Intel LGA 2066 ATX-moederbord met DDR4 4133MHz, dubbele M.2 en M.2 koellichaam, U.2 en USB 3.1 Gen 2 connectoren.
 • 5-Way Optimization: met één klik het hele systeem tunen zorgt voor geoptimaliseerd overklokken en intelligente koeling voor een divers scala aan werkbelastingen.
 • Marktleidende koelingopties: uitgebreide regelaars voor ventilatoren en waterpompen, via Fan Xpert 4-software of de geprezen ASUS UEFI.
 • Ultra-efficiënt VRM-koellichaam: metalen vin array, via een heatpipe verbonden met groot oppervlak, temt X299-thermiek om onafgeknepen prestaties mogelijk te maken.
 • Volgende generatie overdrachtssnelheden: tot 32Gbps dubbele M.2 en U.2, plus tot 10Gbps USB 3.1 Type-A en Type-C aansluitingen.
WS X299 PRO
1
Achter I/O:
 • 1 x BIOS Flashback™ button
 • 4 x USB 2.0-poort
 • 2 x USB 3.1 Gen2-poorten
  (Type A & Type C)
 • 4 x USB 3.1 Gen1-poorten
 • 2 x 1Gbe Intel LAN
 • 7.1-kanaals audio met DTS-ondersteuning

2 PCI-E Gen3 x 16 (x16-link)

3 PCI-E Gen3 x 16 (x16-link)

4 PCI-E Gen3 x 4 (x4-link)

5 Crystal Sound 3

6 PCI-E Gen3 x 16 (x8-link)

7 PCI-E Gen3 x 16 (x4-link)

8 8 x DIMM, Max. 128GB, DDR4 2666 MHz, niet-ECC, ongebufferd geheugen

9 LGA2066 Socket voor Intel Core™ X-serie processors

10 Intel X299-chipset

11 6 x SATA 6Gbs-poorten

12 1 x U.2-connector

13 2 x M.2-slots
(tot 22110 en 2280)

Tunen op uw manier

5-Way Optimization

Met één klik overklokken en koelen

ASUS 5-Way Optimization maakt uw werkstation slim. Eén klik regelt complexe tuning en optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem, door overklok- en koelingprofielen te bieden die op maat zijn gemaakt voor het systeem.

Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelingprofielen optimaliseert, voor een unieke systeemconfiguratie.

Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijkse computertaken en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem hard aan het werk is met CPU- of GPU-intensieve taken.

Stresstestfunctie helpt bij het optimaliseren en overklokken voor CPU- of geheugenintensieve werkbelasting.

i9-7900X
Overklokt
4.4G*
Standaard
3.3G
CPU: Intel LGA 2066 i9-7900X | Moederbord: WS X299 PRO | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4000C19 | Voeding: Corsair AX1500ic
i7-7740X
Overklokt
5.0G
Standaard
4.3G
CPU: Intel LGA 2066 i7-7740X | Moederbord: WS X299 PRO | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4000C19 | Voeding: Corsair AX1500i
CPU-prestatieverbetering

Benut de volledige prestaties van uw werkstation dankzij het ASUS AI Suite 3 hulpprogramma. De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

Allround energie-efficiëntie

Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

De WS X299 PRO geeft u uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en zelfs all-in-one (AIO) koelers - alles via Fan Expert 4 of onze door de media geprezen UEFI. Of u nu koelt met lucht of vloeistof, de Auto-Tuning-modus configureert met een enkele klik op slimme wijze alle parameters. Er is ook een Extreme Quiet (extreem stille) modus die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat het systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

Nauwkeurige digitale stroomregeling

Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie-efficiëntie instellingen, zodat de CPU-voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

App-specifieke optimalisatie voor professionals en gamers

Professioneel contentproduceerder of hardcore gamer, iedereen merkt het voordeel van de ASUS-exclusieve Turbo Core-app. Deze intuïtieve tool laat gebruikers de CPU-overklokinstellingen definiëren, ventilatorprofielen toepassen, netwerkdata prioriteren en audio-instellingen optimaliseren op app-niveau ― zodat uw WS X299 PRO-systeem perfect is geoptimaliseerd, wat u er ook mee doet.

Vlaggenschip prestaties

Maak het geheugen sneller

Met geoptimaliseerde trace paden voor in tijd uitgelijnde signalering en minimale overspraak biedt derde generatie ASUS T-Topology verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit, wat ondersteuning mogelijk maakt voor geheugensnelheden van DDR4-4133MHz en hoger.

CPU: Intel LGA 2066 i9-7900X |Moederbord: WS X299 PRO | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4200C19x8 |Voeding: AURUM PT-1200FM

Overklokontwerp – ASUS PRO Clock II-technologie

De WS X299 PRO heeft een speciale base-clock (BCLK)-generator die de overklokmarges van CPU en geheugen uitbreidt. Deze aangepaste oplossing werkt samen met de TPU om betere controle te krijgen over voltage en BCLK-overklokken, door de flexibiliteit te bieden om elke laatste beetje aan prestaties uit de Intel® Core™ X-serie processors te halen.

BCLK bereik
OC
470MHz
Standaard
100MHz
*BCLK overklokbereik varieert afhankelijk van de CPU-mogelijkheden, koeling, moederbordondersteuning en tuning-opties.
CPU: Intel LGA 2066 i7-7740X | Moederbord: WS X299 PRO | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4133C19x4 | Voeding: AURUM PT-1200FM
Meer info

Multi-GPU ondersteuning

Dankzij ondersteuning voor zowel NVIDIA® SLI™ en AMD CrossFireX™ 2/3-weg configuraties maakt de WS X299 PRO multi-GPU opstellingen mogelijk, zodat gebruikers profiteren van de volledige kracht van de nieuwste grafische technologieën, voor het aansturen van games op 4K en verder.

Koeler dankzij ontwerp

Flexibele koelingregelaars

De WS X299 PRO beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

Elke header kan worden ingesteld voor het bewaken van en reageren op drie door de gebruiker te configureren thermische sensoren, voor werklastgebaseerde koeling. Alles gemakkelijk beheerd door Fan Xpert 4 of UEFI.

Een speciale header die ruim 3A kan leveren aan hoogwaardige PWM- of DC-waterpompen.

Een speciale PWM/DC-header voor autonome waterkoelingopstellingen.

Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

Inclusief een header voor ondersteuning van de ventilatoruitbreidingskaart.

Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen overtemperatuur en overstroom.

Ultra-efficiënt VRM-koellichaam

De WS X299 PRO is ontworpen voor de krachtige Intel Core X-serie processor met maximaal 18 cores, en beschikt over een geschikt thermisch ontwerp om maximale prestaties te garanderen zonder CPU's af te knijpen. Bestaand uit een ultra-efficiënt VRM-koellichaam met een metalen vin array-ontwerp dat het oppervlak voor warmteafvoer maximaliseert, plus twee extra koellichamen en een aansluitende heatpipe om de koelingprestaties verder te verbeteren, zorgt dit innovatieve thermische ontwerp ervoor dat de WS X299 PRO altijd klaar is voor elke taak, hoe veeleisend ook.

Alles verbinden, ultrasnel

Dubbel on-board M.2 & M.2 koellichaam

Geperfectioneerde koeling voor ontketende prestaties

De WS X299 PRO beschikt over dubbele on-board M.2-slots, elk werkend op x4 PCI Express 3.0 om een overvloedige 32Gbps aan bandbreedte te bieden. Beide slots bevinden zich onder de X299-chipset en worden afgedekt door een koellichaam dat de temperaturen van de drive met tot wel 20°C verlaagt, wat topprestaties waarborgt in alle scenario's.

U.2-connector

Doe mee met de NVMe-revolutie

De revolutionaire specificatie die uw SSD's op topsnelheid laten razen. Sluit uw drive naar keuze gewoon aan en ervaar gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps - en maak een PCIe-slot vrij voor een andere uitbreidingskaart.

Intel Optane geheugen

Intel Optane-geheugen gereed

Intel® Optane™ is een revolutionaire, niet-vluchtige geheugentechnologie, ondersteund door de WS X299 PRO. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief aanvoelt.

VROC

Upgrade uw RAID

Ontketen de WS X299 PRO Virtual RAID on CPU (VROC) met de toevoeging van een ASUS Hyper M.2 X16-kaart*, die het mogelijk maakt om tot vier PCIe® 3.0 x16 M.2 drives aan te sluiten — voor een totale bandbreedte van maximaal 128Gbps. RAID-arrays op basis van PCH zijn knelpunten bij de 32Gbps limiet van de DMI-bus. VROC zet een streep door deze limiet door toe te staan dat u CPU PCIe-lanes gebruikt om een bootable RAID-array te configureren die gegevens kan overdragen op waanzinnige snelheden.

*ASUS Hyper M.2 X16-kaart afzonderlijk te koop.

USB 3.1 Gen 2 frontpaneel connector

Toekomstvaste connectiviteit

De USB 3.1-aansluiting op het frontpaneel van de WS X299 PRO is klaar voor pc-behuizingen en apparaten van de volgende generatie.

USB 3.1 Gen 2 Type-A & Type-C

Ultieme 10Gbps snelheid met USB 3.1 Gen 2 on-board

Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A™ en omkeerbare USB 3.1 Gen 2 Type-C™ poorten ervaren gebruikers ultieme verbindingsflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdracht tot 10Gbps.

Dubbele Intel® server-klasse Gigabit LAN

Voor meer betrouwbaar netwerken beschikt de WS X 299 PRO over de nieuwste server-klasse dubbele Intel® Gigabit LAN, wat voor lager CPU-gebruik en lagere temperaturen zorgt, voor uitmuntende prestaties en betere ondersteuning voor een scala aan besturingssystemen. De dubbele Ethernetpoorten ondersteunen ook teaming, waarbij de netwerkkoppelingen worden gecombineerd om een hogere doorvoer of redundantie te bieden in geval van storingen.

Intel® Core™ X-serie processors voor LGA 2066 socket Intel Core X-serie processors (6-cores en hoger): 4-kanaals (8-DIMM's), 44/28 PCI Express 3.0/2.0 lanes.
Intel Core X-serie processors (4-cores): 2-kanaals (4-DIMM's), 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes.

Intel® X299-chipset De Intel X299-chipset ondersteunt LGA 2066-socket Intel Core X-serie processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de X299 maximaal 10 USB 3.1 Gen 1-poorten, 8 SATA 6Gbps-poorten en 32Gbps M.2-ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)