde I/O-afscherming die we introduceerden met de ROG-serie. Deze nu op de Prime X299-Deluxe II beschikbare functie stroomlijnt het installatieproces voor zowel beginnende bouwers als bedreven liefhebbers.

  LiveDash OLED

  Zie systeeminfo in één oogopslag

  De Prime X299-Deluxe II heeft een 2” LiveDash OLED die het midden van het board domineert. Deze is gepositioneerd voor goede zichtbaarheid en kan vitale systeemstatistieken weergeven zoals kloksnelheden, temperaturen en voltages. Voor een meer gepersonaliseerde touch is het eenvoudig om tekst en aangepaste afbeeldingen toe te voegen, inclusief geanimeerde GIF's.

  Asus Node

  Een header om voorop te blijven lopen

  De geheel nieuwe ASUS Node-connector biedt een bidirectionele interface met veel potentieel voor DHZ-componenten en builds. De meegeleverde ASUS Fan Extension Card II wordt aangesloten via Node, terwijl In Win een compatibel OLED-paneel ontwikkelt dat in een behuizing past en zowel LiveDash-functionaliteit en de mogelijkheid biedt om rechtstreeks op te starten naar het UEFI. FSP heeft ook de HydroDPM 1000W PSU gemaakt, die op Node wordt aangesloten om vermogensstatistieken en temperatuurgegevens te delen, en controle over de CPU-ventilator mogelijk te maken.

  Aura Sync

  Outshine the competition

  Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura biedt volledige RGB-verlichtingscontrole met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel ingebouwde RGB LED's als LED-strips die worden aangesloten op de on-board 4-pins RGB-headers.* Alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS-hardware.

  Statisch
  Ademend
  Strobe
  Regenboog
  Kleurencyclus
  Komeet
  Flash &
  dash
  Golf
  Oplichtende
  jojo
  Sterren
  nacht
  Muziek
  effect
  CPU
  temperatuur

  * De Aura RGB-strip aansluiting ondersteunt standaard 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 3A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 3m niet overschrijden.
  ** De adresseerbare RGB-header ondersteunt WS2812B-adresseerbare RGB LED-strips (5V/Data/Aarde), met een maximaal nominaal vermogen van 3A (5V) en maximaal 60 LED's.
  *** Adresseerbare RGB LED-verlengkabels zijn inbegrepen. LED-strips en Aura-compatibele apparaten worden afzonderlijk verkocht.

  Adresseerbare RGB LED-strip aansluiting

  Bedien elke LED

  De Prime X299-Deluxe II heeft nu een speciale adresseerbare RGB-header, geschikt voor het aansluiten van lichtstrips, ventilatoren en compatibele pc-behuizingen. Onze Aura-software bevat een reeks effecten voor adresseerbare apparatuur, en de Aura SDK tilt alles naar het volgende niveau. Het stelt ontwikkelaars in staat om elke LED individueel te regelen, en ontgrendelt zo oneindige verlichtingsmogelijkheden.

  Asus Q-installer

  Snelle installatie, geen stuurprogrammaschijf nodig

  Met de Q-Installer software kunt u alle nieuwste stuurprogramma's en hulpprogramma's voor uw board downloaden met een enkele klik, of alleen degene selecteren die u wilt.

  Intel X299 chipset De Intel X299-chipset ondersteunt LGA 2066-socket Intel Core X-serie processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de X299 maximaal 10 USB 3.1 Gen 1-poorten, 8 SATA 6Gbps-poorten en 32Gbps M.2-ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens.

  Intel® Core™ X-serie processors voor LGA 2066 socket Intel Core X-serie processors (6-cores en hoger): 4-kanaals (8-DIMM's), 44/28 PCI Express 3.0/2.0 lanes.

  comparison icon
  Compare (0)